23 Nisan 2010, Cuma 14:26:20

Türk Hava Yolları'ndan çocuklara büyük jest

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türk Hava Yolları, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün seçtiği çeşitli okullardan gelen öğrencilere, uçakla ilgili merak ettiklerini öğretti.
  • Diğerleri birşeyler yaptı diye THY de hemen bir aktivite bulmuş. Ama aynı zihniyet Gaziantepde tören esnasında stadda VIP lere çay servisi yaptırttı.
  • siz resimlere bakmadan yorum yapıyorsunuz.son resimde uçağın üstündeki bayrağa bakın.lütfen sadece yorum yapayım diye yorum yazmayın buraya herkesin bayramı kutlu olsun.
  • son resimde simulatorun üzerinde turkish yazsının yanıda bayrak var illada bayrak yok diyenin gözüne girsin.
  • böyle bir günde bayrak krizi çıkartıyorsunuz ya pes artık.hem bu fotoda bayrak yok diye binanın içinde de bayrak yok diyemezsiniz.bayrak vardır belki ama başka duvardadır.bayrak krizi çıkaranlar siz önce kendi evinize,iş yerinize bayrak asın.arkadaş ne güzel söylemiş "her thy personeli yürüyen bayraktır"
  • HER THY PERSONELİ YÜRÜYEN BAYRAKTIR..
  • Sizler var ya böyle yorumlar yapa yapa insanları haşa Bayraktan,Atatürkten, Cumhuriyetten ve buna benzer tüm manevi değerlerden bezdiri hale getirdiniz.Yuh olsun size ve sizin gibi bayrak özürlülere.
  • Bayrak olsa, bu sefer de baska bir elestri bulurlardi. Amac yikici elestri olsun! Lutfen kendinizi biraz egitin ve objektif olun, her zaman kolayi secmeyin. Neden bu resimdeki guzellikleri gormemekte bu kadar israrlisiniz, neden resimde olmayan bir seyi aramaktasiniz?
  • THY nin yurtici ve yurtdisi tum isyerlerinde cok sayida bayrak vardir.. ucaklarin ustleri de dahil.. hem sadece 23 Nisanda vb. degil hergun vardir. lutfen siniri asmayalim.. edepli olalim..
  • Neden bu guzel gunu bayrak yok diye siyasi bir noktaya cekmek istiyorsunuz. Muhim olan onlari bir an olsun dusunmek. Her seyde o kadar art niyet aramayin...
  • Bu gün BAYRAM... değil mi yoksa? Resimlerde neden hiç BAYRAK YOK?

Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda yapılan gezide öğrencilere uçakların kokpiti gezdirildi. RJ 70 tipi uçaklarda simülasyon eğitimi alan öğrenciler yaptıkları temsili uçuşun ardından  “İlerde uçakta pilota bir şey olursa siz uçağı indirebilirmisiniz?” sorusuna cevap veren 5. Sınıf öğrencisi Aleyna Özgür ise “ Biz artık yedek kaptan olduk. Biraz korkuyordum ama artık korkumu yendim. Elbette indiririm.” şeklinde cevap verdi.

Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora öğrencilerle yakından ilgilenirken yaptığı açıklamada “ Atatürk’ün dediği gibi “İstikbal göklerdedir” ne kadar doğru söylemiş. İstikbal halen göklerde öğrenci arkadaşlarımız pilotluk mesleğini seçsin seçmesin artık onlar havacılığın kokusunu, kültürünü öğrenmiş bireyler olarak yetişecekler. Ben bu mesleği, çalıştığım şirketi ve çocukları çok seviyorum. Türk Hava Yolları’nda sevdiğim şirkette yaptığım bu görevde çocuklarla birlikte olmak şu anda çok mutluluk verici bir şey. Yüzlerinde gülümseme içlerinde sevinç olsun. Bayramları kutlu olsun. Bana en özlediğim şeyi sorarsanız çocukluğumu özledim derim. Onlarda çocukluğunu tam yaşasınlar.” dedi.

Öğrencilere daha sonra simülatörde kabin memurluğu uçuşu düzenlendi. Öğrencilerden bazıları “Az önce kaptandık. Şimdi yolcuyuz” demesiyle herkesi kahkahalara boğdu. Uçakta öğrencilere kabin memurlarının görevleri anlatıldı ve ikram yapıldı.

Son olarak öğrencilere temsili olarak sertifikaları dağıtılırken birçok öğrencinin ileride ne olmak istersin sorusuna “ Hostes ya da pilot olacağım” demesi yapılan bu etkinliğin çocuklar tarafından beğenildiğini açıkça gösterdi.









Türk Hava Yolları'ndan çocuklara büyük jest

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Diğerleri birşeyler yaptı diye THY de hemen bir aktivite bulmuş. Ama aynı zihniyet Gaziantepde tören esnasında stadda VIP lere çay servisi yaptırttı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz resimlere bakmadan yorum yapıyorsunuz.son resimde uçağın üstündeki bayrağa bakın.lütfen sadece yorum yapayım diye yorum yazmayın buraya herkesin bayramı kutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
son resimde simulatorun üzerinde turkish yazsının yanıda bayrak var illada bayrak yok diyenin gözüne girsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
böyle bir günde bayrak krizi çıkartıyorsunuz ya pes artık.hem bu fotoda bayrak yok diye binanın içinde de bayrak yok diyemezsiniz.bayrak vardır belki ama başka duvardadır.bayrak krizi çıkaranlar siz önce kendi evinize,iş yerinize bayrak asın.arkadaş ne güzel söylemiş "her thy personeli yürüyen bayraktır"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HER THY PERSONELİ YÜRÜYEN BAYRAKTIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizler var ya böyle yorumlar yapa yapa insanları haşa Bayraktan,Atatürkten, Cumhuriyetten ve buna benzer tüm manevi değerlerden bezdiri hale getirdiniz.Yuh olsun size ve sizin gibi bayrak özürlülere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bayrak olsa, bu sefer de baska bir elestri bulurlardi. Amac yikici elestri olsun! Lutfen kendinizi biraz egitin ve objektif olun, her zaman kolayi secmeyin. Neden bu resimdeki guzellikleri gormemekte bu kadar israrlisiniz, neden resimde olmayan bir seyi aramaktasiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin yurtici ve yurtdisi tum isyerlerinde cok sayida bayrak vardir.. ucaklarin ustleri de dahil.. hem sadece 23 Nisanda vb. degil hergun vardir. lutfen siniri asmayalim.. edepli olalim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden bu guzel gunu bayrak yok diye siyasi bir noktaya cekmek istiyorsunuz. Muhim olan onlari bir an olsun dusunmek. Her seyde o kadar art niyet aramayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu gün BAYRAM... değil mi yoksa? Resimlerde neden hiç BAYRAK YOK?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000