10 Eylül 2013, Salı 16:15:15

THY'Yİ ARTIK TSE DE DENETLEYECEK

Türk Hava Yolları, TSE tarafından Çevre Yönetim Sistemi (TSE-İSO-EN 14000) ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (TSE İSG-OHSAS 18001) belgesi ile ödüllendirildi...
  • Çok komikn yaa...
  • Bu işi en iyi yapan firma SGS ve Bureau Veritas. Ama Bureau Veritas ta son yıllarda biraz light denetim yapar oldu, ancak SGS etkili ve sıkı denetim yapıyor.
  • Türkiyede en kolay belge ya TSE den alınır ya da BSI dan. Onun için fazla önemi yok.
  • TSE kalite denetimine önce THY bünyesinde oluşturulan "etik kurul" dan başlasın. eminim ki THY nin bu alanındaki başarılarından dolayı belgelendirecek ve gelecek nesillere örnek gösterilecektir (!)
  • Temel bu kaslara botoksmu yaptiriyor?
  • Birakin reklamciligi Lubnan da rehin tutulan pilotlarimiz icin ne caba harciyorsunuz beyler.
  • İş sağlığı ve güvenliği son çıkan perde kararı ve pilotların kaçırılmasından sonra biraz dalga geçer gibi olmuyor mu ?
  • Kaliteyi arttırdığınız her halinizden belli!!!

Türk Hava Yolları, TSE tarafından Çevre Yönetim Sistemi (TSE-İSO-EN 14000) ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (TSE İSG-OHSAS 18001) belgesi ile ödüllendirildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen takdim törenine Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil katıldı.

Törende konuşan Hulusi Şentürk, 'Türk Hava Yolları bizim gururumuz. Ben başkan olduğumda da THY yöneticilerinden öneriler aldım çünkü örnek bir kurum. Türk Hava Yolları zaten tüm kalite standartlarını yerine getirebilecek kaliteye sahip. Bu anlamda THY'nin kalitesini çeşitlendirmek gerekebilir. Örneğin uçak içi ikram hizmeti belgelendirilebilir. Ben bir vatandaş olarak Türk Hava Yolları'na teşekkür ederim' dedi.

Şentürk'ün ardından konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil ise; 'Dünya durdukça THY'nin devam etmesini istiyoruz ve bu yolda çalışmaya devam ediyoruz. THY belli bir standarta ulaşmış bir kurumdur ve bunun için uygun bir ortam da önümüzde duruyordu. Sürekli devam etmek istiyorsanız kaliteli olmak zorundasınız. THY yüzyıllar boyunca var olmaya devam edecektir' dedi.

Kalite belgelerinin ardından kurumlar bir de protokol anlaşması imzaladı. Buna göre artık acenteler başta olmak üzere TSE, Türk Hava Yolları'nı denetleyebilecek. Bunun çok önemli bir adım olduğunun altını çizen Şentürk, 'Bu Türk Hava Yolları'nın kendisine olan güvenidir' dedi.











 

THY'Yİ ARTIK TSE DE DENETLEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Lazotti baretti ~ 11 yıl önce
Çok komikn yaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Quality ~ 11 yıl önce
Bu işi en iyi yapan firma SGS ve Bureau Veritas. Ama Bureau Veritas ta son yıllarda biraz light denetim yapar oldu, ancak SGS etkili ve sıkı denetim yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belge ~ 11 yıl önce
Türkiyede en kolay belge ya TSE den alınır ya da BSI dan. Onun için fazla önemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSE ~ 11 yıl önce
TSE kalite denetimine önce THY bünyesinde oluşturulan "etik kurul" dan başlasın. eminim ki THY nin bu alanındaki başarılarından dolayı belgelendirecek ve gelecek nesillere örnek gösterilecektir (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Botoks ~ 11 yıl önce
Temel bu kaslara botoksmu yaptiriyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
* ~ 11 yıl önce
yanlardan gerdirmiştir belki hani normal durunca yana çekiyor gülüyor gibi oluyor süpür star varya onunda öyle
selim ~ 11 yıl önce
Birakin reklamciligi Lubnan da rehin tutulan pilotlarimiz icin ne caba harciyorsunuz beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neharcıcaz ~ 11 yıl önce
yatıyoruz..
18001 ~ 11 yıl önce
İş sağlığı ve güvenliği son çıkan perde kararı ve pilotların kaçırılmasından sonra biraz dalga geçer gibi olmuyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selami ~ 11 yıl önce
Aynen dediğin gibi.zorunamı gitti gardaş
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kaliteyi arttırdığınız her halinizden belli!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000