15 Mart 2011, Salı 21:16:06

TRAFİK CANAVARI THY'NİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak görev yapan Mehmet Ali Yiğiter, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
  • aynı gün ekip odasında konusupta ertesi güne kaza haberini almak çok yıkıcı oldu ... senin kadar beyefendi ,iyi yürekli biri bunu haketmemişti... ruun şad olsun allah sevenlerine ailene sabırlar versin
  • Mehmet kardesime Allahtan rahmet ailesinede sabir diliyorum :(
  • Öncelikle ailesine,sevdiklerine ve Thy camiasına tükenmez sabırla başsaglığı diliyorum. Mekanın cennet olsun genc kardeşim.
  • Mehmet Ali kardeşim iki uçuş yapmıştık beraber ne iyi bir kardeşimizdin Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin kardeşim.
  • Son zamanlarda meydana gelen ölüm olayları için başsağlığı dilerim.Rahmetli Sakıp Ağanın bir eliyle para kazanıp bir eliyle de Vaksa kanalıyla dağıttığı gibi thy personelinin bir yardım sandığı teşekkül ederek karınca kararınca ayda belirli bir meblağı yurt içi yurt dışı yetimlere dağıtmasını yetim ve öksüz yavruları( çocuk esirgemedeki ) zaman zaman ziyaret ederek sevindirmelerini dilerim Zira az sadaka çok belayı def eder. ve sevinç eken sevgi biçer kazadan kurtulur.ESEN KALIN
  • ALLAH AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE SABIR VERSİN. mekanı cennet olsun kardeşimizin. teknik
  • thy yetkılılerı benzın paralarını bıraz yuksek tutsanız bunlar olmayacak aylık uctugumuz benzın parası ıle verdıgınız karsılamıyor taksıye daha azla verıyoruz.onun ıcın arabayla gıdıp gelıyoruz ama yorgun ınıyoruz evde bekleyenlerımız var tabı sızım makam soforlerınız var ananızın karnında makam soforuyle dogdunuz ya benzın lt fıatlarını yukseltın anlıyacağınız.
  • naptın baba yaa şoklardayım..
  • MEHMET ALİ MEKANIN CENNET OLSUN..ESKİ DÖNEM ARKADAŞIN ..KORAY TÜRKEN
  • Bu sayfaya gerçekten bu pilot ölse vs. yazan arkadaşa Amsterdam kazasından sonra yazılanlara vs. gerçekten anlam veremiyorum ben kabin memuru olarak bunların provake olduğunu düşünüyorum dün hayatını kaybeden bizim kardeşimiz hepimizin kader arkadaşı nedir bu çekememezlik nedir bu kokpit kabin savaşı bırakın bu terbiyesizliği hayatını kaybeden kardeşim Mehmet Ali Yiğiter e Allahtan rahmet ailesine ve camiamıza sabır diliyorum. İyi istirahatler kardeşim...
Kabin amiri olarak Türk Hava Yolları'nda görev yapan Mehmet Ali Yiğiter, geçtiğimiz Cuma günü geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Cuma gününden beri hastanede yaşam mücadelesi veren Yiğiter, bugün hayata veda etti.

Yiğiter'in cenazesi için Türk Hava Yolları genel müdürlük binasından yarın saat 14.00'da araç kaldırılacak. Cenaze Kabataş Fındıklı Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Üsküdar Bülbül Deresi Merzarlığı'nda toprağa verilecek.

Türk Hava Yolları camiası ve mesai arkadaşları bu talihsiz kazadan dolayı büyük üzüntü yaşarken, AirportHaber Ailesi olarak Yiğiter'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.



AirportHaber

TRAFİK CANAVARI THY'NİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
aynı gün ekip odasında konusupta ertesi güne kaza haberini almak çok yıkıcı oldu ... senin kadar beyefendi ,iyi yürekli biri bunu haketmemişti... ruun şad olsun allah sevenlerine ailene sabırlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mehmet kardesime Allahtan rahmet ailesinede sabir diliyorum :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle ailesine,sevdiklerine ve Thy camiasına tükenmez sabırla başsaglığı diliyorum. Mekanın cennet olsun genc kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mehmet Ali kardeşim iki uçuş yapmıştık beraber ne iyi bir kardeşimizdin Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son zamanlarda meydana gelen ölüm olayları için başsağlığı dilerim.Rahmetli Sakıp Ağanın bir eliyle para kazanıp bir eliyle de Vaksa kanalıyla dağıttığı gibi thy personelinin bir yardım sandığı teşekkül ederek karınca kararınca ayda belirli bir meblağı yurt içi yurt dışı yetimlere dağıtmasını yetim ve öksüz yavruları( çocuk esirgemedeki ) zaman zaman ziyaret ederek sevindirmelerini dilerim Zira az sadaka çok belayı def eder. ve sevinç eken sevgi biçer kazadan kurtulur.ESEN KALIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAH AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE SABIR VERSİN. mekanı cennet olsun kardeşimizin. teknik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy yetkılılerı benzın paralarını bıraz yuksek tutsanız bunlar olmayacak aylık uctugumuz benzın parası ıle verdıgınız karsılamıyor taksıye daha azla verıyoruz.onun ıcın arabayla gıdıp gelıyoruz ama yorgun ınıyoruz evde bekleyenlerımız var tabı sızım makam soforlerınız var ananızın karnında makam soforuyle dogdunuz ya benzın lt fıatlarını yukseltın anlıyacağınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
naptın baba yaa şoklardayım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MEHMET ALİ MEKANIN CENNET OLSUN..ESKİ DÖNEM ARKADAŞIN ..KORAY TÜRKEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sayfaya gerçekten bu pilot ölse vs. yazan arkadaşa Amsterdam kazasından sonra yazılanlara vs. gerçekten anlam veremiyorum ben kabin memuru olarak bunların provake olduğunu düşünüyorum dün hayatını kaybeden bizim kardeşimiz hepimizin kader arkadaşı nedir bu çekememezlik nedir bu kokpit kabin savaşı bırakın bu terbiyesizliği hayatını kaybeden kardeşim Mehmet Ali Yiğiter e Allahtan rahmet ailesine ve camiamıza sabır diliyorum. İyi istirahatler kardeşim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000