19 Ağustos 2012, Pazar 12:33:19

TURKISH CARGO AVRUPA'DA LİDER

Amerika kıtasında 2012 yılı ilk yarısında Avrupa Havayolları Birliği'ne üye (AEA) havayolları arasında ''yük ton kilometre'' bazında bir önceki yıla oranla yüzde 63,9 oranında büyüme kaydeden Turkish Cargo, bu oranla Avrupa havayolları arasında büyüme hızında lider oldu.
  • çekemeyenler değil de takunya ve torpil havayollarına torpille girip,müdür,başkan olup başarılarını eski thy personeline borçlu olup ama kendilerine mal edenlere kıskansalar !!!! rezalete bakın ki adam sırf yönetim kurulu başkan vekilinin damadı diye direk thy na kargo başkan yardımcısı olarak girip 6 ayda 17.000 tl maaşla başkan oluyor !!! hem de 33-34 yaşında !!!! kargodaki diğer müdürler de onun kadar olmasa da sağlam torpilliler maşallah hepsi de Allah'ı ,peygamberi,dua'yı ağzılarından düşürmeyen pek dindarlar !!! hele başkan yardımcısı...sanırsın thy dua ve fetva bölümü başkan yardımcısı !!! başkan arkadaş demek ki bebeklikten beri kargo sektörünün içinde olmalı ki sayısız başarılara imza atmış da thy hemen onu transfer etmiş!!! thy kargoyu da o ve saz ekibi şahlandırmış !!! (gerçek rakamları bir açıklasalar var ya görürüm ben onların yüzlerini )kayınpederi thy yönetim kurulu üyesi olmasaydı topkapı daki şehirler arası nakliyatçılarında bile iş bulamazdı!!!! diğerleri de tabii
  • cargo sektörü son derece öenmlidir dünyada büyük havayollarında cargo uçakları vardır filolarında.. singapore, british, cathay pacific,luthansa, emirates, etihad,klm cargo gibi thy nin de filosunda airbus 310 cargo ve geçen senelerde alınan airbus 330 cargo uçakları ile hizmet vermektedir.. ilerili dönemlerde airbus 330 cargo uçaklarından filoya katılma olmasında fayda sağlanabilir hem yolcu versiyonu ile aynı olduğu için kokpitte uçuş ekibi maliyet artmaz hem de yaklaşık 70 ton civarı cargo nonj stop 10 saatten fazla uçacak şekilde hizmet verecektir.. bu sektörde devlere ups, fedex, dhl, cargolüx,polar air cargo,aerologic gibi şirketlerdir..
  • yakışır takunyalara. yalnız şu bıyıklarınızı adam gibi bırakın. her yerde kirli bıyık görmekten bıktık.
  • ONU BUNU BIRAK DA NETİCEYE GEL.KAR ZARAR NE ALEMDE?
  • siraya girsin))....
  • 15: 32 dediklerin dogru ama zaten her konuda boyle degillermi.. herseye yok olmaz deyip yapılıncada ilk kullanan sonrada nankorluk yapan bunlar degilmi gene? Olsun bunları gordukce Thy nin ne kadar dogru is yaptıgını goruyoruz :)
  • THY basarisi bazilarina batiyor.Olsun it urur kervan yurur.THY en son gecen yil 339 milon Tl operating profit yapti.Detaylar icin bak( http://centreforaviation.com/members/direct-news/turkish-airlines-sales-revenue-for-2011-grew-by-40-reaching-to-118-billion-tl-71780).Zarar etse zil calip oynuyacaksiniz ama size inat THY buyuyor.O kadar hainsinizki flag tasiyiciniza bile brutally deme terbiyesizligini gosteriyorsunuz.
  • THY de büyüme ciro falan iyi deniyor,sürekli boş boş,şişirme reklamları yapılıyor,göstermelik önemsiz ödüller alıyor deniyor.orasını anladık ama neden o halde kar yok bu şirket hala zarar ediyor onu açıklayın lütfen.durmak yok göz boyamaya ve torpilli yandaşları müdür,başkan yapmaya dervam :))
  • Bildigim kadari ile Amerika'da Cargo GSA var. Onlarin basarisi bu.
  • Cekemeyenler catlasin tabi yuzleri varsa

Amerika kıtasında 2012 yılı ilk yarısında Avrupa Havayolları Birliği'ne (AEA) üye havayolları arasında ''yük-ton-kilometre'' (FTK) bazında bir önceki yıla oranla yüzde 63,9 oranında büyüme kaydeden Turkish Cargo, bu oranla Avrupa havayolları arasında büyüme hızında lider.

Amerika kıtasına ilk uçuşunu 1988'de New York'a gerçekleştiren ve bugün kıtada 3 farklı ülkede 6 farklı noktaya uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) aynı noktalara kargo taşıma hizmeti sunan markası Turkish Cargo, geniş gövdeli uçaklarla gerçekleştirilen uçuşların sağladığı kargo kapasitesinin de desteğiyle Amerika kıtasında 2012'nin ilk 6 ayında büyüme rekoru kırdı.
2012 yılı ilk yarısında Avrupa Havayolları Birliği'ne (AEA) üye havayolları arasında FTK bazında bir önceki yıla oranla yakaladığı yüzde 63,9'luk büyüme oranıyla Avrupa havayolları arasında büyüme hızında liderlik koltuğunda oturan Turkish Cargo, Avrupa havayollarının küçüldüğü ve pazar kaybettiği bu dönemde Amerika kıtasında tonaj olarak yüzde 43 büyüme kaydetti.

Turkish Cargo'nun Amerika kıtası çıkışlı 10 milyon 37 bin 804 tonluk taşıma miktarında ilk sırayı Türkiye alırken, bunu, Hindistan, Gürcistan, Kazakistan takip etti. Şirketin, Amerika kıtasına yaptığı 10 milyon 511 bin 114 tonluk taşımanın ise büyük çoğunluğu yine Türkiye'den gerçekleşirken, sıralama Mısır, Hindistan, İsrail ve Çin (Hong Kong) olarak gerçekleşti.
   
-Büyüme, işbirlikleriyle hızlandı-
   
Turkish Cargo Amerika Bölge Müdürü Faik Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011 yılı başında, Türk Hava Yolları'nın büyümesine paralel olarak bölgesel yönetim anlayışını benimseyen Turkish Cargo'nun, Amerika kıtasında bölge yönetim merkezi olarak, ilk uçuşlarını başlattığı ve köklü olduğu New York şehrini seçtiğini belirtti.

Burada oluşturulan yeni yapılanma ile bu büyüme sürecinin yönetildiğini ve kıta Amerika'sında THY'nin varlığının güçlendirildiğini ifade Deniz, büyüme trendinin hızının artarak devamının sağlanabilmesi için yeni işbirlikleri yapıldığını anlattı.

Faik Deniz, ''Bu işbirlikleri havayolları ile Interline, SPA anlaşmaları yaparak kıta içi hava transferleri aracılığıyla yeni pazarlar edinilmesi şeklinde, acenteler ile Preferred Carrier anlaşmaları, özel ikili anlaşmalar yaparak ticari ilişkilerin artırılması şeklinde, kara taşıma firmaları ile hava-kara bağlantı anlaşmaları yaparak hizmet ağının genişletilmesi şeklinde gerçekleştirilmekte'' diye konuştu.
   
-Uçuş noktaları artıyor, filo genişliyor-
   
ABD'de New York, Chicago, Washington DC, Los Angeles, Kanada'da Toronto ve Brezilya'da Sao Paulo şehirlerine yolcu ve kargo taşıyan THY'nin, New York'a günde 3 kez, Los Angeles, Washington DC ve Chicago'ya günde 1 kez, Toronto ve Sao Paulo'ya ise haftada 4 kez uçuş gerçekleştirdiğini dile getiren Deniz, Turkish Cargo'nun da aynı noktalara kargo taşıdığını söyledi.
2012 yılının ilk yarısında sağlanan rekor büyümenin yıl sonuna dek devamının sağlanması ve gelecek yıllarda da sağlıklı büyüme sürecinin yürütülebilmesi için THY'nin bölgedeki varlığının güçlendirilmesini hedeflediklerini kaydeden Faik Deniz, bu bağlamda ekim ayı sonlarında Kanada uçuşlarının haftada 5 sefere çıkarılacağını, 2013 yılı nisan ayı başında ABD'de 5. nokta olarak haftada 4 kez Houston (IAH) uçuşlarının başlatılacağının kesin olarak ilan edildiğini aktardı.

Deniz, 2013 yılı başlarında Güney Amerika'ya gerçekleştirilen Sao Paulo uçuşlarının Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e bağlanmasının planlandığını, ayrıca, kasım ayı sonlarında filoya katılacak yeni A330-200F freighter ile Amerika kıtasında bir noktaya tarifeli kargo seferlerinin başlatılmasının da hedefleri arasında olduğunu ifade etti.

Amerika kıtasında uçuş gerçekleştirilmeyen Meksika, Arjantin, Şili ve Uruguay ülkelerinde Genel Satış Acentesi atanması yoluyla kargo satışı yapılması ve pazarın genişletilmesinin planları arasında olduğunu aktaran Deniz, ''Sonuç itibariyle 2012 yılının ilk 6 ayına çok hızlı başlayan Turkish Cargo'nun hedeflerini gerçekleştireceğini, genç ve dinamik yapılanması ile kıtadaki varlığını daha da fazla hissettireceğini öngörüyoruz'' dedi.

TURKISH CARGO AVRUPA'DA LİDER

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

bulamazdı ! ~ 12 yıl önce
çekemeyenler değil de takunya ve torpil havayollarına torpille girip,müdür,başkan olup başarılarını eski thy personeline borçlu olup ama kendilerine mal edenlere kıskansalar !!!! rezalete bakın ki adam sırf yönetim kurulu başkan vekilinin damadı diye direk thy na kargo başkan yardımcısı olarak girip 6 ayda 17.000 tl maaşla başkan oluyor !!! hem de 33-34 yaşında !!!! kargodaki diğer müdürler de onun kadar olmasa da sağlam torpilliler maşallah hepsi de Allah'ı ,peygamberi,dua'yı ağzılarından düşürmeyen pek dindarlar !!! hele başkan yardımcısı...sanırsın thy dua ve fetva bölümü başkan yardımcısı !!! başkan arkadaş demek ki bebeklikten beri kargo sektörünün içinde olmalı ki sayısız başarılara imza atmış da thy hemen onu transfer etmiş!!! thy kargoyu da o ve saz ekibi şahlandırmış !!! (gerçek rakamları bir açıklasalar var ya görürüm ben onların yüzlerini )kayınpederi thy yönetim kurulu üyesi olmasaydı topkapı daki şehirler arası nakliyatçılarında bile iş bulamazdı!!!! diğerleri de tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkish cargo.. ~ 12 yıl önce
cargo sektörü son derece öenmlidir dünyada büyük havayollarında cargo uçakları vardır filolarında.. singapore, british, cathay pacific,luthansa, emirates, etihad,klm cargo gibi thy nin de filosunda airbus 310 cargo ve geçen senelerde alınan airbus 330 cargo uçakları ile hizmet vermektedir.. ilerili dönemlerde airbus 330 cargo uçaklarından filoya katılma olmasında fayda sağlanabilir hem yolcu versiyonu ile aynı olduğu için kokpitte uçuş ekibi maliyet artmaz hem de yaklaşık 70 ton civarı cargo nonj stop 10 saatten fazla uçacak şekilde hizmet verecektir.. bu sektörde devlere ups, fedex, dhl, cargolüx,polar air cargo,aerologic gibi şirketlerdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vaaaaayyyyy ~ 12 yıl önce
yakışır takunyalara. yalnız şu bıyıklarınızı adam gibi bırakın. her yerde kirli bıyık görmekten bıktık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 12 yıl önce
ONU BUNU BIRAK DA NETİCEYE GEL.KAR ZARAR NE ALEMDE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiskananlar? ~ 12 yıl önce
siraya girsin))....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rzeszow ~ 12 yıl önce
15: 32 dediklerin dogru ama zaten her konuda boyle degillermi.. herseye yok olmaz deyip yapılıncada ilk kullanan sonrada nankorluk yapan bunlar degilmi gene? Olsun bunları gordukce Thy nin ne kadar dogru is yaptıgını goruyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally Turk,Globally ours and f..ing traitors ~ 12 yıl önce
THY basarisi bazilarina batiyor.Olsun it urur kervan yurur.THY en son gecen yil 339 milon Tl operating profit yapti.Detaylar icin bak( http://centreforaviation.com/members/direct-news/turkish-airlines-sales-revenue-for-2011-grew-by-40-reaching-to-118-billion-tl-71780).Zarar etse zil calip oynuyacaksiniz ama size inat THY buyuyor.O kadar hainsinizki flag tasiyiciniza bile brutally deme terbiyesizligini gosteriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRUTALLY YOURS :)) ~ 12 yıl önce
THY de büyüme ciro falan iyi deniyor,sürekli boş boş,şişirme reklamları yapılıyor,göstermelik önemsiz ödüller alıyor deniyor.orasını anladık ama neden o halde kar yok bu şirket hala zarar ediyor onu açıklayın lütfen.durmak yok göz boyamaya ve torpilli yandaşları müdür,başkan yapmaya dervam :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seda ~ 12 yıl önce
Bildigim kadari ile Amerika'da Cargo GSA var. Onlarin basarisi bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally ours ~ 12 yıl önce
Cekemeyenler catlasin tabi yuzleri varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000