05 Mart 2014, Çarşamba 11:15:41

TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN CODESHARE ATAĞI

Türk Hava Yolları ile Singapur Havayolları arasındaki codeshare anlaşması genişletiliyor.
  • singapore havayolları prestijli bir havayolu şirketidir.. Lufthansa gibi vay sen benden daha fazla yolcu çaldın daha fazla uçuş yaptın deyip de ortaklıktan ayrılmaz. karşılıklı çıkarlar anlamında her iki tarafta biribirinden çok şey öğrenebilir.. singapore havayollarının tarihinde sadece 1 tane uçak kazası olmuştur oda taksi yolundan giderken bakımda olan piste giren 747 bir iş makinasına çarpmıştı sanırım bankgonk havalanında..
  • thy kim singapur havayolları kim ??? thy'nin singapur'dan alacagi basta profesyonellik olmak uzere cok ders var !!!
  • Avustralya'ya açılmak için seçilebilecek en ideal firma Singapore Airlines dı. Tebrik ederim başarılı bir codeshare
  • Çok ama çok akıllıca bir açılım. Singapr havayollarının kalitesi THY ile eşdeğer, top 10 havayollarından biri dünyada. Muhtemelen THY Sydney, Melbourne, Manila, Phuket, Bali,taiwan hatta papua yeni gineyi bile dahil edebilir code share ile
  • Geç kalınmış bir codeshare. Hayırlı olsun. Singapur 5 yıldızlı çok iyi bir havayolu. TK koduyla uçmak değişik olacak. Umarım parayı denkleştirip Avustralya yapabiliriz.

Türk Hava Yolları ile Singapur Havayolları mevcut kod paylaşımı anlaşmasını, İstanbul ve Singapur ötesindeki seyahat noktalarını kapsayacak şekilde genişletme hususunda anlaşmaya vardı.

Türk Hava Yolları'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Star Alliance üyesi olan iki havayolu, Şubat 2009’dan beri İstanbul-Singapur-İstanbul hattında kendi uçuş numaralarıyla kod paylaşımı yapmaktadır. Singapur Havayolları bahsi geçen hatta hali hazırda haftalık dört frekans sefer icra etmekte olup, pazardaki büyümeyi karşılamak amacıyla 30 Mayıs 2014’ten geçerli olacak şekilde sezonluk bazda  frekans sayısını altıya yükseltecektir.

Diğer taraftan Türk Hava Yolları, Güneydoğu Asya ve Güneybatı Pasifik pazarına yönelik genişleme planları için stratejik çıkış kapılarından biri olan İstanbul-Singapur-İstanbul  hattında haftalık yedi frekans sefer düzenlemektedir.

Anlaşmanın kapsamının genişletilmesi çerçevesinde Singapur Havayolları, Türk Hava Yolları’nın geniş uçuş ağından faydalanarak, İstanbul ötesinde Türkiye, Afrika, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’daki Türk Hava Yolları destinasyonlarında, kendi SQ uçuş kodunu kullanabilecektir.

Buna karşılık Türk Hava Yolları, Singapur Havayolları'nın geniş uçuş ağından faydalanarak, Singapur ötesinde Güneydoğu Asya ve Güneybatı Pasifik’teki Singapur Havayolları destinasyonlarında, kendi TK uçuş kodunu kullanabilecektir. Kapsamı genişletilen anlaşmanın, ilgili makamların onayına bağlı olarak, 1 Mayıs 2014 itibarıyla yürürlüğe girmesi beklenmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Singapur Havayolları Ticari Genel Müdür Yardımcısı Mak Swee Wah, kod paylaşımı anlaşmasıyla ilgili olarak, "İstanbul uçuşlarımızın frekans artışına paralel olarak, Türk Hava yolları ile olan işbirliğimizdeki bu önemli genişleme, network zenginliğimizi artırma çabalarımıza katkı sağlayacak ve yolcularımıza daha fazla seyahat imkanı tanıyacaktır. Bu işbirliği, birlikte yapılabileceklerin tek olarak yapılabileceklerden daha fazla olduğuna bir örnektir” şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları Yatırım ve Teknoloji'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bolat ise anlaşma hakkında, "Star İttifakı’nın saygın üyelerinden Singapur Havayolları ile mevcut kod paylaşımı anlaşmasının genişletilmesinden mutluluk duymaktayız. Bu açılım, Türk Hava Yolları’nın her iki havayolunun geniş uçuş ağından yararlanmak suretiyle yolcularına daha fazla seyahat imkanı sağlama hedefi için bir örnek teşkil etmektedir. Asya pazarının kritik önemini de dikkate alarak geniş gövdeli uçak sipariş eden Türk Hava Yolları, Singapur’u Asya’daki önemli bir stratejik pazar olarak görmekte ve kazan-kazan prensibi çerçevesinde Singapur Havayolları ile olan işbirliğinden duyduğu memnuniyet de devam etmektedir. Bu işbirliği ile, uçuş ağımızı Singapur Havayolları’nın uçuş ağı ile irtibatlandırarak, yolcularımızı Singapur üzerinden Avustralya, Yeni Zelanda ve Güneydoğu Asya’daki destinasyonlara transfer edebilme imkanına sahip olacağız. Aynı şekilde, Singapur Havayolları da yolcularını İstanbul transfer merkezimizden Afrika, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’daki destinasyonlara transfer edebilme imkanını artıracaktır" dedi.

TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN CODESHARE ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

camaroth ~ 10 yıl önce
singapore havayolları prestijli bir havayolu şirketidir.. Lufthansa gibi vay sen benden daha fazla yolcu çaldın daha fazla uçuş yaptın deyip de ortaklıktan ayrılmaz. karşılıklı çıkarlar anlamında her iki tarafta biribirinden çok şey öğrenebilir.. singapore havayollarının tarihinde sadece 1 tane uçak kazası olmuştur oda taksi yolundan giderken bakımda olan piste giren 747 bir iş makinasına çarpmıştı sanırım bankgonk havalanında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taipei ~ 10 yıl önce
kaza Chiang Kai-shek International Airport da olmustu.tayfun sirasinda kapali olan pist den kalkis yaparken pistde olan is makinasina carpmis toplam 83 kisi hayatini katbetmisdi.tarih 31 ekim 2000 ucak b747-400
havagazi ~ 10 yıl önce
thy kim singapur havayolları kim ??? thy'nin singapur'dan alacagi basta profesyonellik olmak uzere cok ders var !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 10 yıl önce
Avustralya'ya açılmak için seçilebilecek en ideal firma Singapore Airlines dı. Tebrik ederim başarılı bir codeshare

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açılım ~ 10 yıl önce
Çok ama çok akıllıca bir açılım. Singapr havayollarının kalitesi THY ile eşdeğer, top 10 havayollarından biri dünyada. Muhtemelen THY Sydney, Melbourne, Manila, Phuket, Bali,taiwan hatta papua yeni gineyi bile dahil edebilir code share ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 10 yıl önce
Geç kalınmış bir codeshare. Hayırlı olsun. Singapur 5 yıldızlı çok iyi bir havayolu. TK koduyla uçmak değişik olacak. Umarım parayı denkleştirip Avustralya yapabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000