06 Ocak 2017, Cuma 19:23:51

Türk Hava Yolları'ndan yeni atama

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi, bugün aldığı kararla Doğu Avrupa ve Balkanlar'dan sorumlu Satış Başkan Yardımcısı Mehmet Mert Dorman'ı Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı olarak atadı.
  • Ahmet Bey şirket sahibi mi onun istemediği biri neden olamasın anlayamadık??
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı burdakilerin çoğu thy yi bilen ve orda çalışanlar sanırım. Ben şu an uzman adayı ilanında sınava mülakata girdim sonucu bekliyorum 2 ay oldu mülakata gireli. Bu süreç nasıl işliyor bize hiçbir açıklama yapmıyorlar telefonla arayamıyoruz açmıyorlar. Sanırım icra kuruluna falan mı gönderiliyor onay için içerde neler dönüyor işe alımda söyleyebilir misiniz?
  • GMY Ahmet Bey ıstemeseydı ,yıne olmazdı.
  • Kapiya konduklari zaman is aradiklarinda anlasilacak kimin gercekten donanimli oldugu. "Uc bes sene kalip biraz para yaparim sonra hayirlisi Allahtan " ci is adamciklari.
  • Bu dunya kimseye kalmaz . Burasi oyalama dunyasi.
  • Sayin yorumcu bizde seningibi yaniyoruz . Hemde haksiz yere yala dolanla oglumun isine son verildi mahkeme kazandi yine yok . Oda yurt disinda okudu Ingilizcesi ana lisan sevyesinde Akademisyen , istedigi. Isi bulamadi Allah hepinize. Yardimci olsun. Icim yaniyor cok yazacagim fakat olmiyor , karsilikli konusmak daha guzel olurdu. Saygilar sunuyorum ,
  • GMY Ahmet Beyin yakın arkadaşı, Kurumsali canlandıran Ertuğrul Bey'in Başkan olmaması ilginç olmuş.
  • Kişiden bağımsız - Zarar ediyoruz diye yüzlerce personeli işten atan bir şirkette böyle kadroların kapatılması , birleştirilerek yönetim kademesinin küçültülmesi gerekir .. şaka mı bu ? borsaya açık şirkette sormazmı kimse , bu kadrolar kime neye hizmet ediyor diye ..
  • Allah kötü niyetli insanlardan korusun Başkanım. Yolunuz her daim açık olsun.Allah muvaffak etsin siz kimseye kulak asmadan yolunuza devam edin.Şirketimize önemli katkılar sağlayacağınıza herkes inanıyor.Durmak yok yola devam! birileri istediklere kadar rahatsız olsunlar Allah'ın izniyle daha üst makamlara da geleceksiniz hep beraber göreceğiz..
  • Yağcılık yapmadan Başkan olma ihtimali Yok bizzat şahidim yalakalıklarının. Thy de eski olduğu için üst kata ajanlık yaparak aldı bu ödülü...

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi, bugün aldığı kararla yeni bir atama gerçekleştirdi.

Doğu Avrupa ve Balkanlar'dan sorumlu Satış Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Mert Dorman, THY İcra Komitesi kararıyla Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanlığı'na getirildi.

Mehmet Mert Dorman, 2008 yılından bu yana Türk Hava Yolları'nda görev yapıyor. 

©AirportHaber

Türk Hava Yolları'ndan yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (83)

Yk başkanı ya da genel müdür değişti herhalde ~ 7 yıl önce
Ahmet Bey şirket sahibi mi onun istemediği biri neden olamasın anlayamadık??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bir sorum olacaktı burdakilerin çoğu thy yi bilen ve orda çalışanlar sanırım. Ben şu an uzman adayı ilanında sınava mülakata girdim sonucu bekliyorum 2 ay oldu mülakata gireli. Bu süreç nasıl işliyor bize hiçbir açıklama yapmıyorlar telefonla arayamıyoruz açmıyorlar. Sanırım icra kuruluna falan mı gönderiliyor onay için içerde neler dönüyor işe alımda söyleyebilir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 7 yıl önce
GMY Ahmet Bey ıstemeseydı ,yıne olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarin obur gun ~ 7 yıl önce
Kapiya konduklari zaman is aradiklarinda anlasilacak kimin gercekten donanimli oldugu. "Uc bes sene kalip biraz para yaparim sonra hayirlisi Allahtan " ci is adamciklari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha cok yalacaklar ~ 7 yıl önce
Bu dunya kimseye kalmaz . Burasi oyalama dunyasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desem bilemedim ~ 7 yıl önce
Sayin yorumcu bizde seningibi yaniyoruz . Hemde haksiz yere yala dolanla oglumun isine son verildi mahkeme kazandi yine yok . Oda yurt disinda okudu Ingilizcesi ana lisan sevyesinde Akademisyen , istedigi. Isi bulamadi Allah hepinize. Yardimci olsun. Icim yaniyor cok yazacagim fakat olmiyor , karsilikli konusmak daha guzel olurdu. Saygilar sunuyorum ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eagles fly high ~ 7 yıl önce
GMY Ahmet Beyin yakın arkadaşı, Kurumsali canlandıran Ertuğrul Bey'in Başkan olmaması ilginç olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canlandıran derken ~ 7 yıl önce
canlandıranlar, kurumsal a hayat verenlerin hepsi ayrıldı, o dediğin Ertuğrul ve diğer müdür ve yeni şefler eskilerin ve ayrılanların yaptıklarının yüzde onu nu yapamadı yapamaz da, ne o kapasite var ne de o bilgi birikim. buradan THY yi kurumsal ile tanıştıran ve büyüten, Oğuz a duygu ya güran a okan a selam olsun. şimdi hepsi farklı şirketlerde çok daha iyi yerlerde. darısı başımıza
Şaka mı ? ~ 7 yıl önce
Kişiden bağımsız - Zarar ediyoruz diye yüzlerce personeli işten atan bir şirkette böyle kadroların kapatılması , birleştirilerek yönetim kademesinin küçültülmesi gerekir .. şaka mı bu ? borsaya açık şirkette sormazmı kimse , bu kadrolar kime neye hizmet ediyor diye ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü niyetli yorumlar ~ 7 yıl önce
Allah kötü niyetli insanlardan korusun Başkanım. Yolunuz her daim açık olsun.Allah muvaffak etsin siz kimseye kulak asmadan yolunuza devam edin.Şirketimize önemli katkılar sağlayacağınıza herkes inanıyor.Durmak yok yola devam! birileri istediklere kadar rahatsız olsunlar Allah'ın izniyle daha üst makamlara da geleceksiniz hep beraber göreceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FFGB ~ 7 yıl önce
YALA YALA BAKARSIN SENDE BİR YERLERE GELİRSİN ....
herkes inanıyor? ~ 4 yıl önce
kim inanıyor lan mertin şirkete katkı sağlaycağına?
A.o ~ 7 yıl önce
Yağcılık yapmadan Başkan olma ihtimali Yok bizzat şahidim yalakalıklarının. Thy de eski olduğu için üst kata ajanlık yaparak aldı bu ödülü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000