13 Mayıs 2014, Salı 17:11:14

THY'Yİ ŞOKE EDEN ÖLÜM!

Türk Hava Yolları (THY) adına ABD’de uçuş eğitimi gören Aday Pilot Sercan Karamustafaoğlu, odasında ölü bulundu.
  • Bassagligi dileyip, adam gibi yorum yapanlar disinda yine birsuru patavatsiz toplanmis buraya. Kaliteyi dusurmekte hiz gec kalmiyorsunuz. Siz ancak burada yorum yapabilirsiziniz, sizin yetkinliginiz, akliniz sizi daha ileriye goturmez. Kardesimizin ailesine sabir diliyorum, topragi bol olsun...
  • 'Oxford filodan'... Lafa bak
  • Allah ailesine sabır versin.
  • Piril piril gencecik bir gencimizi topraga veriyoruz.ister intihar ister kaza demeyin o kadar farkederki. Kazaysa baska canlarda yanmasin diye onlemler alinmali. Ek olarak madem intihar neden ayni egitimdeki arkadaslari yorum yapmiyor hic mi arkadasi yoktu biride ciksin gercegi soylesin vicdan lutfen.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine sabırlar versin. Bu noktada haberi farklı noktalara çekip, kendine pay çıkarmaya çalışanlara denilecek tek şey; Terbiyesizsiniz.
  • üzüldüm! ve kimse kusura bakmasın da intihar eden insana Allah rahmet eylemez arkadaş! keşke yapmasaymış.. işsiz Berkay acilen bu sektörden uzak dur! senin gibi birinin pilot olması bile rahatsız edici! acilen shgm bu ruh halinde olan birisinin lisansını alması lazım. bak adamlar karın tokluğuna para kazanmak için canlarından oldular,soma da 200 hatta daha fazlası. sen ise çoğu insanın bulamadığı parayla olmaman gereken bir yerdesin ve şükür nedir bilmiyorsun. benim veya buradaki başka insanların aileleri sen ve senin tarzında ki adamın uçağına binmesini düşündüm de off... Thy'nin ve bu ülkenin sistemi belli Torpiller şahane,gerisi bahane. bu kişiliğe sahip adamın ne işi var bu meslekte. sonradan olsa kişilik testi değişken kişiliğe sahip olduğunu belirleyebilir tabi ki uzmanlar tarafından hazırlanmış iyi bir test ise. Önemli olan zoru başarmaktır kolayı herkes yapar. zor bir işe emek verip altından kalkmak gerçek başarıdır.üstüne egosuz bunu yaşarsan ne ala.. şükretmek lazım halimize.
  • Ucmaktan usenmistir
  • Allah rahmet eylesin ,ailesine Allah sabır versin cok zor .Pirlanta gibi bir cocuk
  • Hayatını kaybetmiş ! Öldürmüş kendini ! Fark eder mi? Artık yok. Ne sınavı ne havacılığı ne kokpiti..! Bu haber yoruma kapalı olmalıydı ne de olsa burayı okuyan çok yüksek tahsilli insanlarımız yazıyor da yazıyor! Tez yazıyor.! Kimin ne problemi olduğunu bilemessiniz ateş düştüğü yeri yakar. Allah rahmet eylesin Anasına Babasına sabır versin.

Türk Hava Yolları (THY) adına ABD’de uçuş eğitimi gören Aday Pilot Sercan Karamustafaoğlu, odasında ölü bulundu. Dün meydana gelen olayın ardından CAE Oxford Uçuş Okulu adli makamlara bilgi verdi. Yapılan incelemede, 27 yaşındaki Karamustafaoğlu’nun intihar ettiği ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Sercan Karamustafaoğlu, geçtiğimiz Nisan THY’nin açtığı sınavı kazanarak pilotaj eğitimi almak için ABD’ye gönderilmişti. Arizona Eyalet’inde Phoenix yakınlarındaki CAE Oxford Uçuş Okulu’nda diğer adaylara birlikte Karamustafaoğlu da uçuş eğitimine başlamıştı.

Cenaze işlemlerin tamamlanmasının ardından Los Angeles’a gönderileceği ve buradan THY uçağı ile İstanbul’a getirileceği öğrenildi. (Milliyet)

THY'Yİ ŞOKE EDEN ÖLÜM!

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

fita ~ 10 yıl önce
Bassagligi dileyip, adam gibi yorum yapanlar disinda yine birsuru patavatsiz toplanmis buraya. Kaliteyi dusurmekte hiz gec kalmiyorsunuz. Siz ancak burada yorum yapabilirsiziniz, sizin yetkinliginiz, akliniz sizi daha ileriye goturmez. Kardesimizin ailesine sabir diliyorum, topragi bol olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
'Oxford filodan'... Lafa bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah ailesine sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal ~ 10 yıl önce
Piril piril gencecik bir gencimizi topraga veriyoruz.ister intihar ister kaza demeyin o kadar farkederki. Kazaysa baska canlarda yanmasin diye onlemler alinmali. Ek olarak madem intihar neden ayni egitimdeki arkadaslari yorum yapmiyor hic mi arkadasi yoktu biride ciksin gercegi soylesin vicdan lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine sabırlar versin. Bu noktada haberi farklı noktalara çekip, kendine pay çıkarmaya çalışanlara denilecek tek şey; Terbiyesizsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci pilot ~ 10 yıl önce
üzüldüm! ve kimse kusura bakmasın da intihar eden insana Allah rahmet eylemez arkadaş! keşke yapmasaymış.. işsiz Berkay acilen bu sektörden uzak dur! senin gibi birinin pilot olması bile rahatsız edici! acilen shgm bu ruh halinde olan birisinin lisansını alması lazım. bak adamlar karın tokluğuna para kazanmak için canlarından oldular,soma da 200 hatta daha fazlası. sen ise çoğu insanın bulamadığı parayla olmaman gereken bir yerdesin ve şükür nedir bilmiyorsun. benim veya buradaki başka insanların aileleri sen ve senin tarzında ki adamın uçağına binmesini düşündüm de off... Thy'nin ve bu ülkenin sistemi belli Torpiller şahane,gerisi bahane. bu kişiliğe sahip adamın ne işi var bu meslekte. sonradan olsa kişilik testi değişken kişiliğe sahip olduğunu belirleyebilir tabi ki uzmanlar tarafından hazırlanmış iyi bir test ise. Önemli olan zoru başarmaktır kolayı herkes yapar. zor bir işe emek verip altından kalkmak gerçek başarıdır.üstüne egosuz bunu yaşarsan ne ala.. şükretmek lazım halimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl fikir ~ 10 yıl önce
Allah'ın rahmeti sonsuzdur bırak da O karar versin. Akıl sağlığı yerinde olmayanın dini sorumluluğu yoktur. Bir insanı intihara sürükleyecek psikolojiyi hiçbirimiz bilmediğimize göre çok kesin konuşmamak lazım. Kaldı ki senin de günün birinde intihar etmeyeceğinin garantisi var mı? Allah kimseyi bu kadar çaresiz bir duruma düşürmesin. Allah rahmet eylesin.
? ~ 10 yıl önce
sen karar merci misin ki rahmet etmez diyorsun be gafil be izansız be hayasız ???
yanıt ~ 10 yıl önce
akıl fikir yazan arkadaş 1-BEN İNTİHAR EDECEK KADAR NE ZAYIF KARATERİM,KİŞİLİĞİM VAR NE DE İRADEM ZAYIF ACİZ DEĞİLİM!KENDİ ADINA KONUŞ 2 soru işareti olan cehalet ve akıl fikir.''sana ait olmayan canı alamazsın dini sorumluluk bunu gerektiriyor,kural belli''aç araştır 3-herkesin hayranlıkta istekle baktığı okuldasın tk akademidesin ve kalkmıisın intihar ediyorsun hadi okulu mesleği boş ver sağlıklı insan duruşuna aykırı. pardon da ekmek için canını katan insanlar varken bu elindeki nimetlere şükretmeyip bunu yapmak nankörlüktür şımarıklıktır. ORTADA BİR YANLIŞLIK VAR 1- İNTİHAR 2-AKIL SAĞLIĞI YERİNDE OLMYN DİNDEN SORUMLU DEĞİLSE AKIL SAĞLIĞI OLMAYNIN BU MESLEKTE NE İŞİ VAR. yeter yayınlayın dün de aynısını yazdım.ŞU UNLİKE YAPANLAR ŞUURSUZ VE DİNİ SORUMLULUKTAN HABERİ OLMAYANLAR BELLİ HAVACILIĞA KARATERİ DEĞİŞKEN İNSANLARIN girmesi doğal. BEN CÜMLEMİN BAŞINDA ÜZÜLDÜM DEDİM ÜZÜLDÜM GENÇ BİR İNSAN ÖLMÜŞ ANNE BABA KAYBI BİLE BU İNTİHARA SEBEP DEĞİL ne olursa olsun ayakta durabilmeli insan
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucmaktan usenmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYIP AYIP! ~ 10 yıl önce
YUHHHHH
misafir ~ 10 yıl önce
buraya yazabildiğine göre insansın galiba
THY Uzman ~ 10 yıl önce
Ölen bir insanın arkasından böyle konuşulmaz edebini bil! Ayıptır. Günahtır.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin ,ailesine Allah sabır versin cok zor .Pirlanta gibi bir cocuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayatını kaybetmiş ! Öldürmüş kendini ! Fark eder mi? Artık yok. Ne sınavı ne havacılığı ne kokpiti..! Bu haber yoruma kapalı olmalıydı ne de olsa burayı okuyan çok yüksek tahsilli insanlarımız yazıyor da yazıyor! Tez yazıyor.! Kimin ne problemi olduğunu bilemessiniz ateş düştüğü yeri yakar. Allah rahmet eylesin Anasına Babasına sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000