23 Ağustos 2013, Cuma 12:38:49

TÜRK HAVA YOLLARI 6. OLDU

Türk Hava Yolları (THY), 39 milyon 45 bin kişiyle geçen yıl en fazla yolcu taşıyan 6. havayolu şirketi oldu.
  • BOyle mašina ramen 275 trilyon zarar acikladi thy nasil is yapiyolar anlamadim .
  • Evet Lufthansa uçağı kaçırılmıştı. Bunun üzerine 17 Ekim 1977 gecesi Federal Almanya Başbakanı, İçişleri Bakanı, Dışişleri Bakanı, Ana Muhalefet Partisi'nin Başkanı, Münih Belediye Başkanı ve Federal Yüksek Mahkeme Başkanı toplandılar ve bir karar aldılar: Gece yarısından itibaren iki saat süreyle Federal Almanya Anayasası askıya alındı. Almanya iki saat süreyle Anayasasız kaldı. Almanya'dan hareket eden GSG 9 antiterör grubu, akşam saatlerinde Mogadişu'ya ulaşarak, operasyon hazırlığına başladılar. Gece yarısı saat 23.55'te ise GSG 9 antiterör grubu, uçağı kaçıran 4 Filistinli gerilladan üçünü vurarak öldürdü, birini yaralı yakaladı; yolcular ve uçak ekibi kurtarıldı.
  • Hayir pilot degil tüm ucak kacirildi...Lufthansa boeing 737 mogadishu
  • Topçu Hava Yolları
  • Uçuş güvenliğinde de en büyük 60 firma içinde 3. sırada !!! unutmayalım, unutturmayalım zira yarın öbürgün allah muhafaza kötü bir olay olursa niye böyle oldu veya kader ne yapalım demeyelim !!!
  • Star Alliance üyesi Havayollarının kaçırılan Pilotları var mı?!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lufthansa'ya bakınız, United'ın dörtte biri kadar uçak sayısı ile % 60'ı kadar gelir elde etmiş, yine THY'nin % 50 si kadar fazla uçakla tam üç katı gelir elde etmiş.
  • Helal Olsun Milli Havayolumuza. Ancak yüksekten uçarken çalışanlarının daha iyi işine odaklanması için huzurlu ve adil bir çalışma ortamı standartını daha yükseklere taşıyacağından kuşkum yok. Yakın zamanda Avrupa da Lufthansa yı her kulvarda geçecek gibi görünüyor.Saygılarımla
  • açın star alliance sitesini bir türkçe dil desteğini koymayı bile koymayı gerek görmüyorlar

Küresel havacılık sektörünün önde gelen 28 üyesinin oluşturduğu, dünyanın en büyük hava yolu ittifakı Star Alliance'ın yayınladığı son rapora göre, geçen yıl 39 milyon 45 bin yolcu taşıyarak toplam 7 milyar 980 milyon dolar gelir elde eden THY, Star Alliance üyeleri arasında üst sıralarda yer aldı. Son yıllarda yaptığı alımlarla uçak sayısını 200'ün üzerine çıkaran ve Avrupa'nın en genç filosuna sahip THY, 2012'de 99 ülkedeki 225 hava alanına günlük ortalama 845 uçuş gerçekleştirdi. Yıl boyunca toplam 39 milyon 45 bin yolcu taşıyan THY, Star Alliance üyeleri arasında en fazla yolcu taşıyan 6. havayolu şirketi oldu.

TOPLAM GELİRDE 9.SIRADA

Star Alliance üyeleri arasında geçen yıl en yüksek geliri 37 milyar 100 milyon dolarla United elde etti. United'i, 22 milyar 630 milyon dolarla Lufthansa ve 16 milyar 30 milyon dolarla Air China izlerken, THY 7 milyar 980 milyon dolarla 9. sırada yer aldı. Bu dönemde, en az geliri ise 228 milyon dolarla Adria, 303 milyon dolarla Croatia ve 849 milyon dolarla Aegean havayolu şirketi kazandı.

THY, filo genişliğinde 28 şirket arasında 7. sırada yer aldı. Bin 261 uçağa sahip olan United filo genişliğinde de ilk sırayı alırken, 360 uçakla Lufthansa, 351'le Air Canada ve 340'la US Airways United'i izledi. En küçük filoya sahip firmalar ise 30 uçakla Aegean,13 uçakla Adria, 12 uçakla Croatia Airlines oldu.

TÜRK HAVA YOLLARI 6. OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

sokaklarda_evcil ~ 11 yıl önce
BOyle mašina ramen 275 trilyon zarar acikladi thy nasil is yapiyolar anlamadim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patriot ~ 11 yıl önce
Evet Lufthansa uçağı kaçırılmıştı. Bunun üzerine 17 Ekim 1977 gecesi Federal Almanya Başbakanı, İçişleri Bakanı, Dışişleri Bakanı, Ana Muhalefet Partisi'nin Başkanı, Münih Belediye Başkanı ve Federal Yüksek Mahkeme Başkanı toplandılar ve bir karar aldılar: Gece yarısından itibaren iki saat süreyle Federal Almanya Anayasası askıya alındı. Almanya iki saat süreyle Anayasasız kaldı. Almanya'dan hareket eden GSG 9 antiterör grubu, akşam saatlerinde Mogadişu'ya ulaşarak, operasyon hazırlığına başladılar. Gece yarısı saat 23.55'te ise GSG 9 antiterör grubu, uçağı kaçıran 4 Filistinli gerilladan üçünü vurarak öldürdü, birini yaralı yakaladı; yolcular ve uçak ekibi kurtarıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patriot a ~ 11 yıl önce
Hayir pilot degil tüm ucak kacirildi...Lufthansa boeing 737 mogadishu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatırlatırım ~ 11 yıl önce
Uçuş güvenliğinde de en büyük 60 firma içinde 3. sırada !!! unutmayalım, unutturmayalım zira yarın öbürgün allah muhafaza kötü bir olay olursa niye böyle oldu veya kader ne yapalım demeyelim !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patriot ~ 11 yıl önce
Star Alliance üyesi Havayollarının kaçırılan Pilotları var mı?!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 11 yıl önce
Lufthansa'ya bakınız, United'ın dörtte biri kadar uçak sayısı ile % 60'ı kadar gelir elde etmiş, yine THY'nin % 50 si kadar fazla uçakla tam üç katı gelir elde etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaa ~ 11 yıl önce
eee alman farkı olacak o kadar
yanlış bilgi ~ 11 yıl önce
Lufthansa bir grup, bu gelir de grubun toplam geliridir eminimki... Toplam uçakları 600'ün üzerinde olsa gerek...
Timur ~ 11 yıl önce
United'da ucak sayisi burda yazilan gibi bin kusur degil. Kendi website'lerinde de yazidigi gibi yaklasik 700. "United operates nearly 700 mainline aircraft and has made large-scale investments in its fleet."
Murka ~ 11 yıl önce
Helal Olsun Milli Havayolumuza. Ancak yüksekten uçarken çalışanlarının daha iyi işine odaklanması için huzurlu ve adil bir çalışma ortamı standartını daha yükseklere taşıyacağından kuşkum yok. Yakın zamanda Avrupa da Lufthansa yı her kulvarda geçecek gibi görünüyor.Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
açın star alliance sitesini bir türkçe dil desteğini koymayı bile koymayı gerek görmüyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000