09 Aralık 2011, Cuma 15:49:08

TURKISH CARGO HONG KONG'A UZANDI

Türk Hava Yolları Asya ve Uzakdoğu Kargo Bölge Müdürlüğü Ofisi düzenlenen törenle Hong Kong da açıldı.
  • tabi ucak yari bos giderse oyle olabilir!!
  • cargo son derece önemli bir konu tr nin ihracatı artıyor dolayısıyla ihtiyaç olacaktır asya pazarı hong kong önemli bir pazar asya havayollarında hep cargo uçakları vardır singapore, cathay pacific gibi thy nin mevcut cargo 330 cargo uçaklarına yenilerinin eklenmesi lazım zorunlu
  • Uçak altı kargo load factör tanımına ihtiyaç var. malum her 777 altında yarım kargo uçağı kadar kapasite var. Üstelik ara iniş yapmadan.

Türk Hava Yollarının Kargo taşımacılığında önemli bir yere sahip olan Asya ve Uzakdoğu Bölgesi taşıma kapasitesini ve miktarlarını günden güne arttırmaktadır. Gerçekleştirdiği bu hızlı gelişmeye paralel olarak bölgede bulunan tüm uçuş noktalarımızın satış ve pazarlama alanlarında koordinasyonu tek merkezden yürütmek, yeni uçuş noktaları için analiz yapmak ve hizmet kalitesini arttırmak için THY içerisinde yeni bir birim oluşturulmuştur. Daha kaliteli ve daha hızlı bir hizmet vermek amacıyla oluşturulan Kargo Bölge Müdürlüğü Türk Hava Yollarının bölgedeki gücüne güç katacaktır.

Asya Uzakdoğu Bölge Müdürü Hüseyin Ceyhan ve kargo satış koordinatörleri ile birlikte faaliyetlerine başlayan Bölge Müdürlüğü, Hong Kong Baş Konsolosumuz Haldun TEKNECİ, Türk Hava Yolları Kargo Başkanı Abdullah Soner Akkurt ve Asya Uzakdoğu Kargo Bölge Müdürü Hüseyin Ceyhan tarafından törenle açılmıştır.
Akkurt yaptığı açılış konuşmasında Hong Kong’un Uzak Doğudaki en büyük kargo taşımacılığının yapıldığı, Turkish Cargo olarak en çok taşıma yapılan yer olması ve tüm Asya ve Uzakdoğuya hakim olması sebebiyle Bölgenin Hong Kong merkezli yönetilmesinin stratejik olarak büyük önem teşkil ettigini belirtmiştir. Turkish Cargo, Asya Uzakdoğu Bölgesinde bu yılın ilk 10 ayinda gecen seneye nazaran %49.6 lık bir büyüme gerçekleştirmiştir. Akkurt, “Önümüzdeki dönemde de bölgedeki hava kargo taşımalarındaki pazar payını daha da arttırmayı hedeflemekteyiz. Bu hedef doğrultusunde Asya ve Uzakdoğu Kargo Bölge Müdürlüğü önemli bir rol alacaktır.’’ diyerek Turkish Cargo’nun Uzak Doğu’da gelecek dönemler için büyüme hedefine devam edeceğini belirtmiştir.

TURKISH CARGO HONG KONG'A UZANDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
tabi ucak yari bos giderse oyle olabilir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cargo son derece önemli bir konu tr nin ihracatı artıyor dolayısıyla ihtiyaç olacaktır asya pazarı hong kong önemli bir pazar asya havayollarında hep cargo uçakları vardır singapore, cathay pacific gibi thy nin mevcut cargo 330 cargo uçaklarına yenilerinin eklenmesi lazım zorunlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçak altı kargo load factör tanımına ihtiyaç var. malum her 777 altında yarım kargo uçağı kadar kapasite var. Üstelik ara iniş yapmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000