22 Haziran 2019, Cumartesi 12:18:03

TSK'ya dönen pilotlara THY desteği

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Pilotlukta Zorunlu Hizmet Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dönüşü sonrası bazı imkanlarda kayıp yaşayacak olan pilotların endişesini gidererek, “Hiç tereddüt etmeyin, hiç çekinmeyin; biz bayrak taşıyıcı olarak Peygamber ocağına geri dönen her pilotumuzun destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ dedi.
  • Bizde belediyeye dönünce dahmiten taznminadların tevamını isticez.kuleçiler yiyemicek o pata bizim !
  • Ben de tskya zorunlu olarak donen bir pilotum, 6 yil line da uctum, acik yureklilikle soyluyorum gecinemiyorum, 34.000 tl aylik kazaniyorum, onceki maasim 64.000 liraydi, hanginiz maasiniz yariya dusse kazan kaldirirdi. Kardesim ben mecburi hizmetimi tamamladim mi? Evet. Simdi zorunlu donduruyorsunuz ve neredeyse yari maasla gecin diyorsunuz. Birakin bu ayaklari sayin Ayci, yok bir maas ikramiye yok tasinma masrafi, bize cozum bulun, biz zedler olarak gecinemiyoruz ve magduruz. Tskya donmek istemiyoruz, donsek de ucmak istemiyoruz!
  • Hesap vereceksiniz bu böyle biline kul hakkı yiyorsunuz çünkü...
  • Götürün, götürebildiğiniz kadar, bu millet sizi çıkardığı yerden indirmesini bilir. Sırada ne var?
  • Olmadı yar, buraya kadar Pilotlar yönetim kurulu başkanlığını da alıyor
  • Siz demek bizimle dalğa geçersiniz he kadroya alıcaz deyip yıllarca oyalarsınız demek he sonra meydanlarda 1 milyon taşeronu kadroya aldık deyip ama devletin bütün en önemli kurumlarındaki taşeronların umuduyla oyanarsinız he "keser döner sap döner gün gelir hesap döner"diye boşuna dememişler.#herşey çok güzel olacak.
  • Gidemeyenler de 1 maaş alalım. Tamam FO maaşı da olur.
  • TSK’ne geri döndürülen bu arkadaşlarımızın kaybının DEVLET+THY olarak tamamının hatta operasyonlara katılanlara risk tazminatı ile daha yüksek maaş verilmesi düşünülmelidir. Tüm yükümlülüklerini yerine getirmiş bir TSK mensuplarına devlet yöneticilerinin hatası ile oluşan durumdan dolayı tekrar geri çağrılıyor. . Bu nasıl adalet. Orada yaşamını kaybedenlerin hakkını asla ödeyemezsiniz.
  • gördüğüm en saçma sapan boş açıklamalardan biri, kurumdan ayrılan birine ne amaçla böyle teşvikler verebiliyorsun. hele eşini işe yerleştirme falan nedir.
  • Ey ayci iyi diyon hoş diyo da senin İK daki cok bilenler öyle yapmiyo seni kandırıyor ben denizde silahli kuvvetlerde gelip hizmet verdim hem de en üst seviyede verimlilikle ne sonuc : IK larin ne diyor İŞLETMESEL sebeple yollari ayiralim al sana tazminat saol da is o deigil müdurlerini ve ïĶ ni duzelt yoksa secim sonu yoksun satacam bu THY yi haberin olsun

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Pilotlukta Zorunlu Hizmet Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dönüşü sonrası bazı imkanlarda kayıp yaşayacak olan pilotların endişesini gidererek, “Hiç tereddüt etmeyin, hiç çekinmeyin; biz bayrak taşıyıcı olarak Peygamber ocağına geri dönen her pilotumuzun destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) tarafından İstanbul’da düzenlenen Pilotlukta Zorunlu Hizmet Çalıştayı, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’nın katılımıyla gerçekleşti. Çalıştayda, sivil havacılıkta görev yapan asker kökenli pilotların Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dönmesini sağlamaya yönelik yeni uygulamalar üzerinde duruldu. İstanbul’da 20-21 Haziran tarihlerinde düzenlenen Çalıştaya Aycı’nın yanı sıra TALPA Başkanı Kpt. Pilot Murat Ersoy, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanı Ali Çetinkaya ve çok sayıda pilot katıldı.

“Peygamber ocağına geri dönen her pilotumuzun destekçisi olmaya devam edeceğiz”

Çalıştayın ilk gününde açıklama yapan İlker Aycı Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki görevlerine dönecek olan pilotların maddi ve manevi kayıplarını en aza indirmek için önemli desteklerde bulunacaklarını belirtti. İlker Aycı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” sözünün takipçisi olarak, İstikbalimizi her zaman göklerde arayacağız. Vatan savunması için ne gerekiyorsa eksiksiz yapmak bizim için şereftir. Hiç tereddüt etmeyin, hiç çekinmeyin; biz bayrak taşıyıcı olarak Peygamber ocağına geri dönen her pilotumuzun destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

TSK’ya geçen pilotlara her yıl bir maaş ikramiye verilecek

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dönüşü sonrası bazı imkanlarda kayıp yaşayacak olan pilotların endişesini gideren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, bu kaybı önlemek için önemli desteklerde bulunacaklarını belirterek, “Türk askerini Bosna’dan Somali’ye, Afganistan’dan Çanakkale’ye nerede gördüysek gururlandık ve heyecanlandık, sizler de bizim gurur kaynağımızsınız. TSK’ya dönecek olan Türk Hava Yolları pilot ve ailelerinin yatarak tedavi masraflarının şirketimiz tarafından karşılanması talimatını verdim. Bu süreçte yeni evine taşınmak için masrafta bulunacak pilotlarımıza 10 bin TL taşınma desteği ödemesi yapacağız ve çalışan eşinizin iş durumu etkilenirse Ortaklığımız bünyesinde veya iş birliği yaptığımız diğer şirketlerde istihdam sağlamak için elimizden gelen her şeyi yaparız. Maddi olarak da destekçiniziz. TSK bünyesine katılacak olan her pilotumuza her yıl bir 1 maaş ikramiye vereceğiz’’ dedi.

İlker Aycı’nın açıklamaları sonrası TALPA üyesi pilotlar memnuniyetlerini dile getirdi. Çalıştay soru- cevap ve karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti. 

TSK'ya dönen pilotlara THY desteği

Yorumlar Tüm Yorumlar (87)

Arffturan ~ 5 yıl önce
Bizde belediyeye dönünce dahmiten taznminadların tevamını isticez.kuleçiler yiyemicek o pata bizim !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeddd ~ 5 yıl önce
Ben de tskya zorunlu olarak donen bir pilotum, 6 yil line da uctum, acik yureklilikle soyluyorum gecinemiyorum, 34.000 tl aylik kazaniyorum, onceki maasim 64.000 liraydi, hanginiz maasiniz yariya dusse kazan kaldirirdi. Kardesim ben mecburi hizmetimi tamamladim mi? Evet. Simdi zorunlu donduruyorsunuz ve neredeyse yari maasla gecin diyorsunuz. Birakin bu ayaklari sayin Ayci, yok bir maas ikramiye yok tasinma masrafi, bize cozum bulun, biz zedler olarak gecinemiyoruz ve magduruz. Tskya donmek istemiyoruz, donsek de ucmak istemiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Hesap vereceksiniz bu böyle biline kul hakkı yiyorsunuz çünkü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Götür ~ 5 yıl önce
Götürün, götürebildiğiniz kadar, bu millet sizi çıkardığı yerden indirmesini bilir. Sırada ne var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son pişmanlık neye yarar ~ 5 yıl önce
Olmadı yar, buraya kadar Pilotlar yönetim kurulu başkanlığını da alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeronun intikamı ~ 5 yıl önce
Siz demek bizimle dalğa geçersiniz he kadroya alıcaz deyip yıllarca oyalarsınız demek he sonra meydanlarda 1 milyon taşeronu kadroya aldık deyip ama devletin bütün en önemli kurumlarındaki taşeronların umuduyla oyanarsinız he "keser döner sap döner gün gelir hesap döner"diye boşuna dememişler.#herşey çok güzel olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ya gidemeyenler ~ 5 yıl önce
Gidemeyenler de 1 maaş alalım. Tamam FO maaşı da olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet .... ~ 5 yıl önce
TSK’ne geri döndürülen bu arkadaşlarımızın kaybının DEVLET+THY olarak tamamının hatta operasyonlara katılanlara risk tazminatı ile daha yüksek maaş verilmesi düşünülmelidir. Tüm yükümlülüklerini yerine getirmiş bir TSK mensuplarına devlet yöneticilerinin hatası ile oluşan durumdan dolayı tekrar geri çağrılıyor. . Bu nasıl adalet. Orada yaşamını kaybedenlerin hakkını asla ödeyemezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 5 yıl önce
gördüğüm en saçma sapan boş açıklamalardan biri, kurumdan ayrılan birine ne amaçla böyle teşvikler verebiliyorsun. hele eşini işe yerleştirme falan nedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 5 yıl önce
Ey ayci iyi diyon hoş diyo da senin İK daki cok bilenler öyle yapmiyo seni kandırıyor ben denizde silahli kuvvetlerde gelip hizmet verdim hem de en üst seviyede verimlilikle ne sonuc : IK larin ne diyor İŞLETMESEL sebeple yollari ayiralim al sana tazminat saol da is o deigil müdurlerini ve ïĶ ni duzelt yoksa secim sonu yoksun satacam bu THY yi haberin olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000