06 Ağustos 2019, Salı 10:07:32

Trabzonlular'dan kampanya: "THY bizi uçur, fiyatları değil"

THY’NİN Trabzon’a yönelik uçuş politikası yere çakıldı. Türkiye’nin en pahalı biletini Trabzon hattına satan THY, küçük uçaklar nedeniyle yolcuya cevap veremiyor. Günler öncesinden biletler tükendi vatandaş perişan halde bayramı bekliyor. Turizmciler THY’nin Trabzon turizmini etkilediğini kaydediyor.
  • Trabzon’da ve Doğu illerinde tavan fiyat 352 tl. Kim bilir hangi aktarmalı uçuş ya da bussines fiyatını yazdınız. Neden Pegasus’un fiyatlarına laf edemiyorsunuz? Ona nazınız geçmez değil mi :) ayrıca rekor dediğiniz tavan ücret 65 usd gibi bir rakam. Kaç havayolu var 65 dolara uçulan yurtdışında?
  • Guzel guzel dahada artsin ins. Ucaklariniz zaten full igrenc arap dolu. Once onlari ordan kovun. Otomatikman fiyatlar duser zaten. Evleri fahis fiyata o pis irka satinca iyiydi degilmi. İns 2000 tl.olur
  • alıştılar hakemi döv ceza yok orman arazisine ev yap para yok ruhsat yok vergi yok dedemin malı de...
  • Karadenizliler’deki bu torpil hevesi de bi bitmedi gitti. Her yer aynı fiyat. Ama bunlar mutlaka bi ayrıcalık ister...
  • Trabzonlu hemsehrilerimize yuksek fiyattan ucmak yakışır. Trabzon rizeye soylenecek soz dahi yok
  • evleri arsalari falani filani satarken cok iyiydi, simdi ne oldu? o zengin araplar istedigi gibi ucuyor, siz bakiyorsunuz. keske her seyinizi satmadan once dusunebilseydiniz bunlari. cok gec degil mi sizce de?
  • Araplar kadar taş düşsün he mi sizin zekanıza kalacak olsa trabzon'da ki herkes araplara her yeri peşkeş çekti di mi ? Hiç düşünen, hiç bu duruma muhalif kimse yok di mi koca şehirde ? Trabzonlu değilim alakamda yok ama sizin bu sabit kafalışığınız ve iş olsun diye yaptığınız yorumlar adamı çileden çıkarır.
  • Talep varsa tabiki ek sefer koyulmalı ama fiyatlar konusunda yapacak birşey yok Arapların zenginleri Trabzon’a geliyor, ek sefer koy yine Araplar dolduracak zaten 3 aile gelse uçağın yarısı doluyor, Trabzonda işsizlik ve yoksulluk vardı Arapların gelmesi iyi oldu daha da gelsinler her yeri satın, isyana gerek yok sizinkisi hem ayranım dökülmesin hem uygun fiyata uçalım derdi. Fiyatları piyasa belirler ticaretten anlayan Trabzon halkını anlayışa davet ediyorum
  • Max’ler yerde kaldı. Ek sefer yapacak uçak yok. Max’lerin durumu iç hatları olumsuz etkilesede bayrama 3 gün kala ucuz bilet beklemek aptallıktır. Millet aylar öncesinden alıyor. Business bilet fiyatını son gün alınan biletle yayınlarsanız gercek bilgi vermiş olmazsınız. Algı yapmayın.
  • Ben ced ile 100 tl ye uçuyorsam (uçamıyorsam) yolcu 1000 liraya da uçar

THY’NİN Trabzon’a yönelik uçuş politikası yere çakıldı. Türkiye’nin en pahalı biletini Trabzon hattına satan THY, küçük uçaklar nedeniyle yolcuya cevap veremiyor. Günler öncesinden biletler tükendi vatandaş perişan halde bayramı bekliyor. Turizmciler THY’nin Trabzon turizmini etkilediğini kaydediyor.

‘THY BİZİ UÇUR FİYATI DEĞİL’ İLGİ GÖRÜYOR

THY yönetimine yönelik bir yıl önce başlatılan uyarılar dikkate alınmazken Trabzon bu kez TİSAD öncülüğünde kampanya başlattı. ‘THY bizi uçur fiyatı değil’ kampanyası çığ gibi büyüyor. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın da destek verdiği kampanya sosyal medyanın en konuşulan konuları arasına girdi.

Türkiye’de başta THY olmak üzere tüm havayollarının Trabzon’a has fiyat politikası ile ek sefer konmamasına tepkiler artarak devam ediyor. Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga, tarafından konuya dikkat çekilmesi için sosyal medya üzerinden başlatılan “THY bizi uçur fiyatı değil” kampanyası çığ gibi büyüyor. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın da destek verdiği kampanya sosyal medyanın en konuşulan konuları arasına girdi. Öte yandan THY’nin son olarak Diyarbakır’a ek sefer koyup, Trabzon’a ek sefer vermemesi kentte tepki çekmişti.

MİLLETVEKİLİ KAYA FİYATA DİKKAT ÇEKTİ

Turizm sezonu olması ve Kurban Bayramı’nın gelmesi nedeniyle Trabzon’a uygun fiyatlı bilet bulmakta zorlanan vatandaşların var olduğuna dikkat çeken, kampanyaya destek veren CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, “İstanbul'dan Trabzon'a uçak bileti bulmak (850 TL'lik fahiş fiyatlı biletler hariç) neredeyse imkânsız. Turizmin en hareketli dönemindeyiz, bayram da yaklaşıyor. Trabzonlular olarak sefer sayılarının arttırılmasını ve bilet fiyatlarının düşürülmesini istiyoruz.” dedi.

HALK TEPKİLİ

Twitter ve Facebook üzerinden TİSAD Başkanı Murat Çavga’nın kampanyasına destek veren vatandaşlar, ek sefer konulmaması ile bilet fiyatlarını açılan “THY bizi uçur fiyatı değil” hashtagi altında eleştirdi. İşte vatandaşların konuyla ilgili eleştirileri: “Turizm şehri olma adına bütün kesimleri ile mücadele veren Trabzon’a en büyük engel THY’dir. Trabzon’un yetersiz uçuş sayısı ve fahiş fiyatlarla, ülkenin en pahalıya uçulan şehri olması manidar... 850 TL nedir. Hani halkın yolu nerede?”, “Böyle bir ticaret, böyle bir sistem olabilir mi?”, “Sanırım bu uçak fiyatlarında bir Dünya rekoru.”  

Trabzonlular'dan kampanya: "THY bizi uçur, fiyatları değil"

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Gören göz ~ 5 yıl önce
Trabzon’da ve Doğu illerinde tavan fiyat 352 tl. Kim bilir hangi aktarmalı uçuş ya da bussines fiyatını yazdınız. Neden Pegasus’un fiyatlarına laf edemiyorsunuz? Ona nazınız geçmez değil mi :) ayrıca rekor dediğiniz tavan ücret 65 usd gibi bir rakam. Kaç havayolu var 65 dolara uçulan yurtdışında?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Guzel guzel dahada artsin ins. Ucaklariniz zaten full igrenc arap dolu. Once onlari ordan kovun. Otomatikman fiyatlar duser zaten. Evleri fahis fiyata o pis irka satinca iyiydi degilmi. İns 2000 tl.olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 5 yıl önce
alıştılar hakemi döv ceza yok orman arazisine ev yap para yok ruhsat yok vergi yok dedemin malı de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep torpil ~ 5 yıl önce
Karadenizliler’deki bu torpil hevesi de bi bitmedi gitti. Her yer aynı fiyat. Ama bunlar mutlaka bi ayrıcalık ister...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyelim ~ 5 yıl önce
Trabzonlu hemsehrilerimize yuksek fiyattan ucmak yakışır. Trabzon rizeye soylenecek soz dahi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hi LAZ adam :D ~ 5 yıl önce
evleri arsalari falani filani satarken cok iyiydi, simdi ne oldu? o zengin araplar istedigi gibi ucuyor, siz bakiyorsunuz. keske her seyinizi satmadan once dusunebilseydiniz bunlari. cok gec degil mi sizce de?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hay kafanıza ~ 5 yıl önce
Araplar kadar taş düşsün he mi sizin zekanıza kalacak olsa trabzon'da ki herkes araplara her yeri peşkeş çekti di mi ? Hiç düşünen, hiç bu duruma muhalif kimse yok di mi koca şehirde ? Trabzonlu değilim alakamda yok ama sizin bu sabit kafalışığınız ve iş olsun diye yaptığınız yorumlar adamı çileden çıkarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhaliffff ~ 5 yıl önce
Valla göremedim ben kaç senedir muhalif karadeniz herkes memnundu araplardan
Ya işine bak ~ 5 yıl önce
Popülist yorumları git çocuklara yap.Herkes memnunmuşmuş.He memnun gel bak bakalım bi memnun mu değil mi?
Sefer sayısı ~ 5 yıl önce
Talep varsa tabiki ek sefer koyulmalı ama fiyatlar konusunda yapacak birşey yok Arapların zenginleri Trabzon’a geliyor, ek sefer koy yine Araplar dolduracak zaten 3 aile gelse uçağın yarısı doluyor, Trabzonda işsizlik ve yoksulluk vardı Arapların gelmesi iyi oldu daha da gelsinler her yeri satın, isyana gerek yok sizinkisi hem ayranım dökülmesin hem uygun fiyata uçalım derdi. Fiyatları piyasa belirler ticaretten anlayan Trabzon halkını anlayışa davet ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekçi ~ 5 yıl önce
Max’ler yerde kaldı. Ek sefer yapacak uçak yok. Max’lerin durumu iç hatları olumsuz etkilesede bayrama 3 gün kala ucuz bilet beklemek aptallıktır. Millet aylar öncesinden alıyor. Business bilet fiyatını son gün alınan biletle yayınlarsanız gercek bilgi vermiş olmazsınız. Algı yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 5 yıl önce
Ben ced ile 100 tl ye uçuyorsam (uçamıyorsam) yolcu 1000 liraya da uçar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Ced anne-baba-krdeş için 100₺ personele daha ucuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000