20 Mayıs 2013, Pazartesi 10:53:39

TÜRK HAVA YOLLARI 80 YAŞINDA

Türk Hava Yolları, bugün kuruluşunun 80’inci yıldönümünü kutluyor... THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, kuruluşun 80. yıldönümü nedeniyle tüm çalışanlara bir kutlama mesajı yayınladı.
  • habom u daha ne kadar sömürecekler. Bir C bakımda 19 TK 35 HABOM personeli çalışıyor. Hala Bir değişme iyileştirme yok. Ucuz İşçi gücünü güzel kullanıyor şirket maşallah. Herkez kendi derdinde biri almış başını 305 gidiyor. Biri grev peşinde. THY ye alınmak için anlaşılıpda daha sonra habom yapılan 400 kişinin hesabını kim vericek kim koşucak bunların peşine
  • gurur, gurur, gurur, gurur duyuyorum şirketimle
  • Daha nice seksen senelere insallah. bütün avrupa sirketleri THY ye saygi duyuyor ve cekiniyor ama ya arkadaslar bu 305 muhabbeti nedir yaa, her habere yorum olarak dönüyor dolasiyor bu 305 arkadasimiz geliyor. Yaa bu insanlar isden cikarilali bir seneyi gecti, bunlarin hepsimi issiz daha, basvuracak baska sirketmi yok. Ben anlam veremiyorum bu ise, bu sirket beni istemiyorsa bende baskasina giderim nevar sanki!!! Hepsi aslan gibi calismislar simdiye kadar simdiden sonra baska yerde calissinlar ne olacak sanki. Hem kendilerini yormasinlar hemde THY yi yormasinlar!!
  • Kazasız belasız nice 80 senelere THY başarılarınızın devamını diliyorum.
  • 305 DÖNECEK BAŞKA YOLU YOK,,
  • Arkadaşlar onsuz veya bunsuz sendika bunlar ayrı ayrı konular,şu an biz çalışanlar için,hak,hukuk savaşı verilmekte,şu an yersiz konuların zamanı değil. Birlik olup iş verene karşı haklarımızı almak zorundayız,24.tis,305,bunlar için savaş vermek zorundayız,bu gün onlara yapılana sessiz kalırsan yarın bize olacaklara dur diyemeyiz.
  • 80 yasinda polis nezaretinde ucusa gidiyoruz.helal olsun hepinize
  • Sn hamdi beyi nice 80 yıllar başarılarının devamını dileriz.Şirketi seven personellerimizdende Allah razı olsun.
  • Atilay bey grev yapmaya devam etsin.Pazar gunu ucaklarimizda kalkis ve inislerde rekor kirdik.Masallah sukurler olsun.Şirketini zarara uğratmayan arkadaşlardan Allah razı olsun.
  • ATİLAY AYÇİNSİZ BİR SENDİKAYA VARIZ.

Türk Hava Yolları, 80 yıl önce bugün 20 Mayıs 1933'te 5 uçaklık filo ile kuruldu, bugün 217 uçaklı ve 99 ülkede 223 noktaya uçan şirket haline geldi.

İlk yılında yalnızca 52 yolcu taşıyan şirket, bugün yılda 39 milyon yolcu taşıyor...

Türk Hava Yolları’nın 80. Yıldönümü nedeniyle THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da bir mesaj yayınladı.

İşte Topçu’nun o mesajı...

"Değerli Arkadaşlarım,

80’inci yılımız kutlu olsun. 1933’te beş uçakla başlayan yolculuğumuz, 217 uçak ve 99 ülkede 223 nokta ile dünyanın en büyük dördüncü uçuş ağı olmamızla devam ediyor.

Ortaklığımızın kuruluşundan bugüne emeği geçen ve halen çalışarak emek veren herkese teşekkür etmek boynumuzun borcu…Ortaklığımızın son yıllarda elde ettiği başarının en  önemli kahramanları kuşkusuz çalışanlarımız. Başarımız, çalışanların Ortaklığımızı sahiplenmeleri ile oldu. Bu fedakârlık ve sahiplenmeden dolayı her bir çalışanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 90’ıncı ve 100’üncü yılımızda çok daha yükseklerde olacağımıza kuşkum yok. 80’inci yılımızda, hem bugün çalışmaya devam eden hem de geride bıraktığımız yıllarda bu kuruma emeği geçmiş herkese şükranlarımı sunuyorum. Rahmetli olanlara Allah’tan rahmet yaşayanlara da uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum.

Ortaklığımız başarılı ise bu sizlerin başarısıdır. Sizler Ortaklığımız ile gurur duyuyorsanız, bu sizin yaptığınız gurur verici çalışmalardan kaynaklanmaktadır. Eğer sizler Ortaklığımıza güveniyorsanız, “başaracağınızı biliyorsunuz” demektir. Bizle siz sonuna kadar güveniyoruz.

Ortaklığımızın kuruluşunun 19 Mayısı takip eden güne rastlamış olması da ayrı bir güzellik. Bu vesile ile hem 19 Mayıs “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nızı hem de Ortaklığımızın 80. yıldönümünü kutlar, ülkemizin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları’nın başarılarının yeni yıl dönümlerinde de devamını tüm içtenliğimle dilerim.      
    
Sevgi ve Selamlarımla,"

Hamdi TOPÇU
Türk Hava Yolları
Yönetim Kurulu Başkanı

TÜRK HAVA YOLLARI 80 YAŞINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

HABOM ~ 11 yıl önce
habom u daha ne kadar sömürecekler. Bir C bakımda 19 TK 35 HABOM personeli çalışıyor. Hala Bir değişme iyileştirme yok. Ucuz İşçi gücünü güzel kullanıyor şirket maşallah. Herkez kendi derdinde biri almış başını 305 gidiyor. Biri grev peşinde. THY ye alınmak için anlaşılıpda daha sonra habom yapılan 400 kişinin hesabını kim vericek kim koşucak bunların peşine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurur ~ 11 yıl önce
gurur, gurur, gurur, gurur duyuyorum şirketimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupali Pilot ~ 11 yıl önce
Daha nice seksen senelere insallah. bütün avrupa sirketleri THY ye saygi duyuyor ve cekiniyor ama ya arkadaslar bu 305 muhabbeti nedir yaa, her habere yorum olarak dönüyor dolasiyor bu 305 arkadasimiz geliyor. Yaa bu insanlar isden cikarilali bir seneyi gecti, bunlarin hepsimi issiz daha, basvuracak baska sirketmi yok. Ben anlam veremiyorum bu ise, bu sirket beni istemiyorsa bende baskasina giderim nevar sanki!!! Hepsi aslan gibi calismislar simdiye kadar simdiden sonra baska yerde calissinlar ne olacak sanki. Hem kendilerini yormasinlar hemde THY yi yormasinlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avrupalı :) ~ 11 yıl önce
mesele işsizlik değil avrupalı pilot,,haksızlık,,daha işimiz bitmedi,sen yorma kendini maaşını al denileni yap,,seninle benim aramda irice bi fark var,,
Avrupali Pilot ~ 11 yıl önce
seninle benim aramdaki irice olan fark neymis güzel kardesim??? evet aynen senin söyledigini yapiyorum, söyleneni yapiyorum ve parami alip isime bakiyorum ne kimse beni isden atmaya kalkiyor ne kimseyle herhangi bir tartisma oluyor. Almanlarin bir sözü var ´´parayi veren emirleride verir``diye o sözü benimseyip yoluna devam edeceksin. kimse kimseyi durduk yere isden atmaz, busene olanlari gördükce gecen sene olanlara hic sasirmiyoum, sözde grev varmis herkes calisiyor, grev varmi yokmu?? Hep birlikte hareket etmedikce isiniz zor!!!!!
atomteknisyen ~ 11 yıl önce
Kazasız belasız nice 80 senelere THY başarılarınızın devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
305 DÖNECEK BAŞKA YOLU YOK,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAROLUŞ ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar onsuz veya bunsuz sendika bunlar ayrı ayrı konular,şu an biz çalışanlar için,hak,hukuk savaşı verilmekte,şu an yersiz konuların zamanı değil. Birlik olup iş verene karşı haklarımızı almak zorundayız,24.tis,305,bunlar için savaş vermek zorundayız,bu gün onlara yapılana sessiz kalırsan yarın bize olacaklara dur diyemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nikiforenko ~ 11 yıl önce
80 yasinda polis nezaretinde ucusa gidiyoruz.helal olsun hepinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
recep ~ 11 yıl önce
Sn hamdi beyi nice 80 yıllar başarılarının devamını dileriz.Şirketi seven personellerimizdende Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turgut yılmaz ~ 11 yıl önce
Atilay bey grev yapmaya devam etsin.Pazar gunu ucaklarimizda kalkis ve inislerde rekor kirdik.Masallah sukurler olsun.Şirketini zarara uğratmayan arkadaşlardan Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DERYA ~ 11 yıl önce
ATİLAY AYÇİNSİZ BİR SENDİKAYA VARIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
e git o zaman,,gerçi sen zaten sendikalı değilsindir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000