12 Nisan 2013, Cuma 14:00:03

TOPÇU'DAN 'GREV' AÇIKLAMASI

Hava-İş'in grev kararını astığı THY'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, grev olsa bile seferlerin aksamayacağını söyledi...
  • atılan işciler hükümet tarafından kamuda başka kurumlara yada başka k.i.t lere kaydırılsın.olay çözülsün bence atılan 305 kişinin çoğu bu fikre katılacaktır,e onlar razı olduktan sonra sendikada greve gitmeyecektir..hamdi beyde geri adım atmamış olacaktır,,kısacası ne şiş yanacak ne kebap,,yazıktır günahtır bu insanlara böyle ortada bırakarak hiç kimse bişey kazanamayacaktır..bence bu fikir görüşmelerde değerlendirilmeli,,305 böyle bi anlaşmaya razı olacaktır ben çoğuyla görüştüm,,ayrıca airport haber de böyle bi olasılığı dillendirmeli,herkez ağzını açmış airporta bakıyor çorbada bi tuzunuz bulunsun sevgili editör :)n nasıl fikir
  • HAMDİ BU YAPTIKLARIN YANINA KALIRMI?? KALMAZ...BUNLARIN SENDEN HESABI SORULMAZMI ?? SORULUR..BU DUNYADA OLMASSA ÖBÜR TARAFTA SORULUR..SANA O KADAR ÇOK BEDDUA ETTİMKİ EDİCEK BEDDUA KALMADI DİLİMDE..AMA BİZİ MAHVETTİN SEN BİZDEN BİN BETER OLURSUN İNŞALLAH..
  • arkadaşlar bu işi tek bitirecek olan kişi kaptanlardır.teknisyenlerde iş bitti cünkü hepsi tarikattan gelme ve hepsi tenbihli benim en yakın arkadaşım ya dış hatlardan içeri girdi 29 mayıs olaylarında onun gibi birkaç kişi daha saat 8-9 a kadar saklandılar sonra teker teker iş başı yaptılar . memur zaten gariban gibi biri cıksada bizde faydalansak diyor ama kaptanlar öyle değil.bir kaptan alınması uçağı ucurması için belli kriterler var ve bunları sağlamazsa ucağı uçuramaz otobüs kullanmıyorsun arıza oldu cek kenara diyesin ha kaptanlar yok dedimi geçmiş olsun size ben 10 yıldır calışıyorum.ilk seneler geldiğim birlik beraberlik vardı toplanıyor dedinmi toplanılır iş bırakıyor dedimmi iş bırakılırdı şimdi olacak o birlik yer yerinden oynar ama nerde o eski elemanlar teknik taş...
  • BORDİNGİ,YÜKLEMEYİ ,UÇAGI ,YERİNDEN KİM HAREKET ETTİRECEK,AVRUPAYA İNDİKTEN SONRA HANGİ SENDİKAYA ÜYE OLAN HİZMET VERECEK?
  • Grev oldugu ve seferler yapilmadigi taktirde tek sorumlu sensin TOPCU. Inada inat..ya 305 kisiyi alacaksin ya da hic istemedigimiz halde grevi yaptiracaksin bize. Yetti be !
  • iyi iyi..bazı pilot arkadaşlarda grev kararı almış sanırım.çok iyi..demek ki bir 305 de pilotlardan atılacak :) bize yer açılacak..siz greve gidin biz yerinize uçarız şirkete girip..Sayın Hamdi Topçu Bey'e sesleniyorum.Gözünüzü korkutmasın bu şahıslar.Bunların yerine dışarıda uçmayı bekleyen çok insan var.İçinizdekini ayıklayın bizi alın :))
  • artık birinin hamdi topçuya haddini bildirmesi gerek.kendisi,anadolujetin batmasının,305 kişinin işten atılmasının,sendikalıların grev yapmaması için sms atan mimardır.
  • 29 Mayıs ta şu kadar zarar ettik,bu kadar seferimiz iptal oldu diyen de sendin Sayın hamdi Topçu ! Sen yedek kadromu hazırladın da böyle diyorsun ? Bu inatlaşmayı bırakın da herkes işine baksın....
  • Buraya ilk kez yorum yazıyorum. Herhalde bir daha da yazmam. Açık açık söyleyeyim, bizler 29 mayısın mahcubiyetini bir yıldır yaşıyoruz ve sabırla grevi bekliyoruz. Çünkü bizler yasallığından emin olmadan bir şey yapmamaya güdülenmiş asker kökenli, devlete başkaldırmaktan imtina eden insanlarız. Şimdi, bizim üzerimizden tehditler savuran bu muhtereme verecek bir dersimiz var. Biz yıllarca yedi düvele karşı savaşmak en kötü şartlarda bu vatanı savunmak üzere yetiştirildik ve öyle yaşadık. İşten atılmakla tehdit edemezsin bizleri, onu bırak ölümle de tehdit edemezsin efendi. Biz ölmek için eğitildik, bu vatan için ölmek için yaşadık. Senin gibilerden de utanıyoruz. Verecek dersimiz var sana. Günü geldiğinde göreceksin. Bu memleketi de, bu şirketi de sana yedirmezler efendi. Yeri gelir sendikaya kızarız küfrederiz ama yeri geldiğinde de arkasında dimdik dururuz. Bizim tavrımız budur. Kimseden de aksini duymadım. Sessiziz ama haysiyetsiz değiliz. Gazamız mübarek olsun.
  • benim yerime uç sana maaşın yarısı. nasıl teklif?

Topçu, 'Hizmetlerimizde aksilik yaşanmayacak' açıklamasında bulundu.

Hava-İş Sendikası ile masaya oturmaya hazır olduklarını belirten Hamdi Topçu, “Biz geniş bir aileyiz. THY, Türkiye’yi dünyada temsil ediyor. Bir karalama yapmak hem THY’ye hem de Türkiye’ye yapılan en büyük kötülüktür” şeklinde konuştu. (Sözcü)

TOPÇU'DAN 'GREV' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (97)

orta yol ~ 11 yıl önce
atılan işciler hükümet tarafından kamuda başka kurumlara yada başka k.i.t lere kaydırılsın.olay çözülsün bence atılan 305 kişinin çoğu bu fikre katılacaktır,e onlar razı olduktan sonra sendikada greve gitmeyecektir..hamdi beyde geri adım atmamış olacaktır,,kısacası ne şiş yanacak ne kebap,,yazıktır günahtır bu insanlara böyle ortada bırakarak hiç kimse bişey kazanamayacaktır..bence bu fikir görüşmelerde değerlendirilmeli,,305 böyle bi anlaşmaya razı olacaktır ben çoğuyla görüştüm,,ayrıca airport haber de böyle bi olasılığı dillendirmeli,herkez ağzını açmış airporta bakıyor çorbada bi tuzunuz bulunsun sevgili editör :)n nasıl fikir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FİTL FİTİL.. ~ 11 yıl önce
HAMDİ BU YAPTIKLARIN YANINA KALIRMI?? KALMAZ...BUNLARIN SENDEN HESABI SORULMAZMI ?? SORULUR..BU DUNYADA OLMASSA ÖBÜR TARAFTA SORULUR..SANA O KADAR ÇOK BEDDUA ETTİMKİ EDİCEK BEDDUA KALMADI DİLİMDE..AMA BİZİ MAHVETTİN SEN BİZDEN BİN BETER OLURSUN İNŞALLAH..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın 305 ten biri ~ 11 yıl önce
siz çalıştığınız bu güzide kuruma zarar vermekle kendinizi yaktınız kimsede kabahat aramayın
tek care... ~ 11 yıl önce
arkadaşlar bu işi tek bitirecek olan kişi kaptanlardır.teknisyenlerde iş bitti cünkü hepsi tarikattan gelme ve hepsi tenbihli benim en yakın arkadaşım ya dış hatlardan içeri girdi 29 mayıs olaylarında onun gibi birkaç kişi daha saat 8-9 a kadar saklandılar sonra teker teker iş başı yaptılar . memur zaten gariban gibi biri cıksada bizde faydalansak diyor ama kaptanlar öyle değil.bir kaptan alınması uçağı ucurması için belli kriterler var ve bunları sağlamazsa ucağı uçuramaz otobüs kullanmıyorsun arıza oldu cek kenara diyesin ha kaptanlar yok dedimi geçmiş olsun size ben 10 yıldır calışıyorum.ilk seneler geldiğim birlik beraberlik vardı toplanıyor dedinmi toplanılır iş bırakıyor dedimmi iş bırakılırdı şimdi olacak o birlik yer yerinden oynar ama nerde o eski elemanlar teknik taş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GREV DE UÇUŞ AKSA ~ 11 yıl önce
BORDİNGİ,YÜKLEMEYİ ,UÇAGI ,YERİNDEN KİM HAREKET ETTİRECEK,AVRUPAYA İNDİKTEN SONRA HANGİ SENDİKAYA ÜYE OLAN HİZMET VERECEK?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetti gayri ~ 11 yıl önce
Grev oldugu ve seferler yapilmadigi taktirde tek sorumlu sensin TOPCU. Inada inat..ya 305 kisiyi alacaksin ya da hic istemedigimiz halde grevi yaptiracaksin bize. Yetti be !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok yaa ~ 11 yıl önce
orası dingonun ahırımıydı?
F/O Adayı :) ~ 11 yıl önce
iyi iyi..bazı pilot arkadaşlarda grev kararı almış sanırım.çok iyi..demek ki bir 305 de pilotlardan atılacak :) bize yer açılacak..siz greve gidin biz yerinize uçarız şirkete girip..Sayın Hamdi Topçu Bey'e sesleniyorum.Gözünüzü korkutmasın bu şahıslar.Bunların yerine dışarıda uçmayı bekleyen çok insan var.İçinizdekini ayıklayın bizi alın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karga fo ya ~ 11 yıl önce
Senin gibilere les kargasi deniyor les yurekli
vaovssss ~ 11 yıl önce
Bence bu yorumu yapan arkadas Thy'de calısan bır yonetici olsa gerek :) mısal ben ıse gırmek ıcın fırsat bekleyen bı les karga olsaydım; mutlaka greve destek olurdumki işim garanti olsun die...
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
artık birinin hamdi topçuya haddini bildirmesi gerek.kendisi,anadolujetin batmasının,305 kişinin işten atılmasının,sendikalıların grev yapmaması için sms atan mimardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 11 yıl önce
29 Mayıs ta şu kadar zarar ettik,bu kadar seferimiz iptal oldu diyen de sendin Sayın hamdi Topçu ! Sen yedek kadromu hazırladın da böyle diyorsun ? Bu inatlaşmayı bırakın da herkes işine baksın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz kaptanlar ~ 11 yıl önce
Buraya ilk kez yorum yazıyorum. Herhalde bir daha da yazmam. Açık açık söyleyeyim, bizler 29 mayısın mahcubiyetini bir yıldır yaşıyoruz ve sabırla grevi bekliyoruz. Çünkü bizler yasallığından emin olmadan bir şey yapmamaya güdülenmiş asker kökenli, devlete başkaldırmaktan imtina eden insanlarız. Şimdi, bizim üzerimizden tehditler savuran bu muhtereme verecek bir dersimiz var. Biz yıllarca yedi düvele karşı savaşmak en kötü şartlarda bu vatanı savunmak üzere yetiştirildik ve öyle yaşadık. İşten atılmakla tehdit edemezsin bizleri, onu bırak ölümle de tehdit edemezsin efendi. Biz ölmek için eğitildik, bu vatan için ölmek için yaşadık. Senin gibilerden de utanıyoruz. Verecek dersimiz var sana. Günü geldiğinde göreceksin. Bu memleketi de, bu şirketi de sana yedirmezler efendi. Yeri gelir sendikaya kızarız küfrederiz ama yeri geldiğinde de arkasında dimdik dururuz. Bizim tavrımız budur. Kimseden de aksini duymadım. Sessiziz ama haysiyetsiz değiliz. Gazamız mübarek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal . . . ~ 11 yıl önce
Var mi boyle adam gibi adamlar ... ben artik bazi olumsuzluklardan kalmadi diye dusunurken.. umarim sizin gibi dusunen ve hareket icin dogru zamani bekleyen onurlu ve gururlu adamlarin cogalmasi dilegi ile ...
!!! ~ 11 yıl önce
sizi seviyorum...
real ~ 11 yıl önce
kaptanım helal olsun sizden de böyle insanlar çıkıyormuş demek ki
Helal olsun ~ 11 yıl önce
Benim tanidigim KAPTAN budur ,helal olsun size !
Silivri ~ 11 yıl önce
Ölmek için yetiştirilenlerin THY'de işi yok. Hem THY'ye niye geldin ki o zaman? Asker olarak kalsaydın. Para için tabii ki değil mi?
ver gazı ~ 11 yıl önce
hayali kaptan
ayıptır'a! ~ 11 yıl önce
benim yerime uç sana maaşın yarısı. nasıl teklif?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000