26 Mart 2013, Salı 11:40:21

'TÜRKİYE'DE BÜYÜK FARKLAR VAR'

Germanwings Türkiye'de yepyeni bir uygulamaya geçerek 'A la Carte' seçeneği ile yolcularına yeni deneyim yaşatmaya hazırlanıyor...
  • berlin istanbul seferleri ne zaman acaba
  • getırılmek ıstenen a la carte uygulaması ıle her turlu yolcuya hıtabetme olanagı bulunacagı ıcın , bunun muşterı kalıtesınde de bır farklılık yaratacagı kacınılmazdır... hava yolu ıle seyahat eden yolcular ıcın , duşuk ucretın yanında verılen hızmetın kalıtesı sunulan ıkram ve zamanında kalkış ta şırket secımlerınde önemlı faktor olacagı ıcın , bu tur havacılık şırketlerının ucuz taşımacılıkla bırlıkte , ucuş konforu vede ucak ıcı ıkramları acısından dıgerlerınden bır farkı kalmayacagından , bussınes class yolcularının da her zaman tercıh edebıleceklerı bır şırket konumunda olacaktır...hayırlı olması dılegıyle.....
  • istanbul uçuşları hiçde ucuz değil,thy'den,pegasusdan daha pahalı

Köln merkezli ucuzcu havayollarından Germanwings yeni bir uygulamaya geçiyor. 

2002 Aralık ayında Köln’den İstanbul uçuşlarına başlayan Germanwings bu yıl 10. doğumgününü kutluyor. Bu süre içinde düşük tarifeli havayolu şirketi 2012 yılında yaklaşık 200.000 yolcu olmak üzere, Türkiye’ye ve Türkiye’den iki milyondan fazla yolcu taşıdı.

10 yıldır Türkiye'de hizmet sunan şirketlerden biri olan Germanwings, yolcularına sunacağı seçenek ile her fiyat aralığında uçuş satacak. Böylelikle yolcular kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak kendi paketlerini tasarlayabilecek, ister hiçbir ek olmadan düşük tarifeli uçuştan yararlanabilecek isterlerse ekstra hizmetlerle yüksek kalite seyahat deneyimi yaşayacaklar. “Yeni Germanwings” tüm yolcularına ekonomi sınıfında üç farklı tarife paketi sunacak. En yüksek kalitedeki ürün; “Best” özellikle iş amaçlı seyahat eden yolcuların ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda zevk için seyahat edenlere de cazip gelecek, “Smart” paket ise bazı ek hizmetleri içinde barındırırken, dilediği takdirde müşterinin başka ek hizmetler de seçerek zenginleştirebildiği bir paket, “Basic” ise sadece temel hizmetlerin olduğu düşük tarifeli paket olacak. 

Yeni uygulama nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen Germanwings İletişim Direktörü Andreas Engel konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Halihazırda Köln’den ve Stuttgart’tan İstanbul Sabiha Gökçen, Antalya, İzmir, Ankara’ya; Dortmund’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e ve Smart Connect sayesinde Stuttgart üzerinden Hamburg ve Hannover’a uçan Germanwings'in yeni hedefi yolcu portföyünü genişletmek olarak ifade edildi.

1 Haziran 2013 itibariyle yolcularına 'A la Carte' uçuş seçeneğini sunacak olan Germanwings, bu yolla yolcularına birçok seçenek sunacak. Hem koltuk aralıkları hem de uçak içi ikramda artacak seçeneklere vurgu yapan İletişim Direktörü Engel; 'Türkiye pazarı her geçen gün büyüyor. Havacılık da bu paralelde artış göstermeye devam ediyor. Germanwings de gelecek dönemde hem filosunu hem de yolcu sayısını artırmayı hedefliyor. Bu hedeflere doğru gitmek için çeşitli alternatifler sunmaya karar verdik. Bu kapsamda yolcularımıza fiyat ve uçak içi rahatlık anlamında farklı konseptler sunacağız. Bunlardan biri 33 Euro'dan başlayan ve yolcunun sadece uçuşunu satın alacağı ve mil kazanacağı, herhangi bir ikramın olmadığı uçuş olacak. 'A la Carte' uygulama kapsamında bir diğer seçenek de yolcunun uçuşunu satın almasının yanısıra 23 kiloya kadar bagaj hakkı ve birer yiyecek ve içecek ikramı alabileceği uygulama olacak. Bu uçuşun fiyatı da yaklaşık 59 Euro'dan başlayacak. Ayrıca mil de kazanabilecek. A la Carte uygulama kapsamında son seçenek ise daha geniş hizmetin olacağı bir uçuş olacak. Burada yolcu 23'er kilo ile bagaj hakkı kazanabileceği gibi, 2 çeşit yiyecek içecek ikramının yanısıra koltuk aralıklarının daha geniş olması ve mil kazanması gibi seçenekleri kullanabilecek. Kazanılan miller Türk Hava Yolları'nda kullanılabilecek' dedi.

Türkiye'de rekabetin ve havacılığın sürekli olarak arttığını ve büyüdüğünü belirten Engel, 'Biz Türkiye'ye ilk uçmaya başladığımız yılda Sabiha Gökçen'deki yolcu sayısı ile şu anki yolcu sayısı arasında çok büyük farklar var. Bu da havacılık sektörünün ne kadar büyüdüğünün bir göstergesi. Biz de burada büyümek isteyen ve bu anlamda adımlar atan şirketlerden biriyiz. Ancak biz sağlam adımlar atıp organik olarak büyümeye gayret eden bir şirketiz. Bakıldığı zaman artan filomuz ve sunduğumuz seçenekler ile bunu gösteriyoruz. Bu pazardan kendi üzerimize düşen payı almak için çabamız devam edecek' şeklinde konuştu.



Ucuzcu havayollarının hem verdikleri uçak siparişleri hem de attıkları adımlar hakkında da açıklamalarda bulunan Engel, 'Dünyada yolcu sayısı hızla artıyor. Şirket seçeneği artınca fiyat anlamında da birçok fırsat doğuyor. Bu nedenle yolcular artık havayolunu daha fazla tercih etmeye başladı. Ucuzcu şirketler pazardan yeterli payı alabilmek için uğraşırken yolcuya da çok çeşitli seçenekler sunuyor. Bir yolcu yapacağı bir seyahat için 800-900 Euro ödemek istemiyor. Bu nedenle de ucuzcu şirketleri tercih ediyor. İşte bu yüzden ucuzcu şirketler o yolcuları kaybetmemek ve daha fazlasını kazanmak için filosunu büyütme kararı alıyor' diye konuştu.

©AirportHaber

'TÜRKİYE'DE BÜYÜK FARKLAR VAR'

Yorumlar

lufthansa ~ 11 yıl önce
berlin istanbul seferleri ne zaman acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
getırılmek ıstenen a la carte uygulaması ıle her turlu yolcuya hıtabetme olanagı bulunacagı ıcın , bunun muşterı kalıtesınde de bır farklılık yaratacagı kacınılmazdır... hava yolu ıle seyahat eden yolcular ıcın , duşuk ucretın yanında verılen hızmetın kalıtesı sunulan ıkram ve zamanında kalkış ta şırket secımlerınde önemlı faktor olacagı ıcın , bu tur havacılık şırketlerının ucuz taşımacılıkla bırlıkte , ucuş konforu vede ucak ıcı ıkramları acısından dıgerlerınden bır farkı kalmayacagından , bussınes class yolcularının da her zaman tercıh edebıleceklerı bır şırket konumunda olacaktır...hayırlı olması dılegıyle.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
istanbul uçuşları hiçde ucuz değil,thy'den,pegasusdan daha pahalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000