23 Mayıs 2013, Perşembe 09:58:05

TÜRKİYE VE İZMİR'İ TEMEL KOTİL TANITACAK

İzmir'in 12 Haziran'da Paris'te yapacağı EXPO 2020 sunumunda THY'nin Genel Müdürü Temel Kotil, Uluslararası Sergiler Bürosu'nun (BIE) Genel Kurulu'na katılacak 160 ülkenin delegelerine Türkiye'yi ve İzmir'i anlatacak.
  • rabbim sen temel beye yardım et güç ver
  • temeil uyanik bademim, gecen okudum 10 yildir hic tatil yapmamissin, cocuklarini gormeye geldigin amerika seyahatleri, terlikli pozlar verdigin umre ziyaretleri hep is seyahatiydi degilmi? bu tanitim icinde bol bol uyuduruktan gezersin artik.keramet bademde
  • Temel ne tanıtımdan anlar nede bunu yapabilecek karizması vardır. Thy'nin hicbir pazarlama faliyetinde yoktur, bu tür projelerle thy'den uzaklaştırılacaksa buda bir kazanc sayılır. Ama İzmire yazık olmuş
  • türkiyeyi tanıtırken.gelen turistlerin ruj rengini,etek boyunu'da kontrol edecekmi.şimdiden gelecek olan turistin bilgisi olsunda tedbirli olsunlar.maduriyet yaşamasınlar.
  • habere göre bu isimler aracılığyla izmir değil,izmir aracılığıyla bu isimler tanıtılacak
  • Geçenlerde bir haber çıkmıştı. Yok Temel Kotil gidiyorda bilmam neler neler... Burdan bazı aklı evvel okuyucularda kına yakmışlardı. Aslında onlara aklı evvel dememek lazım. Akılsız veya aklı kıt demek lazım. Sadece yorum olsun diye yorum yazan cahil ve seviyesiz oluyorlar o kadar. Yolun açık olsun sayın Genel Müdürüm... Biz seni seviyoruz...
  • Olmaaaz... Atilay yapsın tanıtımı. Yoksa Greve çıkarız, Rapor alırız, Uçuşları aksatırız, yakarız, yıkarız.....:)))))))))))

İzmir'in 12 Haziran'da Paris'te yapacağı EXPO 2020 sunumuna katılacak isim belirlendi. Daha önce ismi gündeme gelen Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk ile anlaşma sağlanamadı.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; sunum için Türkiye'nin küresel markası Türk Hava Yolları (THY) üzerinde görüş birliğine varıldı.

Türkiye'nin uluslararası markası olan THY'nin Genel Müdürü Temel Kotil, Uluslararası Sergiler Bürosu'nun (BIE) Genel Kurulu'na katılacak 160 ülkenin delegelerine Türkiye'yi ve İzmir'i anlatacak.

Toplam 219 uçaktan oluşan filoya sahip olan THY, 92 ülkeye ve 200'den fazla şehre yaptığı uçuşlarla dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu unvanını taşıyor. Türkiye'nin ötesinde küresel bir marka gücüne ve bilinirliliğe sahip olan THY, Barcelona, Manchester United gibi dünyanın ön önemli takımlarına sponsorluk desteği verdi.

THY Genel Müdürü Kotil'in, Paris'te İzmir'in EXPO'ya verdiği önemi anlatırken, THY'nin İzmir'i başta Paris olmak üzere dünyanın en önemli şehirlerine de bağlayacakları müjdesini vermesi bekleniyor.

BIE Genel Kurulu'ndaki sunuma Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış da katılacak. Bağış, özellikle Türkiye'nin Avrupa Birliği politikalarını anlatarak, özellikle Avrupa ülkelerinin delegelerine yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.

Paris'teki sunuma Diyarbakır'dan İzmir'e atanan Vali Mustafa Toprak da katılacak. Çok iyi İngilizce bilen Toprak'ın sunumunu İngilizce yapacağı öğrenildi. Dünya sağlık Örgütü Başkanı Margaret Chan de Türkiye'nin sağlık politikaları hakkında bir sunum yapacak.

TÜRKİYE VE İZMİR'İ TEMEL KOTİL TANITACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

......... ~ 11 yıl önce
rabbim sen temel beye yardım et güç ver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
temeil uyanik bademim, gecen okudum 10 yildir hic tatil yapmamissin, cocuklarini gormeye geldigin amerika seyahatleri, terlikli pozlar verdigin umre ziyaretleri hep is seyahatiydi degilmi? bu tanitim icinde bol bol uyuduruktan gezersin artik.keramet bademde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmire yazık oldu ~ 11 yıl önce
Temel ne tanıtımdan anlar nede bunu yapabilecek karizması vardır. Thy'nin hicbir pazarlama faliyetinde yoktur, bu tür projelerle thy'den uzaklaştırılacaksa buda bir kazanc sayılır. Ama İzmire yazık olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
türkiyeyi tanıtırken.gelen turistlerin ruj rengini,etek boyunu'da kontrol edecekmi.şimdiden gelecek olan turistin bilgisi olsunda tedbirli olsunlar.maduriyet yaşamasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir bahane ~ 11 yıl önce
habere göre bu isimler aracılığyla izmir değil,izmir aracılığıyla bu isimler tanıtılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 11 yıl önce
Geçenlerde bir haber çıkmıştı. Yok Temel Kotil gidiyorda bilmam neler neler... Burdan bazı aklı evvel okuyucularda kına yakmışlardı. Aslında onlara aklı evvel dememek lazım. Akılsız veya aklı kıt demek lazım. Sadece yorum olsun diye yorum yazan cahil ve seviyesiz oluyorlar o kadar. Yolun açık olsun sayın Genel Müdürüm... Biz seni seviyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....! ~ 11 yıl önce
Olmaaaz... Atilay yapsın tanıtımı. Yoksa Greve çıkarız, Rapor alırız, Uçuşları aksatırız, yakarız, yıkarız.....:)))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000