21 Mayıs 2014, Çarşamba 15:03:18

THY UÇAĞI 11 SAAT RÖTARLI KALKIŞ YAPTI

Türk Hava Yolları'nın Cezayir-İstanbul seferini yapması planlanan yolcu uçağı, uçuş ekibinden bir kişi rahatsızlanınca yaklaşık 11 saatlik rötarla havalanabildi.
  • Dc_3 Arkadasım sen hiç rahatsızlanmıyır musun? 11 saat rötara sebep olan baş ağrısı olamaz heralde. İnsanlık hali yani Senin yaptığın işi merak ediyorum herşey problemdiz mi?
  • Tamam hazimsizligini anlarim da arkadas ucus ekibinden birinin rahatsizligindan dolayi diyor; insan sagligi bu kadar mi degersiz senin icin? Hazimsizligin bu kadar mi kor etmis seni. Yazik!
  • 11saat rötar olabilir diyenler. Nasil olur yahu?evet personel rahatsizlanabilir, normaldir ama bunun olabilecegini dusunerek planlama yapmayi sizde bende bilirken THY mi bilmiyor?biliyorsada umurunda mi degil? Ayiptir yolculara yapilan...
  • globally foss normaldir...plansızlık ve sorumsuzluk...hety bee dünya markası :)
  • İnsanlık hali olabilir 11 saat rötarda olabilir.Bir uçuş 1 candan daha kıymetli değildir.Ekibiyle veya nöbetçi nöbetçi ekip personeliyle hareket edilmiştir.Rahatsızlanan personele acil şifalar dilerim.
  • Geçmiş olsun arkadaşımıza,acil şifalar..
  • sagliktan onemlisi yok tabi ki .kismet degillmis.
  • Gecmis olsun arkadasımıza, Allah acil şifalar versin

Türk Hava Yolları'nın Cezayir-İstanbul tarifeli seferini gerçekleştirmesi gereken yolcu uçağı, uçuş ekibinden bir kişi rahatsızlanınca 11 saatlik rötarla havalanabildi.

TK656 sayılı uçuşun tarifeli olarak 01:15'te yapılması planlanıyordu. Ancak uçuş ekibindeki bir personelin rahatsızlanması üzerine TC-JGL kuyruk tescilli uçak, planlanan saatte kalkış yapmaadı. Bunun üzerine uçakla seyahat edecek yolcuların otele yerleştirildiği öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Cezayir-İstanbul seferini yapan uçağın yaklaşık 11 saatlik rötarın ardından yerel saatle 12:30 sularında havalanabildi. Cezayir Houari Boumediene Havalimanı'ndan havalanan uçağın, 17:35'te Atatürk Havalimanı'na iniş yapması bekleniyor.

THY UÇAĞI 11 SAAT RÖTARLI KALKIŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Pess ~ 10 yıl önce
Dc_3 Arkadasım sen hiç rahatsızlanmıyır musun? 11 saat rötara sebep olan baş ağrısı olamaz heralde. İnsanlık hali yani Senin yaptığın işi merak ediyorum herşey problemdiz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc_3 arkadasimiza; ~ 10 yıl önce
Tamam hazimsizligini anlarim da arkadas ucus ekibinden birinin rahatsizligindan dolayi diyor; insan sagligi bu kadar mi degersiz senin icin? Hazimsizligin bu kadar mi kor etmis seni. Yazik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
11saat rötar olabilir diyenler. Nasil olur yahu?evet personel rahatsizlanabilir, normaldir ama bunun olabilecegini dusunerek planlama yapmayi sizde bende bilirken THY mi bilmiyor?biliyorsada umurunda mi degil? Ayiptir yolculara yapilan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc_3 ~ 10 yıl önce
globally foss normaldir...plansızlık ve sorumsuzluk...hety bee dünya markası :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olabilir ~ 10 yıl önce
İnsanlık hali olabilir 11 saat rötarda olabilir.Bir uçuş 1 candan daha kıymetli değildir.Ekibiyle veya nöbetçi nöbetçi ekip personeliyle hareket edilmiştir.Rahatsızlanan personele acil şifalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geçmiş olsun arkadaşımıza,acil şifalar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gecmis olsun ~ 10 yıl önce
sagliktan onemlisi yok tabi ki .kismet degillmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K:m ~ 10 yıl önce
Gecmis olsun arkadasımıza, Allah acil şifalar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000