27 Şubat 2013, Çarşamba 21:35:13

TÜRK HAVA YOLLARI KABİN MEMURU ARIYOR

Türk Hava Yolları (THY) bugün internet sitesinden yaptığı duyuruda kabin memuru alımı yapacağını belirtti.
  • bana nedennn mail gelmediiiiiiiiii ozamn -ka- ile başlıyo sayadım
  • Arkadaslar bu sinavlar istanbulda degil mi?
  • arkadaşlar bana bu akşam saat 20:00 civarı mail gelmiş. ingilizce sınavı için. gereksiz mailler kutusunda oluyor gelen mail orayı kontrol edin sık sık. sorunum şu aday numaramı not almayı unuttum bunu nereden öğrenebilirim ikincisi ingilizce sınavına giderken yalnızca kimlik götürmemiz yeterli olurmu? ben 2010 yılında girmiştim david beni elemişti :D hakkımızda hayırlısı olsun.. herkese başarılar.
  • arkadaşlar bana 21 mart perşembe günü saat 09.da orda olun diye mail geldi sizede aynı mail geldimi ing sınav bilgisayarda test şeklindemi yoksa sözlü yüzyüzemi oluyor ve sınavın zorluk derecesi nedir hangi seviyede soru soruyorlar level kaç? bilen arkadaşlar paylaşırlarsa
  • Arkadaslar, aranizda mail alan oldumu ilk ing sinav icin??? Soy isminiz hangi harfle baslior ogrenebilirmiyim??! Tskler
  • Başvurulara maille cvp veriyorlar soy ismine göre cagırıolar. Ama Basvurular bittikten sonra baslıolar bir ay bile surebilio geri dönmeleri
  • Keske yardim edebilsem sana bu konudu ama inan hic bilmiorum, tek bildigim maaslar yuksek oldugunu ama en cok maas veren sirket SAS, air France ,KLM gibi sirketler. Sanada bi sorum olucak, yurtdisinda yasadigim icin bilmek istiorum. Thy ye basvurdum internetten acaba nezaman cagirirlar ilk pc sinavina? Tskler..
  • merhaba arkadaşlar bişe soracamda thy nin anlaşmalı olduğu meslek yüksek okullarına girebilmek için ing. şartmı araştrdım fakat çıkmadı bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
  • Hzl, Bildigim kadariyla ingilizcen ana dilin gibi olmali, egitimde sinavda ucusta tek ingilizce var, yas konusunu bilmiorum, emirateste calisanlar kesinlike dubai da oturmalilar, sirket olarak daireler tegmin edilior ve en az 2kisyle daha paylasiorsun evi. Ise alinirkende en az bi 3senelik sozlesme imzaliorsun vede 3sene orda kaliorsun. Youtube de kendini bilgilendirebilirsin: flight attendance yaz cikar. Umarim yardimci olabilmisimdir.
  • Merhaba arkadaslar, kabin memuru icin internetten basvuru formunu doldurdum. Acaba nasil ve nezaman geri dönüs olur? Bilginiz olursa lütfen paylasirmisiniz?! Yurtdisinda kaldigim icin bunu bilmek istiyorum. Tskler..

Birbirinden farkı imaj çalışmalarıyla her geçen gün daha da büyüyen Türk Hava Yolları (THY), internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla kabin memuru alımı yapacağını bildirdi.

THY yaptığı duyuruda "2012 yılındaki Kabin Memuru ilanımıza başvuran ancak boy ölçümü ve mülakat aşamasında elenen, süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamamış adaylar ile Türk Hava Yolları’ndan herhangi bir sebeple ilişiği kesilmiş adaylar bu ilanımıza başvuru yapamayacaklardır" ifadesini kullanarak başvuru yapamayacak adayları da belirtmiş oldu.

İŞTE THY'DE K/M OLMAK İÇİN ARANAN ŞARTLAR;

Dünya’da en fazla ülkeye uçan, üst üste 2 kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen, 200’den fazla uçakla yılda yaklaşık 40 milyon yolcu taşıyan Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güleryüzlü çalışma arkadaşları arıyoruz. 

Genel Koşullar
T.C. uyruklu olmak
01/01/1983 ile 31/12/1993 tarihleri arasında doğmuş olmak
En az lise mezunu olmak
İyi derecede İngilizce bilmek
Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 1 yıl tecilli olmak

Sağlık ve Fiziki Koşullar
Bayanlar için 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır)*
Erkekler için 170-190 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır)*
Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak ( Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumunun uçuşa uygun olduğuna dair rapor istenecektir)
THY A.O. kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing vb. yaptırmamış olmak
Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik, sicil yetersizliği ve sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak
*Boy-kilo ölçümleri, Türk Hava Yolları veya Türk Hava Yolları’nın belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

Süreçlerimizde başarılı olan adaylar, alacakları eğitim sonrası “part time” statüde kabin memuru olarak istihdam edilecek olup gösterilen performansa bağlı olarak bu sürenin sonunda belirsiz süreli (sürekli) kabin memuru olarak istihdam edilebileceklerdir.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol
Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.

Adaylar, aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra Türk Hava Yolları tarafından süreçlere dahil edilmek üzere davet edilecektir.

Adaylarımızın Dikkatine !
2012 yılındaki Kabin Memuru ilanımıza başvuran ancak boy ölçümü ve mülakat aşamasında elenen, süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamamış adaylar ile Türk Hava Yolları’ndan herhangi bir sebeple ilişiği kesilmiş adaylar bu ilanımıza başvuru yapamayacaklardır.


İLANI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İLANA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

TÜRK HAVA YOLLARI KABİN MEMURU ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

öylebi'şe ~ 11 yıl önce
bana nedennn mail gelmediiiiiiiiii ozamn -ka- ile başlıyo sayadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlis ~ 11 yıl önce
Soyadina gore degil basvuru sirasina gore cagiriyorlar
soruuuu ~ 11 yıl önce
Arkadaslar bu sinavlar istanbulda degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
i.ö. ~ 11 yıl önce
arkadaşlar bana bu akşam saat 20:00 civarı mail gelmiş. ingilizce sınavı için. gereksiz mailler kutusunda oluyor gelen mail orayı kontrol edin sık sık. sorunum şu aday numaramı not almayı unuttum bunu nereden öğrenebilirim ikincisi ingilizce sınavına giderken yalnızca kimlik götürmemiz yeterli olurmu? ben 2010 yılında girmiştim david beni elemişti :D hakkımızda hayırlısı olsun.. herkese başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fudgiv ~ 11 yıl önce
Bana da dun mail gelmis ayin 28ine randevu vermisler ama aynen bende aday numarami not almadim ne yapacagiz? Bide sinav niye istanbulda ben ankarada oturuyorum:-/
km aday ~ 11 yıl önce
arkadaşlar bana 21 mart perşembe günü saat 09.da orda olun diye mail geldi sizede aynı mail geldimi ing sınav bilgisayarda test şeklindemi yoksa sözlü yüzyüzemi oluyor ve sınavın zorluk derecesi nedir hangi seviyede soru soruyorlar level kaç? bilen arkadaşlar paylaşırlarsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km aday cevap ~ 11 yıl önce
Tebrik ederim bekleme asamasini gecmisdiniz darisi basima:) Bildigim kadariyla bilgisayardan yapiliyo sinav sozlu sinavda ayri bi asamaydi heralde ama sinav bilgisayardan diye biliyorum.. Ozel olmazsa soyisminizin bas harfi nedir? Harf sirasiyla cagiriyorlarmis ya o yuzden soruyorum.
km aday ~ 11 yıl önce
tabiki soy ismim başharfi y sizin ne peki
km aday cevap ~ 11 yıl önce
Benim k anlasilan olmadi.. Size yurekten basarilar dilerim umarim hersey gonlunuzce olur..
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Arkadaslar, aranizda mail alan oldumu ilk ing sinav icin??? Soy isminiz hangi harfle baslior ogrenebilirmiyim??! Tskler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ay ~ 11 yıl önce
Başvurulara maille cvp veriyorlar soy ismine göre cagırıolar. Ama Basvurular bittikten sonra baslıolar bir ay bile surebilio geri dönmeleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km -cevap ~ 11 yıl önce
Keske yardim edebilsem sana bu konudu ama inan hic bilmiorum, tek bildigim maaslar yuksek oldugunu ama en cok maas veren sirket SAS, air France ,KLM gibi sirketler. Sanada bi sorum olucak, yurtdisinda yasadigim icin bilmek istiorum. Thy ye basvurdum internetten acaba nezaman cagirirlar ilk pc sinavina? Tskler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ye cevap ~ 11 yıl önce
Yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ne zaman çağıracakları hakkımda bi bilgim yok ancak buradan okuduğum bazı yorumlardan anladığım kadarıyla 1 hafta içerisnde falan arıyorlarmış ve randevu veriyorlarmış ama net bi bilgim yok..
Km DİKKAT ~ 11 yıl önce
Ay rumuzlu kisinin yazisini okur musun?
zz ~ 11 yıl önce
merhaba arkadaşlar bişe soracamda thy nin anlaşmalı olduğu meslek yüksek okullarına girebilmek için ing. şartmı araştrdım fakat çıkmadı bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km - hzl ye cevap ~ 11 yıl önce
Hzl, Bildigim kadariyla ingilizcen ana dilin gibi olmali, egitimde sinavda ucusta tek ingilizce var, yas konusunu bilmiorum, emirateste calisanlar kesinlike dubai da oturmalilar, sirket olarak daireler tegmin edilior ve en az 2kisyle daha paylasiorsun evi. Ise alinirkende en az bi 3senelik sozlesme imzaliorsun vede 3sene orda kaliorsun. Youtube de kendini bilgilendirebilirsin: flight attendance yaz cikar. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hzlye cevap 2 ~ 11 yıl önce
çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz..
KM bi soru daha ~ 11 yıl önce
Cok oluyorum belki ama bisey daha soracagim kabin memurlarinin maasi nasil emiratesde yani sirketin temin ettigi yerlerden ayrilip ayri ev tutabilmek mumkun mu? Ve calisma kosullari nasil kabin memurlari degerli mi? Verdiginiz adrese baktim gercekten faydali oldu..
Km ~ 11 yıl önce
Merhaba arkadaslar, kabin memuru icin internetten basvuru formunu doldurdum. Acaba nasil ve nezaman geri dönüs olur? Bilginiz olursa lütfen paylasirmisiniz?! Yurtdisinda kaldigim icin bunu bilmek istiyorum. Tskler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000