24 Şubat 2014, Pazartesi 13:32:01

TURKISH CARGO'NUN HEDEFİ: "MİLYON TON KARGO"

Turkish Cargo, marka bilinirliğini artırma çalışmaları kapsamında hazırlanan yeni reklam filmini tanıttı.
  • kargo başkanı hamdinin yardımcısının damadı olmasaydı tecrübesi az biri sıfatıyla yine bu şirkete direk başkan yardımcısı olarak girip de 6 ayda başkan olabilir miydi acaba ??? ya başkan yardımcıları ve müdürlere ne demeli? çoğu başkanın okuldan veya ülkerden arkadaşı geri kalanlar da cemaatten !!! bu zihniyetle mi bu ülke ileri gidecek ??? yazık !!!
  • Turkish Airlines. Turkish Cargo. Turkish Technic. =Avrupa'nin en iyisi...
  • Yorumcu doğru söylemiş, şirkete yolcu taşımacılığında çok fazla mali külfet getiren 777 uçakları derhal tüm pilotları ile birlikte kargo operasyonunda kullanılmalı!
  • Valla şimdi çatlayan thy düşmanları başlar ama objektif olan herkes görüyor ki adam çalışıyor. Yılan hikayesine dönen kargo köyü herkes görüyor ki yürüyor. Bu hızla kesin bu sene açılır. Gecen sene ek depoyu açtı. Mevcut yerimizde de birçok şeyi değiştirdi. Hepsinden önemlisi adam gibi davranıyor bize. Eskiden başkan kim bilmezdik şimdi geliyor hal hatır soruyor. Bu bile önemli bence. Reklam filmini bile gelip çalışanları ile paylaşması ince düşünce Helal başkan. Yolun açık olsun
  • 330 KARGO YA UYGUN DEĞIL Dünyada kargo da belli aşamaya gelen şirketlere bir bakın, hangi tip uçak kullanılıyor ? Luftahansa ,KLM ,DHL UPS??? Ayrıca Kargo için özel uçuş ekibi lazım. Ayda yılda bir kargo , onun dışında yolcuda uçan ekip kanımca hiç uygun değil. Olası bir acil durumda olacakları düşünmek bile istemiyorum. Basit gibi görünmesine karşın çok önemli bir konu... Dubai deki 747 den ders alınması lazım...
  • çok anlamlı ve güzel hazırlanmış ve düşünülmüş bir reklam kim tutar seni.. şimdi thy düşmamları başlarlar konuşmaya hakarete..uçmayın ve kullanmayın
  • Gecikmelerden dolayı müşterilerden rekor ceza yiyorlar deniyor,boş hareketler..
  • Cok siradan bir reklam
  • Reklam çok güzel olmuş, düzenek mükemmel işliyor Allah yolumuzu açık etsin 777 yada 747 Cargo uçaklarıyla Dünyaya kendimizi gösterelim
  • Aslında KARGOCULUGU bilen yoneticiler Turkish Cargo nun basında olsa, marka degeri coktan yukselmisti. Ne kadar ekmek o kadar kofte misali, bu yonetici ile bu kadar sanırım..

Türk Hava Yolları'nın alt markası olarak faaliyet gösteren Turkish Cargo, marka bilinirliğini artırmak için çekilen yeni reklam filmini bugün düzenlenen bir törenle basına tanıttı.

Uçuş sağladığı 240'tan fazla entersanyonal destinasyonla tüm dünyayı müşterileri için daha ulaşılabilir kılan Turkish Cargo'nun yeni imaj filmi, Milano'daki Teatro Tre stüdyolarında çekildi. Filmde, dünyanın en hızlı büyüyen kargo şirketlerinde biri olan Turkish Cargo'nun, gerçekleştirdiği ilaç, gıda, ticari ve değerli kargo taşımacılığı "Rube Goldberg Machines" tekniğiyle anlatıldı. Mekanizma için İtalyan yönetmen Tomaso Cariboni, Hollandalı sanat direktörü Ben Moolhuijsen ve uzun süreli bir çalışma yürüttü. Her bir parçanın birbirini harekete geçirmesi üzerine kurulu düzenek incelikle hazırlandı ve üzerinde testler yapıldıktan sonra Milano'da stüdyo ortamında mekanizma çekimleri, sonrasında ise İstanbul'da dış çekimler tamamlandı.

Türk Hava Yolları'nın küresel hava kargo lojistik sahasındaki etkinliğine vurgu yapılan filmde,  "Globalize Your Business" mottosu kullanıldı.

HEDEF: MİLYON TON KARGO TAŞIMAK

Reklam filmi lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turkish Cargo Başkanı Ali Türk, şu anda 245 uçakları bulunduğunu ifade ederek, "Kargo taşımacılığı yaparken geniş gövdeli uçaklarımızdan da faydalanıyoruz. Yolcu uçaklarımız kargo taşımacılığımızın yüzde 70'ini sağlarken, filomuzda bulunan 9 kargo uçağımızda toplam taşıma kapasitemizin yüzde 30'unu karşılıyor" dedi. Türk, "Yeni reklam filmimizle marka bilinirliğimizi artırmayı hedefliyoruz. THY olarak global bir markayız. Her ülke kendini dünyanın merkezinde zannediyor. Ancak bizim ülkemiz üzerinden dünya taşımacılığının yüzde 70'e yakın bir kısmı sağlanıyor. Bu nedenle de asıl merkezde biz bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları Kargo Başkanı Ali Türk, önümüzdeki dönemlere ait hedeflerini de açıkladı. Türk, "Geçtiğimiz yıl 570 bin ton civarında bir taşıma gerçekleştirdik. Hedeflerimiz çok daha büyük. 2016 sonu itibariyle de milyon tonun üzerine çıkacağımızı ön görüyoruz ve bu yönde yatırımlar yapıyoruz" dedi.



TURKISH CARGO'NUN HEDEFİ: "MİLYON TON KARGO"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

havagazı ~ 10 yıl önce
kargo başkanı hamdinin yardımcısının damadı olmasaydı tecrübesi az biri sıfatıyla yine bu şirkete direk başkan yardımcısı olarak girip de 6 ayda başkan olabilir miydi acaba ??? ya başkan yardımcıları ve müdürlere ne demeli? çoğu başkanın okuldan veya ülkerden arkadaşı geri kalanlar da cemaatten !!! bu zihniyetle mi bu ülke ileri gidecek ??? yazık !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkish Airlines. Turkish Cargo. Turkish Technic. =Avrupa'nin en iyisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorumcu doğru söylemiş, şirkete yolcu taşımacılığında çok fazla mali külfet getiren 777 uçakları derhal tüm pilotları ile birlikte kargo operasyonunda kullanılmalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal baskan ~ 10 yıl önce
Valla şimdi çatlayan thy düşmanları başlar ama objektif olan herkes görüyor ki adam çalışıyor. Yılan hikayesine dönen kargo köyü herkes görüyor ki yürüyor. Bu hızla kesin bu sene açılır. Gecen sene ek depoyu açtı. Mevcut yerimizde de birçok şeyi değiştirdi. Hepsinden önemlisi adam gibi davranıyor bize. Eskiden başkan kim bilmezdik şimdi geliyor hal hatır soruyor. Bu bile önemli bence. Reklam filmini bile gelip çalışanları ile paylaşması ince düşünce Helal başkan. Yolun açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
330 KARGO YA UYGUN DEĞIL Dünyada kargo da belli aşamaya gelen şirketlere bir bakın, hangi tip uçak kullanılıyor ? Luftahansa ,KLM ,DHL UPS??? Ayrıca Kargo için özel uçuş ekibi lazım. Ayda yılda bir kargo , onun dışında yolcuda uçan ekip kanımca hiç uygun değil. Olası bir acil durumda olacakları düşünmek bile istemiyorum. Basit gibi görünmesine karşın çok önemli bir konu... Dubai deki 747 den ders alınması lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
çok anlamlı ve güzel hazırlanmış ve düşünülmüş bir reklam kim tutar seni.. şimdi thy düşmamları başlarlar konuşmaya hakarete..uçmayın ve kullanmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk cargo ~ 10 yıl önce
Gecikmelerden dolayı müşterilerden rekor ceza yiyorlar deniyor,boş hareketler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok siradan bir reklam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Reklam çok güzel olmuş, düzenek mükemmel işliyor Allah yolumuzu açık etsin 777 yada 747 Cargo uçaklarıyla Dünyaya kendimizi gösterelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
Türk Kargo şirketleri küçülürken, adam çıkartırken yada sahipleri el değiştirirken TK kargonun ne kadar marka değeri olabilir?
Turkish ~ 10 yıl önce
Aslında KARGOCULUGU bilen yoneticiler Turkish Cargo nun basında olsa, marka degeri coktan yukselmisti. Ne kadar ekmek o kadar kofte misali, bu yonetici ile bu kadar sanırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000