23 Temmuz 2016, Cumartesi 13:40:03

Türk Hava Yolları'ndan darbe 'şifre'si!

Türk Hava Yolları, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin tarihini ve o darbe sırasında 16 yaşındaki oğluyla şehit düşen reklamcı Erol Olçak’ın adını CIP salonlarında wifi şifresi olarak belirledi.
  • Temizlik basladi hayirli ugurlu olsun
  • Yandaki starbucks a oturup bu sifreyi gireriz artik. Degistirmeyin
  • Evlad-I fatihan diyarinda tanima serefine nail olmustum. Baskomutan Reis-i Cumhur ,Basbakan, Meclis Reis-i dik durmasaydı Erol Olcok gibi Millete ornek olan en on safta yer alan mumtaz sahsiyetler ve isimsiz kahramanlar vatan millet sevgisiyle sokaklara dustuler, aksi taktirde Türkiye teslim alınırdı asla unutulmayacaklar Üzülmeyin, hüzünlenmeyin onlar peygamberlikten sonraki en büyük rütbeye, şehitlik mertebesine ulaştılar. Allah gani gani rahmet eylesin. Cenabı Allah ailesine sabır ihsan eylesin. Rabbim cennetiyle, cemaliyle müşerref kilsin,Livaül Hamd ismiyle müsamaha sancağı altında toplanmayı bizlere nasip etsin”
  • THY'den kadro bekleyen arkadaşlar Thy'nin yüzde 70'i fetöcü demişler. Ufak sallayın ilana başvurun mülakatı geçin beyler bayanlar. İngilizce çalışın vs. Operasyonla gelen öyle de gider.
  • Thy ince görmüş
  • Thy de Fetö üyesi bulunmaz .. THY giremeyen insanlar akbaba gibi kıyım bekliyor. Dünya ne hale gelmiş allah sizleri THY de çalışmayı nasip etmesin.
  • THY nin özellikle üst kademesi ve özellikle 2044 Aralık ayında işe uzman olarak başlayan ve ardından 3 ay sonra müdür olan ve o tarihten bu güne kadar aynı sistemle 3 ay uzman olup ardından müdür olan ve 3-5 yıl sonra başkan yardımsı olan ve başkan olan her yöneticinin tek tek bu şirketten tazminatsız atılması gerekmektedir. Değer MİT in ve Emniyetin 3 yıldır neden THY içerisinde FETÖ operasyonu yapmadığını da anlamış değilim. Bir an önce bu Vatan Hainlerinin şirketimizden uzaklaştırılması gerekmektedir
  • Soyadi Olçok tur aslinda.
  • çok büyük bir cisim yaklaşıyor
  • naksanın başı Antep havalimanında gözaltına alınmış

Türk Hava Yolları’na ait business class yolcularının kullandığı CIP salonlarındaki internet erişim şifreleri değiştirildi.

Daha önce yabancı yatırımcıları Türkiye’ye davet etmek için investinturkey şifresini belirleyen THY’nin, yeni şifrelerinde kanlı darbe girişimine atıf yaptı.

Buna göre, THY’nin iki ayrı CIP salonundan birindeki kablosuz internet şifresi “15july” diğeri ise  darbe girişimine direnmek için Boğaz Köprüsü’ne giden ve oğlu ile birlikte vurularak şehit edilen reklamcı Erol Olçak’ın adı oldu.

©AirportHaber

Türk Hava Yolları'ndan darbe 'şifre'si!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Baha ~ 8 yıl önce
Temizlik basladi hayirli ugurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sifre ~ 8 yıl önce
Yandaki starbucks a oturup bu sifreyi gireriz artik. Degistirmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MD ~ 8 yıl önce
Evlad-I fatihan diyarinda tanima serefine nail olmustum. Baskomutan Reis-i Cumhur ,Basbakan, Meclis Reis-i dik durmasaydı Erol Olcok gibi Millete ornek olan en on safta yer alan mumtaz sahsiyetler ve isimsiz kahramanlar vatan millet sevgisiyle sokaklara dustuler, aksi taktirde Türkiye teslim alınırdı asla unutulmayacaklar Üzülmeyin, hüzünlenmeyin onlar peygamberlikten sonraki en büyük rütbeye, şehitlik mertebesine ulaştılar. Allah gani gani rahmet eylesin. Cenabı Allah ailesine sabır ihsan eylesin. Rabbim cennetiyle, cemaliyle müşerref kilsin,Livaül Hamd ismiyle müsamaha sancağı altında toplanmayı bizlere nasip etsin”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlanla gelin beyler :) ~ 8 yıl önce
THY'den kadro bekleyen arkadaşlar Thy'nin yüzde 70'i fetöcü demişler. Ufak sallayın ilana başvurun mülakatı geçin beyler bayanlar. İngilizce çalışın vs. Operasyonla gelen öyle de gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS ~ 8 yıl önce
Koçum işe yeni giren bir kişi direk başkan olunca , o başkanlık altında çalışan kişilerin büyük bir kısmı onun bitirdiği okulardan ve yabancı dil sayısı onun iki üç katı olunca ve işi yeni öğremesi hakkımı oluyor. THY Teknik yönetici olarak girenlerin büyük kismi hiç iş tecrübesi olmandan getirildiği kadrolar belli. Kurum tarihinde ilk defa böyle atamalar oldu. Bunların görmezlikten gelinebilir mi?
feyiz ~ 8 yıl önce
Amin
Üç bant ~ 8 yıl önce
Thy ince görmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY FETÖ BULUNMAZ ~ 8 yıl önce
Thy de Fetö üyesi bulunmaz .. THY giremeyen insanlar akbaba gibi kıyım bekliyor. Dünya ne hale gelmiş allah sizleri THY de çalışmayı nasip etmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaan türk ~ 8 yıl önce
Sen öyle san...ilerde görürsün haberleri.aranizda kimin çalışıp kimin çalışmadığını herkes biliyor.
hı hı evet ~ 8 yıl önce
Tabi tabi kesin bulunmaz. H.K.K'ya giren adam THY'ye giremez di mi? Biz de yedik.
OFO ~ 8 yıl önce
Eski genel md ik yrd.si Omer faruk un donemindeki ise almaların ızını surun yeter
Fırsatçılar ~ 8 yıl önce
Fıtsatçılara da gün doğdu. Ulan ülke elden gidiyor birileri de geçinemediği personelini veya müdürünü fetöcü diye fişleme peşinde. Bunlar da ayrı hain.
personel ~ 8 yıl önce
THY nin özellikle üst kademesi ve özellikle 2044 Aralık ayında işe uzman olarak başlayan ve ardından 3 ay sonra müdür olan ve o tarihten bu güne kadar aynı sistemle 3 ay uzman olup ardından müdür olan ve 3-5 yıl sonra başkan yardımsı olan ve başkan olan her yöneticinin tek tek bu şirketten tazminatsız atılması gerekmektedir. Değer MİT in ve Emniyetin 3 yıldır neden THY içerisinde FETÖ operasyonu yapmadığını da anlamış değilim. Bir an önce bu Vatan Hainlerinin şirketimizden uzaklaştırılması gerekmektedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GF ~ 8 yıl önce
THY 2002 yılından sora girenlerin %90 FG cemaatı bağlılığını bildirirken şimdi bu kişilerin köklerimi kurudu. Kutumun araç plakaları FG olduğunu ne çabuk unuttular.
Ama ~ 8 yıl önce
Soyadi Olçok tur aslinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 8 yıl önce
çok büyük bir cisim yaklaşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antep ~ 8 yıl önce
naksanın başı Antep havalimanında gözaltına alınmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000