14 Mart 2015, Cumartesi 15:30:01

TÜRK HAVA YOLLARI ONUR AIR'DEN 'KIZ' ALDI!

Türk Hava Yolları'nda (THY) 8 yıldır kabin görevlisi olarak çalışan Serkan Kandemir, Onur Air'de kabin memuru olarak çalışan kız arkadaşına Atatürk Havalimanı'nda sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.
  • 1500 lira almiyoruz biz arkadaslar ya:)yatilarimiz ivir zivir fln 1500 2 ye kesin katliyo zatende.herseyi gectimm,tk nın maası zaten abartı bir maaş.dısarda doktor bile o maaşı almıyor.bu ülkede asgari ücret bile 1000 tl diil.oyüzden herkesin maaşı kendine.herkesede afiyet olsun.siz bu kadar maaşınızı dillendirirseniz yakında onuda bulamıcaksınız.ayrıca herkes geçim derdinde,siz soytarılık pesindesiniz.1500 tl dir gidiyo ortalıkta.anneniz babanız milyarder sanırım sizin ayda sizin gibi maaş alıyorlarmı????belki doktor belki ögretmenler ama eminim onlarda hakettikleri maaşı alamıyorlardir.bu yuzden biraz emeğe saygı kimse kismenin maaşıyla dalga gecmesin.hepimiz aynı isi yapiyoruz.
  • Allah bir yastıkda kocatsın...
  • İkisinde de garson tipi var zaten. Tam birbirlerini bulmuşlar.
  • Airporthaber gibi seviyeli bir siteye böyle gereksiz,magazinsel ve bu kişilerin aileleri ve tanıdık arkadaşları haricindekileri ilgilendirmeyen haberleri yakıştıramıyorum.
  • Bence çok kıro bi teklif olmuş, tabi bu benim fikrim. Mutluluklar dilerim! :)
  • HostesBeyOğlum değil mi bu? Onur'daydı zaten eskiden. Hadi hayırlısı olsun.
  • Sitenin adı airporthaber yerine evlilikhaber olsun hergün bir evlilik teklifi bu nedir yahu
  • Ben 10 yildir havaciyim ve esim iletisim muhendisi. Demekki insanlar illaki ayni sektörden evlenmiyor. Bos bos insanlarin boyle iki ciftin mutlu anlarini guzel cumlelerle kutlayacaklarina yazdiklari yorumlara anlam veremiyorum. Sayin AirportHaber lutfen bole gereksiz insanlarin negatif dolu yorumlarini yayinlamama konusunda hassasiyet gostermenizi rica ediyorum. Her iki cifte mutluluklar dilerim.
  • serkan kardeşim yakışır kral insan ve muhteşem gelinimiz hep mutlu olun.türbe tepede evlilik teklifi yapacak arkadaş bizim orda 52 canımız gitti allah sana akıl fikir versin.acıylamı besleniyorsun
  • İkisinden biri Trakyalı diye düşündüm:) Mutluluğunuz daim olsun

Türk Hava Yolları'nda (THY) 8 yıldır görev yapan kabin amiri Serkan Kandemir, kendisi gibi kabin memuru olan, Onur Air'de görev yapan kız arkadaşına beklemediği bir sürpriz yaptı.

Geçtiğimiz aylarda yapılan sürpriz teklif öncesi, Onur Air'de kabin memuru olarak çalışan Melisa Özlem Öztürkmen, yorucu bir görev günündeydi.

Onur Air'in 4 bacak uçuşunda (İstanbul-Diyarbakır-İstanbul-Erzurum) görev alan Öztürkmen, yorucu bir görevi daha tamamlayarak Atatürk Havalimanı'ndan ayrılmak üzere yola çıktı.

Öztürkmen'den habersiz, terminal çıkışını kırmızı halı ve mumlarla hazırlayan Kandemir, fasıl grubu ve arkadaşlarıyla Öztürkmen'in çıkış yapmasını bekledi. 

Serkan Kandemir, Melisa Öztürkmen terminalden çıktığı sırada 'Teklif ediyorum, benimle evlenir misin?' parçasını söyleyerek kız arkadaşına sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Dans ederek mutlu günlerini kutlayan çift, daha sonra üstü açık bir arabada yine fasıl grubu ile birlikte terminalden ayrıldı.

İşte o eğlenceli sürpriz anları;



TÜRK HAVA YOLLARI ONUR AIR'DEN 'KIZ' ALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (110)

1500 ~ 9 yıl önce
1500 lira almiyoruz biz arkadaslar ya:)yatilarimiz ivir zivir fln 1500 2 ye kesin katliyo zatende.herseyi gectimm,tk nın maası zaten abartı bir maaş.dısarda doktor bile o maaşı almıyor.bu ülkede asgari ücret bile 1000 tl diil.oyüzden herkesin maaşı kendine.herkesede afiyet olsun.siz bu kadar maaşınızı dillendirirseniz yakında onuda bulamıcaksınız.ayrıca herkes geçim derdinde,siz soytarılık pesindesiniz.1500 tl dir gidiyo ortalıkta.anneniz babanız milyarder sanırım sizin ayda sizin gibi maaş alıyorlarmı????belki doktor belki ögretmenler ama eminim onlarda hakettikleri maaşı alamıyorlardir.bu yuzden biraz emeğe saygı kimse kismenin maaşıyla dalga gecmesin.hepimiz aynı isi yapiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah bir yastıkda kocatsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İkisinde de garson tipi var zaten. Tam birbirlerini bulmuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 9 yıl önce
Airporthaber gibi seviyeli bir siteye böyle gereksiz,magazinsel ve bu kişilerin aileleri ve tanıdık arkadaşları haricindekileri ilgilendirmeyen haberleri yakıştıramıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevimli değil ~ 9 yıl önce
Bence çok kıro bi teklif olmuş, tabi bu benim fikrim. Mutluluklar dilerim! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilinmeyen ~ 8 yıl önce
Kro derken galiba sen evde kaldin ve kiskandin
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
HostesBeyOğlum değil mi bu? Onur'daydı zaten eskiden. Hadi hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sitenin adı airporthaber yerine evlilikhaber olsun hergün bir evlilik teklifi bu nedir yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben 10 yildir havaciyim ve esim iletisim muhendisi. Demekki insanlar illaki ayni sektörden evlenmiyor. Bos bos insanlarin boyle iki ciftin mutlu anlarini guzel cumlelerle kutlayacaklarina yazdiklari yorumlara anlam veremiyorum. Sayin AirportHaber lutfen bole gereksiz insanlarin negatif dolu yorumlarini yayinlamama konusunda hassasiyet gostermenizi rica ediyorum. Her iki cifte mutluluklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:-)) ~ 9 yıl önce
serkan kardeşim yakışır kral insan ve muhteşem gelinimiz hep mutlu olun.türbe tepede evlilik teklifi yapacak arkadaş bizim orda 52 canımız gitti allah sana akıl fikir versin.acıylamı besleniyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3934 ~ 9 yıl önce
İkisinden biri Trakyalı diye düşündüm:) Mutluluğunuz daim olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000