17 Ağustos 2016, Çarşamba 12:08:59

THY'yi batı medyasına şikayet etti

Türk Hava Yolları’nda geçtiğimiz ay verimsizlik sebebiyle işten çıkarılan Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç, THY’yi batı medyasına şikayet etti.
  • Valla ALi Serdarı bir 1kere gördüm.etki altında kalan biri sanırım.Beni fazla dinlemeden birilerinin sözü ile işten atıldım.suçum 2 hafta rapor almak.valla 19.8 yılsonra ilaç gibi geldi işsiz güçsüz antalyada denize giriyorum.bütün hayatımı alt üst ettiler darısı bu iknın başına
  • THY hatayı bunlara tazminat ödeyerek yaptı. Şirketten def edildiler, kapıdan içeri bile giremediler, buraya kadar çok güzel. Bir sonraki adımda bu ve benzerlerine yedikleri herzelerin hesabını sormak yerine tazminat ödendiği için arpaları fazla gelmiş belli ki. İçlerinde biraz insanlık ve vefa kırıntısı olsa, 10 yıl boyunca ekmeğini yeyip suyunu içtiği, en üst düzey imkanlarından yararlandığı, her fırsatta havasını bastığı THY'yi gidip de niyeti bozuk adamlara şikayet etmez. Sağda solda "bu şirkette tüyü bitmemiş yetimin hakkı var" edebiyatı yapan bir insan kalkıp da elin amerikalısına kesmez. Beter olun, iki cihanda yüzünüz gülmesin.
  • Giden gitsin gelsin zararlar milyon dolarlar...yolcu azalması terör fetö hepsi sebep olabilir ama hiç iyi günler beklemiyor THY yi inisiyatif alacak müdürlerler lazım..
  • Kendini beğenmiş,kibirli Coskun efendi.Torpille tepeden inme geldiğin THY'de Haksız yere sen ve altındaki yöneticilerin şimdiye kadar çok kişinin canını yakıp ekmeğiyle oynadınız ama THY size de kalmadı.Bundan sonra bakalım nerede iş bulacaksınız ? Beter olun İnşallah.
  • Artist coşkun seni. Thy den gittin hala artislik yapma pesindesin.
  • Yargısız infaz yapmayın . Neyin ne olduğu belli değil . Zamanla ortaya çıkacaktır .
  • Lutfen okuduktan sonra yorum yazalim. Cahillik basa bela.
  • Haberin başlığı resmen komedi. Türkiye'de adamın tek lafını yayınlayabilecek mecra mı var ki. Tabi gidip batı medyasına konuşacak.
  • Yalan haber adıyla yazan arkadaş sen Coşkun Kılıç mısın? yoksa onun avukatı mı?
  • Coşkun Kılıç ve M. Enis Feyzioğlu bundan böyle sadece yurt dışınds iş bulabilir. Başarısız olduğu ve THY A.O. yu zarara uğrattığı içinde C.V. sinde yazacak neyi var? Eğer yurt dışında işe başlıcacaksa C.V. sinde ikna edecek birşeyler yazması lazım. BUda çok zor görünüyor. Sayın Kılıç işiniz çok zor.

Türk Hava Yolları’nda geçtiğimiz ay verimsizlik sebebiyle işten çıkarılan  Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç, THY’yi batı medyasına şikayet etti.

Washington Post’a röportaj veren Kılıç, THY’nin 211 kişiyi işten çıkardığını ve bunlardan birisinin de kendisi olduğunu belirtti. Verdiği demeçte THY’yi batı dünyasına şikayet eden Kılıç, ‘beni tamamen haksız gerekçelerle attılar’ ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında THY’yi mahkemeye verdiğini de ekleyen Coşkun Kılıç, terör örgütü ‘FETÖ’ ile bağlantılı gösterildiğini bu durumun da itibarını zedelediğini söyledi.

Batı medyasına demeç veren Coşkun Kılıç’ın bu tavrı eleştiri konusu olurken, bayrak taşıyıcı şirketi yurt dışına şikayet etmesi tepkiyle karşılandı.

Öte yandan Washington Post, habere konuyla ilgili THY ve mahkeme kaynaklarından bir görüş alınamadığını da ekledi.

 

THY'yi batı medyasına şikayet etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

serdarokthy ~ 8 yıl önce
Valla ALi Serdarı bir 1kere gördüm.etki altında kalan biri sanırım.Beni fazla dinlemeden birilerinin sözü ile işten atıldım.suçum 2 hafta rapor almak.valla 19.8 yılsonra ilaç gibi geldi işsiz güçsüz antalyada denize giriyorum.bütün hayatımı alt üst ettiler darısı bu iknın başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haramzade ~ 8 yıl önce
THY hatayı bunlara tazminat ödeyerek yaptı. Şirketten def edildiler, kapıdan içeri bile giremediler, buraya kadar çok güzel. Bir sonraki adımda bu ve benzerlerine yedikleri herzelerin hesabını sormak yerine tazminat ödendiği için arpaları fazla gelmiş belli ki. İçlerinde biraz insanlık ve vefa kırıntısı olsa, 10 yıl boyunca ekmeğini yeyip suyunu içtiği, en üst düzey imkanlarından yararlandığı, her fırsatta havasını bastığı THY'yi gidip de niyeti bozuk adamlara şikayet etmez. Sağda solda "bu şirkette tüyü bitmemiş yetimin hakkı var" edebiyatı yapan bir insan kalkıp da elin amerikalısına kesmez. Beter olun, iki cihanda yüzünüz gülmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haramzade'ye ~ 8 yıl önce
Haramı iyi bildiğin belli. Senin zaten yüzün gülmeyecek ama hala iftiracılığa devam ettiğine göre cehaleti de iyi bildiğin belli oldu. Elin pislikten kurtulmasın haramzade. Saten başlıkla kendini betimlemişsin.
bak kardeş! ~ 8 yıl önce
"saten" bir kumaş türüdür. Her şeyiniz gayri milli olduğu için daha Türkçe'ye bile hakim değilsiniz. Başlıktaki "haramzade" de habere konu kişiye bir ithaftır.
Bak kardeş'e ~ 8 yıl önce
Kardeş diyorsan eğriyi ve doğruyu iyi araştırmalısın kardeş. Ben THY çalışanı değilim. Ayrılanlar arasında iki arkadaşım var ve 20 yıldır çalışıyorlardı. Her ikisi de vatanını ve milletini seven ve Fetö illeti ile ilişiği olmayan insanlar. Yorumunu "bunlar" yerine işaret ettiğin insanlarla sınırlandırman gerekirdi. Yazım yanlışlarından mana çıkaran öğreten adam kimliğini bu incelik için kullanmalısın kardeş.
Bıraktığın miras.. ~ 8 yıl önce
Giden gitsin gelsin zararlar milyon dolarlar...yolcu azalması terör fetö hepsi sebep olabilir ama hiç iyi günler beklemiyor THY yi inisiyatif alacak müdürlerler lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coşkun ~ 8 yıl önce
Kendini beğenmiş,kibirli Coskun efendi.Torpille tepeden inme geldiğin THY'de Haksız yere sen ve altındaki yöneticilerin şimdiye kadar çok kişinin canını yakıp ekmeğiyle oynadınız ama THY size de kalmadı.Bundan sonra bakalım nerede iş bulacaksınız ? Beter olun İnşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 8 yıl önce
Oldu, olacak, Olmuştur ile Ali Serdar hangi başarıları ile geldiler acep. Biliyorsan anlat La Fontaine masalını da eğlenelim biraz.
artist seni ~ 8 yıl önce
Artist coşkun seni. Thy den gittin hala artislik yapma pesindesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yargısız infaz ~ 8 yıl önce
Yargısız infaz yapmayın . Neyin ne olduğu belli değil . Zamanla ortaya çıkacaktır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi sahibi ~ 8 yıl önce
Lutfen okuduktan sonra yorum yazalim. Cahillik basa bela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 8 yıl önce
Haberin başlığı resmen komedi. Türkiye'de adamın tek lafını yayınlayabilecek mecra mı var ki. Tabi gidip batı medyasına konuşacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunex ~ 8 yıl önce
Yalan haber adıyla yazan arkadaş sen Coşkun Kılıç mısın? yoksa onun avukatı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Emin ~ 8 yıl önce
Coşkun Kılıç ve M. Enis Feyzioğlu bundan böyle sadece yurt dışınds iş bulabilir. Başarısız olduğu ve THY A.O. yu zarara uğrattığı içinde C.V. sinde yazacak neyi var? Eğer yurt dışında işe başlıcacaksa C.V. sinde ikna edecek birşeyler yazması lazım. BUda çok zor görünüyor. Sayın Kılıç işiniz çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
28 şubat ~ 8 yıl önce
Niye Türkiye'de iş bulamıyorlar. Ne zamana kadar? Yoksa yeşil 28 şubatın iddiası da bin yıl sürmek mi emin efendi. Fanilerin yapıp ettiği de fanidir unutma.
Tk ~ 8 yıl önce
Bir thy çalışanı olarak Şirkete kattığı faydalar bir hayli fazla ve pek mühimdir.Biz kendisinden R azıydik Allah ta ondan razı olsun .Unutmayınki bir insanı bazıları sever bazıları sevmez bu çok normaldir.Buradada belliki sevenide var sevmeyinide.bu kadar basit..Yakında ünlü şirketlerden birinin başına geleceğinde inanıyoruz.Hep beraber de göreceğiz
Emin Efendi ~ 8 yıl önce
Adamı tanımam bilmem. Başarılarının finans sektöründe takdir edildiğine şahitim. Bu yorumlarda sizin yaklaşımlatınız enteresan. Yani kendini çok kaptırmışsın Emin efendi. Sen bu kafayla fazla gitmezsin. Acaba senin limon satacak kapasiten var mı? Diye düşünüyor insan. Bu kadar ahkam kesen genelde cahildir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000