22 Şubat 2011, Salı 16:02:44

TÜRK HAVA YOLLARI PİLOT ARIYOR

Büyüyen filosuna pilot bulmakta sıkıntı çeken ve ihtiyacını yabancı pilotlarla gidermeye çalışan Türk Hava Yolları, yurtdışında pilot arayışına devam ediyor.
  • patlatma pilotcuk ne demek bana bi zahmet telefonda anlatsana telini şuraya yaz ben arayacam seni, saygı istiyosan saygı duyacan yazdığın naneye bak senden asker olmamışki allah versin senin adını. YAZ TELEFONU BEKLİYORUM (asker pelüş) yiyosa yazarsın
  • THY'nın kendi pilotlarını yetiştirmesi Projesni hızlandırmalı. Saygıdeğer Temel Kotil' in ve Yönetim kurlu üyelerinin isabetli çalışmalarıyla dünya standartının üzerinde mühendis pilotları yetiştirdiklerini biliyoruz. Bir an evvel uzan sınavlardan geçirilen pilot adayları uçuş ve yer kursları verilerek ait plduklaru THY'nda konuşlandırılmalıdır. Genç Mühendis pilot adayları THY'nı (inanıyorum) ilerdide ilk sıraya oturtacaktır.Onurumuz olan THY'nı Allah başarılı kılsın!.. Bayram AYGÜN Köşe Yazarı- Isparta
  • Yabanci pilotlar bizimkilere on basar, adamlar cok iyi diyenler. Bi zahmet aciklayiverin sizin is kolunuzdaki yabancilarda (yurtdisinda sizin yaptiginiz isin aynisini yapanlar) sizden on kat ustunmu? size on basar mi? Hayir yani toplum ayni toplum, hepimiz turkiyeli oldugumuza gore bi genelleme ile sizin is kolunuzdakilerde size on basar demektir. O zaman thy onlarida buraya getirsin nasil olsa amac en iyisi, bir numara olmak degilmi? Tum birimelr ile bir numara olalim. Yabanci tekn, kabin ekibi hatta yonetici gelsinde ortam senlensin biraz hiii? ne dersiniz? varmisiniz boyle bi seye?
  • bende çok yabancı pilotla uçtum gerçektenbizim pilotlarda 10 gömlek üstünler her yönleriyle
  • kardesim ne sakincsi var ben pegasusta kac kere yabanci pilotla uctum ve sun expreste THY yabanci pilot alamaz diye kural mi var?Digerlerine de kizin o zaman
  • TC_JJD 'ye:A-330 ile A_320/321 uçaklarının eğitim farkları 5-7 günlük yer dersi+4sorti(4,00saatlik) normal similatör eğitimi+1sorti(4,00saatlik) kontrol uçuşunu mütakip yapılacak 20sektör/100saatlik(hangisi önce tamamlanırsa) line eğitiminden ibarettir.eğitim süresinin toplamı 25-30 gün kadar sürer.
  • A 330 FILOSUNUN BOYLE BIR IHTIYACI VARMI KI,ISRARLA YABANCI PILOT ALINIYOR,KAC UCAK VAR,KAC UCAK OLACAK,HESAB DOGRUMU ACABA,YOKSA,YOKSA,,,
  • asker pilotlarıda yakında temizler thy inşallah...al daha çok yabancı al thy...ülkem adam gibi pilot görsün :))
  • işi gücü olmayan "patlatma" pilotcuklar da burada yorum yazıyor herhalde. neyse uçuşum var sizinle ilgilenemeyeceğim...(asker pilot)
  • sahte pilotcuklar neden gocunuyorsunuz 200 saat ile pilot olurken iyidi. 10 dk. uç 1 saat uçuş yaz, simülatörde uçuş tamamla, soru bankasından soru ezberle, havacılık bilgin olsun sana 100. değil mi?

Türk Hava Yolları, uluslararası bir pilot kariyer sitesine bugün tarihli bir ilan vererek pilot aradığını duyurdu. Bir kaç hafta önce de farklı internet kariyer sitelerine ilan vererek pilot arayan THY, A 330 tipi uçaklar için İstanbul’da base edilecek kaptan pilot arıyor.

İşte THY’nin bugün yayınlanan o ilanı:
 
Our client Turkish Airlines, have reopened their recruitment campaign for A330 Captains.  These are excellent long-term opportunities with one of the worlds fastest growing airlines and it is highly recommended to register your interest as soon as possible.

Some of the benefits include:
Commuting contract (3 weeks on 1 week off)
Attractive base in Istanbul
Quarterly bonus
Accommodation Allowance

The minimum requirements are:
Current A330 type rating endorsement
English Speaker. ICAO Standard 5 is required however 4 will be considered
JAA /ICAO/ FAA ATPL (A)
Must be a current Commander/Captain
Captains 11, 000 hours total time. 1,000 hours Captain on type plus another 500 on
other wide body jet. 6,000 hours multi engine jet MTOW of 50 tonnes or greater
Last flight on type within 12 months
Age limit max 60 yrs (at time of application)

APPLICATIONS & ASSESSMENTS:
Candidates interested in discussing or submitting an application should contact Sigma Aviation Services Representative Ms. Aobh Kavanagh on Tel: +353 1 669 8224 or Email: [email protected] for further details.

Assessments will be conducted on a weekly basis in Istanbul, Turkey. Turkish Airlines will provide candidates with Flights, Accommodation, Local Transportation to attend the assessment in Istanbul.

TÜRK HAVA YOLLARI PİLOT ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Misafir ~ 13 yıl önce
patlatma pilotcuk ne demek bana bi zahmet telefonda anlatsana telini şuraya yaz ben arayacam seni, saygı istiyosan saygı duyacan yazdığın naneye bak senden asker olmamışki allah versin senin adını. YAZ TELEFONU BEKLİYORUM (asker pelüş) yiyosa yazarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'nın kendi pilotlarını yetiştirmesi Projesni hızlandırmalı. Saygıdeğer Temel Kotil' in ve Yönetim kurlu üyelerinin isabetli çalışmalarıyla dünya standartının üzerinde mühendis pilotları yetiştirdiklerini biliyoruz. Bir an evvel uzan sınavlardan geçirilen pilot adayları uçuş ve yer kursları verilerek ait plduklaru THY'nda konuşlandırılmalıdır. Genç Mühendis pilot adayları THY'nı (inanıyorum) ilerdide ilk sıraya oturtacaktır.Onurumuz olan THY'nı Allah başarılı kılsın!.. Bayram AYGÜN Köşe Yazarı- Isparta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yabanci pilotlar bizimkilere on basar, adamlar cok iyi diyenler. Bi zahmet aciklayiverin sizin is kolunuzdaki yabancilarda (yurtdisinda sizin yaptiginiz isin aynisini yapanlar) sizden on kat ustunmu? size on basar mi? Hayir yani toplum ayni toplum, hepimiz turkiyeli oldugumuza gore bi genelleme ile sizin is kolunuzdakilerde size on basar demektir. O zaman thy onlarida buraya getirsin nasil olsa amac en iyisi, bir numara olmak degilmi? Tum birimelr ile bir numara olalim. Yabanci tekn, kabin ekibi hatta yonetici gelsinde ortam senlensin biraz hiii? ne dersiniz? varmisiniz boyle bi seye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende çok yabancı pilotla uçtum gerçektenbizim pilotlarda 10 gömlek üstünler her yönleriyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardesim ne sakincsi var ben pegasusta kac kere yabanci pilotla uctum ve sun expreste THY yabanci pilot alamaz diye kural mi var?Digerlerine de kizin o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TC_JJD 'ye:A-330 ile A_320/321 uçaklarının eğitim farkları 5-7 günlük yer dersi+4sorti(4,00saatlik) normal similatör eğitimi+1sorti(4,00saatlik) kontrol uçuşunu mütakip yapılacak 20sektör/100saatlik(hangisi önce tamamlanırsa) line eğitiminden ibarettir.eğitim süresinin toplamı 25-30 gün kadar sürer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
A 330 FILOSUNUN BOYLE BIR IHTIYACI VARMI KI,ISRARLA YABANCI PILOT ALINIYOR,KAC UCAK VAR,KAC UCAK OLACAK,HESAB DOGRUMU ACABA,YOKSA,YOKSA,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
asker pilotlarıda yakında temizler thy inşallah...al daha çok yabancı al thy...ülkem adam gibi pilot görsün :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işi gücü olmayan "patlatma" pilotcuklar da burada yorum yazıyor herhalde. neyse uçuşum var sizinle ilgilenemeyeceğim...(asker pilot)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sahte pilotcuklar neden gocunuyorsunuz 200 saat ile pilot olurken iyidi. 10 dk. uç 1 saat uçuş yaz, simülatörde uçuş tamamla, soru bankasından soru ezberle, havacılık bilgin olsun sana 100. değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000