20 Ağustos 2014, Çarşamba 17:50:02

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ARIYOR

Türk Hava Yolları, yurtdışı ofislerinde görevlendirilmek üzere personel aradığını duyurdu.
  • ilan kadırıldı acaba kaç kişi müracat etti ? ve de diğer pozisyonlara başvurup süreç hakkında bigisi olan, tahminde bulunacak olanlar var mıdır?
  • Akp muridlerine gun dogdu yine...
  • Töbeee Töbeee
  • Ben bugun basvuru yaptim. Yasim tutuyor, askerlik yaptim,isletme mezunuyum, dil var ve Amerikada yasadim bir sure ama dayi sorunu yasiyorum su an. Ne olur sizce?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Torpilin olmadigi yerde kadro da yok demektir.bir tavsiye sartlari dahi tasimazsan ise alinirsin .iki yil dusuk akebinde isi tutarsin vaad alir ise baglanirsin.Yok diyenler insan kaynaklarina muracaat etsin.Eski gnl.mud yrd.ve insan kaynaklari bask. kazim Caliskan bu kuruma tekelden geldi 306 calisanin emeginin uzerine sunger cekti,kendine koltugunu koruyamadi nasil geldiyse o sekilde gitti.Cok basarili iseniz yonetici kadronuz kimin destegi ile ilerledi.Sayet oyle olmasaydi neden gitti.Torpil yok diyenlere misal yakin zaman ,pazarla ve satis bask.Faruk Cizmecioglu 11Nisan twitter hesabindan attigi mesaj isinden olmasina sebeb oldu sonra izinli arti emekli oldu sonrada kurumun ikinci adami Sunexpress' e genel mudur yard.si olarak atamasi yapildi.Balik bastan kokar,yonetim kadrosunda torpil olurda personelde olmaz diyen saskinlara acin gozunuzu kadro sayisi belli size biz torpillileri aldik diyecek halleri yokya.ben canli tanigiyim ise alinan kiside benim uc gun once tavsiye mektubuyla
  • Dlr testinede sokmasın şimdi bunlar:)
  • Alacağı kişiler belli. yaş sınırlarını böyle yapma sebebi mülakattaki obez İK kaynakları ablamızın yorulmaması çok insanla uğraşmaması için ;) bu şirkete hakkıyla giren insanlar hele de ofis işine saymaya kalksan 20 yi geçmez.
  • Keal sen saçmalamışsın, aftikada on yıl calısmayı kabul et ve sartları tuttur emin ol alınırsın ama işe başldıktan on gün sonra kacarsın alamanyana..ben thy de calışmış biri olarak sana katılmıyorum.kendi istegimle ayrıldım ama thy benim in değerli bir şirket..
  • thy habom iflas etti şirket çok yakın zamanda kapanacak ve iflas gösterecekler yöneticelirin sözlü olarak dediği şey budur istifalarımızı istiyorlar thy tekniğe geçmek için

Türk Hava Yolları, resmi internet sitesinden yayınladığı ilanla yurtdışında görevlendirilmek üzere idari ve mali işler personeli aradığını duyurdu.

İŞTE THY'NİN KRİTERLER

Genel Özellikler

T.C. vatandaşı olmak.
Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak.
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak.
01.01.1988 ve sonrasında doğmuş olmak.
Yurt dışı ofislerinde çalışma konusunda herhangi bir engeli bulunmamak ve en az 10 yıl THY ofislerinin bulunduğu ülkelerde çalışmayı kabul etmek.
İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak). İkinci yabancı dil tercih nedenidir.
En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin
Siyasal Bilgiler,
İktisadi ve İdari Bilimler,
İktisat,
İşletme,
Yönetim Bilimleri,
İşletme ve Yönetim Bilimleri,
İşletme ve Ekonomi fakültelerinden mezun olmak.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. İnternet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.
İlan, yeterli sayıda başvuru alınana kadar yayında kalacaktır.
İlan kriterlerini sağlayan adaylar önce yazılı sınava, başarılı olanlar mülakata davet edilecektir. Mülakat aşamasında adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

misafir... ~ 10 yıl önce
ilan kadırıldı acaba kaç kişi müracat etti ? ve de diğer pozisyonlara başvurup süreç hakkında bigisi olan, tahminde bulunacak olanlar var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bullshit ~ 10 yıl önce
Akp muridlerine gun dogdu yine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Töbeee Töbeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dayisi olmayan adam ~ 10 yıl önce
Ben bugun basvuru yaptim. Yasim tutuyor, askerlik yaptim,isletme mezunuyum, dil var ve Amerikada yasadim bir sure ama dayi sorunu yasiyorum su an. Ne olur sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amitos ~ 10 yıl önce
Torpilin olmadigi yerde kadro da yok demektir.bir tavsiye sartlari dahi tasimazsan ise alinirsin .iki yil dusuk akebinde isi tutarsin vaad alir ise baglanirsin.Yok diyenler insan kaynaklarina muracaat etsin.Eski gnl.mud yrd.ve insan kaynaklari bask. kazim Caliskan bu kuruma tekelden geldi 306 calisanin emeginin uzerine sunger cekti,kendine koltugunu koruyamadi nasil geldiyse o sekilde gitti.Cok basarili iseniz yonetici kadronuz kimin destegi ile ilerledi.Sayet oyle olmasaydi neden gitti.Torpil yok diyenlere misal yakin zaman ,pazarla ve satis bask.Faruk Cizmecioglu 11Nisan twitter hesabindan attigi mesaj isinden olmasina sebeb oldu sonra izinli arti emekli oldu sonrada kurumun ikinci adami Sunexpress' e genel mudur yard.si olarak atamasi yapildi.Balik bastan kokar,yonetim kadrosunda torpil olurda personelde olmaz diyen saskinlara acin gozunuzu kadro sayisi belli size biz torpillileri aldik diyecek halleri yokya.ben canli tanigiyim ise alinan kiside benim uc gun once tavsiye mektubuyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dlr testinede sokmasın şimdi bunlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 10 yıl önce
Alacağı kişiler belli. yaş sınırlarını böyle yapma sebebi mülakattaki obez İK kaynakları ablamızın yorulmaması çok insanla uğraşmaması için ;) bu şirkete hakkıyla giren insanlar hele de ofis işine saymaya kalksan 20 yi geçmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetciye ~ 10 yıl önce
Keal sen saçmalamışsın, aftikada on yıl calısmayı kabul et ve sartları tuttur emin ol alınırsın ama işe başldıktan on gün sonra kacarsın alamanyana..ben thy de calışmış biri olarak sana katılmıyorum.kendi istegimle ayrıldım ama thy benim in değerli bir şirket..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iflas ~ 10 yıl önce
thy habom iflas etti şirket çok yakın zamanda kapanacak ve iflas gösterecekler yöneticelirin sözlü olarak dediği şey budur istifalarımızı istiyorlar thy tekniğe geçmek için

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000