04 Haziran 2009, Perşembe 10:08:05

Türk Hava Yolları'ndan sefer artışı

Türk Hava Yolları Çin’e yaptığı seferleri haftada 10’a çıkarıyor.
  • Havayolu şirketleri battı, batacak edebiyatı yapanlara iyi bir cevap olur...
  • Sayin yorumcu cok iyi bir konuya dokunmus.THY artik Sabiha gökcenide devreye sokmasi gerekiyor.Bilhassa Yazin AB ülkelerinde tatil baslayinca oradaki Vatandaslarimiz icin ek seferler gelecek.Bu kapasite artisi AHL zorlayacaktir.Bunun tedbiri alinmazsa sorun yasanabilir.THY ve diger sirketlere kazasiz belasiz ucuslar temenimle basarilar dilerim.
  • Iyi güzel sefer sayisi artiyoda acaba hic dusunmuyorlarmi AHL nin bu trafigi nereye kadar kaldiracagini,ucaklar hergün gecikmeli kaliyor kapilar zamaninda kapaniyor ama trafikten dolayi nerdeyse bir saatlik gecikmeler yasaniyor,pist basinda her defasinda ucakalr pespese sekiz dokuz tane olmak üzere siraya geciyor kalkis icin,ucak icinde hem yolculara hem ekiplere yazik degilmi,simdi bir de yaz sicaklari basliyor bu sicaklarda bu kadar beklemenin insanlari cileden cikarcagini ve bircok olaya gebe kalacagini kimse hesap etmiyormu,neymis seferleri arttriyormus,hesapsiz yapilan is herzaman geri teper bunlari iyi dusunsun yetkililer..

Türk Hava Yolları, her gün icra edilmekte olan İstanbul-Pekin-Şangay bağlantılı seferlerinde, 29 Haziran 2009 tarihinden itibaren ayrı ayrı haftada 5 gün Pekin, 5 gün Şangay olmak üzere sefer sayılarını arttırıyor.

Yeni tarifeye göre İstanbul-Pekin seferleri Salı, Cumartesi hariç diğer günler, İstanbul-Şangay seferleri ise Pazartesi, Perşembe hariç diğer günler gerçekleştirilecek.

Beyrut, Tunus, Üsküp, Sanaa hatlarında da  sefer sayıları yeniden düzenlendi. Buna göre; haftada 3 frekans uçmakta olduğumuz Sanaa’ya 4 Haziran’dan itibaren 4 frekans, 5 frekans uçmakta olduğumuz Tunus’a 23 Haziran’dan itibaren, Üsküp’e 8 Haziran’dan itibaren haftanın 7 günü, 10 frekans uçmakta olduğumuz Beyrut’a ise 9 Haziran’dan itibaren günde iki sefer olarak icra edilecek.

Tiran’a kargo seferleri başlıyor…

Türk Hava Yolları Kargo, 07 Haziran 2009 tarihinden itibaren Tiran’a, Milano bağlantılı olarak kargo seferleri başlatıyor. Haftada 1 frekans olarak gerçekleşecek olan Tiran ile birlikte kargo seferi yapılan uçuş noktası sayısı 21’e ulaşacak.

Türk Hava Yolları'ndan sefer artışı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Havayolu şirketleri battı, batacak edebiyatı yapanlara iyi bir cevap olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayin yorumcu cok iyi bir konuya dokunmus.THY artik Sabiha gökcenide devreye sokmasi gerekiyor.Bilhassa Yazin AB ülkelerinde tatil baslayinca oradaki Vatandaslarimiz icin ek seferler gelecek.Bu kapasite artisi AHL zorlayacaktir.Bunun tedbiri alinmazsa sorun yasanabilir.THY ve diger sirketlere kazasiz belasiz ucuslar temenimle basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Iyi güzel sefer sayisi artiyoda acaba hic dusunmuyorlarmi AHL nin bu trafigi nereye kadar kaldiracagini,ucaklar hergün gecikmeli kaliyor kapilar zamaninda kapaniyor ama trafikten dolayi nerdeyse bir saatlik gecikmeler yasaniyor,pist basinda her defasinda ucakalr pespese sekiz dokuz tane olmak üzere siraya geciyor kalkis icin,ucak icinde hem yolculara hem ekiplere yazik degilmi,simdi bir de yaz sicaklari basliyor bu sicaklarda bu kadar beklemenin insanlari cileden cikarcagini ve bircok olaya gebe kalacagini kimse hesap etmiyormu,neymis seferleri arttriyormus,hesapsiz yapilan is herzaman geri teper bunlari iyi dusunsun yetkililer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000