03 Temmuz 2021, Cumartesi 11:58:10

Tosuncuk THY uçağı ile Türkiye'ye getiriliyor

Çiftlik Bank'ın kurucusu Tosuncuk olarak bilinen Mehmet Aydın'ı getirecek olan Türk Hava Yolları'na ait olan uçak 22.30'da Türkiye'de olacak.
  • Para bitmiş biraz daha para yatircak enayi bulmaya gelmiş halledip doncek
  • Yumurtacı gelmiş saf tavuklar karşılama yapar...
  • Tüm koltukları satın almış adamsın ellam tosun paşa bir o kadar da mütevazi satın aldığı uçakta en arkada oturacak kadar
  • Yemek vermeyin bakarsin dunyayi yer
  • Darısı henüz kaçamamış dolandırıcıların başına. Hani şu, lise mezunu olan ama kendisine "dış ticaret yöneticisi" sıfatı devşirip, TRT'lere; PPL'i bile olmadığı halde isminin önüne "pilot" unvanı yaftalayıp TGRT'lere çıkan ve güya helikopter kazası yorumlayan Orta Anadolulu çakma pilot arkadaş var ya. Yalanlarıyla kandırdığı insanlar kendisine dava açacak olunca da "mafyalara vurdurtacağını" ima ederek göz korkutmaya çalışan; 17 öğrenciden topladığı kişi başı 7 bin Euro parayı (evet, toplamda 1.5 milyona yakın) devlete tek kuruş vergi ödemeden Macar bankalarına transfer eden cankurtaran/hızlı okumacı arkadaş. Biraz para için THY, TALPA, TAI gibi kurum ve kuruluşların, bakan ve müsteşarların, merhum bir cumhurbaşkanının adını kullanan arkadaş. Mahkeme salonlarında dut yemiş bülbüle dönen, sonuna doğru da topuklayan sahte kabadayı. Bu yılki doğum gününde meşhur olacaksın, takip et.
  • Businesa Upgrade yakisir, istasyon uyuma
  • Banker Kastelli, Uzanlar, Kombassan, İttifak, Yimpaş yani Türkiye’de o kadar dolandırıcılık oldu ve oluyor ki bu çocuğun yaptığı yanlarında ufak kalıyor asıl sorun bunlar değil, asıl sorun doyumsuz Türk toplumu ve bunları kullanan resmiyet. Askeri, Polisi, bürokratı ve siyasetçisi her gün milyon dolarları bertaraf ediyorlar acaba bunları düşünüyormuşsunuz. Temiz toplum, ahlaklı toplum, namuslu topluma ihtiyacımız var.
  • Bu çocuğa sempati beslemediğimi söykesen külli yalan olur.
  • Dönüş biletini bedavaya getirdi
  • Heralde bu sıfırladı paraları veya tokatladılar bunu hehe

Çiftlik Bank'ın kurucusu Tosuncuk olarak bilinen Mehmet Aydın'ı getirecek olan Türk Hava Yolları'na ait olan uçak 22.30'da Türkiye'de olacak.

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, geçtiğimiz perşembe günü Brezilya’da teslim olmuştu. 

İçişleri Sözcüsü İsmail Çataklı, Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın bugün sabah 09:50 sıralarında Türkiye’ye getirilmek üzere yola çıkarıldığını açıkladı. 

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ı Türkiye'ye getirecek olan Türk Hava Yolları'na ait TK16 sefer sayılı Airbus A350-9 tipi uçak Brezilya'nın Sao Paulo'dan havalandı. THY uçağının 22:30 İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.



Tosuncuk THY uçağı ile Türkiye'ye getiriliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Km ~ 3 yıl önce
Para bitmiş biraz daha para yatircak enayi bulmaya gelmiş halledip doncek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Yumurtacı gelmiş saf tavuklar karşılama yapar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Tüm koltukları satın almış adamsın ellam tosun paşa bir o kadar da mütevazi satın aldığı uçakta en arkada oturacak kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 3 yıl önce
Yemek vermeyin bakarsin dunyayi yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Phamtom ~ 3 yıl önce
Darısı henüz kaçamamış dolandırıcıların başına. Hani şu, lise mezunu olan ama kendisine "dış ticaret yöneticisi" sıfatı devşirip, TRT'lere; PPL'i bile olmadığı halde isminin önüne "pilot" unvanı yaftalayıp TGRT'lere çıkan ve güya helikopter kazası yorumlayan Orta Anadolulu çakma pilot arkadaş var ya. Yalanlarıyla kandırdığı insanlar kendisine dava açacak olunca da "mafyalara vurdurtacağını" ima ederek göz korkutmaya çalışan; 17 öğrenciden topladığı kişi başı 7 bin Euro parayı (evet, toplamda 1.5 milyona yakın) devlete tek kuruş vergi ödemeden Macar bankalarına transfer eden cankurtaran/hızlı okumacı arkadaş. Biraz para için THY, TALPA, TAI gibi kurum ve kuruluşların, bakan ve müsteşarların, merhum bir cumhurbaşkanının adını kullanan arkadaş. Mahkeme salonlarında dut yemiş bülbüle dönen, sonuna doğru da topuklayan sahte kabadayı. Bu yılki doğum gününde meşhur olacaksın, takip et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EASA çatısı altında yetişen kaliteli, nitelikli pilot. ~ 3 yıl önce
Tehlike gelmeden görenlere "abdal" denir. Ancak geldiğinde görebilenlere "aptal", gelse de görmeyenlere "ahmak".
Upgrade ~ 3 yıl önce
Businesa Upgrade yakisir, istasyon uyuma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 3 yıl önce
Banker Kastelli, Uzanlar, Kombassan, İttifak, Yimpaş yani Türkiye’de o kadar dolandırıcılık oldu ve oluyor ki bu çocuğun yaptığı yanlarında ufak kalıyor asıl sorun bunlar değil, asıl sorun doyumsuz Türk toplumu ve bunları kullanan resmiyet. Askeri, Polisi, bürokratı ve siyasetçisi her gün milyon dolarları bertaraf ediyorlar acaba bunları düşünüyormuşsunuz. Temiz toplum, ahlaklı toplum, namuslu topluma ihtiyacımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzanlar mı ~ 3 yıl önce
Uzanlar Dedin kaybettin. Ben hiç uzanlar dan madur kimse görmedim....
:-D ~ 3 yıl önce
Bu çocuğa sempati beslemediğimi söykesen külli yalan olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllı adam ~ 3 yıl önce
Dönüş biletini bedavaya getirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 3 yıl önce
Heralde bu sıfırladı paraları veya tokatladılar bunu hehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000