26 Nisan 2013, Cuma 09:56:21

THY'YE YARGITAY'DAN BİR SÜRPRİZ DAHA

Türk Hava Yolları'nda işten çıkarılan 305 kişiden 9'unun daha işe iade kararları Yargıtay tarafından onandı.
  • hayırlı olsun,darısı başımıza inş. ben geri dönmek istemediğim için umarım maddi olarak tüm haklarımızı veririler ve bu hastalıklı süreç biter diye ümit ediyorum.keşke tercih hakkımız olabilse.artık kararlar onanırken sendika grev lafı edip başkalarınında canını yakmaz umarım.yok çalışma şartları yok mesailer yok bilmem ne..umrumda değiller...bir yıldır umurlarında olmadığımız gibi..
  • Helal
  • Arkadaşlar herkes bildiğini okumuş yine ... Her zaman ki gibi anca klavye delikanlılığı yapmaktasınız.. Merak etmeyin üniformalarımı verdim kuru temizlemeye.. İsteseniz de istemesenizde geliyorum!!!!!!!!!! THY sizin olduğu kadar benimde şirketim ve benimde bu şirketde emeğim var.; Hayallerim var.. Bunu beğenmeyebillirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız.... Buraya tekrar yazmıcam ekip odasında yüz yüze konuşuruz artık!!!
  • Sevgili aynen arkadasım !! Ben Ogün orada değildim bir akşamki uçuşundan dolayı 2,5 senede uçuş hayatımdan dolayı edindiğim bel fıtığından dolayı evde iki buklum yatmaktaydim!!! Devletin hipokrat yemini etmiş doktorundan 2 günlük raporum vardı .. Rapor gercekti ki Sirket doktoruda bu raporumu onayladı ... Sicilim tertemizdi geçim dahi yoktu!!! Servis yetişsin ve yolcu memnun kalsın diye kendimi yiprattigim için aldım o raporuda!!! Simdi sana soruyorum aylarca egitim aldım ben o kuruma girebilmek için !!! Ayagimdaki nasır lar kulak iltihabı ve geçici hafıza kayıplarımı anlatmıyorum bile!!! Geri donmem merak etme!!! Yargıtay suçsuz desede senin gibiler yüzünden donmem ama elini bir vicdanına koy öyle konus!!! Benim yerime sende olabilirdin!!!! Ozge Zengin
  • samet kardeşim en kısa zamanda aramıza dönersin inşallah.
  • Arkadaşlar şu anda gelinen noktada sadece imzalar kalmıştır.305 konusunda thy yönetimi ole mutabakat sağlanmıştır.sadece sözleşmedeki bir iki pürüz giderilmeye çalışılıyor..305 arkadaşımızın geri dönmemesi yönünde görüş yazan ,yalaka arkadaşlara da şunu soylıyım.maalesef hasetinizden çatlıcaksınız ama bizler geliyoruz..yakında yanınızda olucaz..ama bakarsınız biz geldiğimizde ,sizler çoktan gitmiş olursunuz..bunu tükürdüğünü yalamak olarak gören düşük seviyeli arkadaşım ,hatırlarsan hükümette tükürdüğünü yaladı,grev hakkını BİZİM sayemizde geri vermek zorunda kaldı..bunuda sana yazdım sakla kapak yaparsın..305 e selam olsun,onurlu,gururlu,yürekli insanlara selam olsun..
  • Konuyla alakasız ama mayıs ayı maaşıyla beraber tüm personele yüklü miktarda kar payı yatırılacak. Mahkemeyi kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede mağduriyetleri giderilir....
  • eee zamanında sendıkanın yanında durmayın ondan sonra kurtarın bızı sendıka dıye yalvarın.Sızler değilmiydiniz bızlere bırşey olmaz bızler ucucuyuzz bak bakın bır ata sozu vardır SAP DÖNER KSER DÖNER BIR GUN BU HESAP GERI DÖNER..
  • Başbakanımız İçişleri Bakanını iş gereği nasıl değiştirdiyse, burada da tepedeki 2 kişiden birisini değiştirmesi gerekmektedir. Bunun zamanı gelmiş ve geçmeye başlamıştır. Bunda değiştirilmesi gerekenlerin de payı büyüktür...
  • Thy buyukluk yapacak ve yakinda aramizda olacaksiniz.Hayirlisi....

Teknik A.Ş'deki işe iade kararlarından sonra THY A.O'da da işe iade kararları geldi. Yargıtay, geçen yıl işten çıkarılan 9 uçucu personelin işe iade kararlarını onadı. Böylelikle, Teknik A.Ş'den sonra THY'de çalışanların açtığı davalar için de emsal kararlar çıkmış oldu.

İşte iade kararıyla ilgili Hava İş Sendikası'ndan yapılan o açıklama:

"24 Nisanda, Sendikamız Hukuk Müşavirliğince yürütülen işe iade dava sonuçları Yargıtay'ca onanan ve kesinleşen Teknik A.Ş'de görev yapan 19 üyemizden sonra bugün  THY A.O'da görev yapan ve Bakırköy 14. İş Mahkemesinde alınan 9 üyemizin işe iade kararları Yargıtay'ca onandı ve kesinleşti.

Böylelikle hem THY Teknik A.Ş hem de THY A.O'da üyelerimizin haklılığı net ve kesin olarak ortaya çıktı."

iŞTE iŞE İADESİ KESİNLEŞEN ÜYELERİMİZ

IŞIL ÖZCAN
ÖZGE CANDAN
SAMET TURGAY BAŞER
ÖZGE ZENGİN
HÜLYA DAĞAŞAN
FATMA BUKET AYTAÇ
HANDE BAYRAKTAR
BURCU DEMİRAL
LÜTFİYE DENİZ KIVRAK

THY'YE YARGITAY'DAN BİR SÜRPRİZ DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

çizgi ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun,darısı başımıza inş. ben geri dönmek istemediğim için umarım maddi olarak tüm haklarımızı veririler ve bu hastalıklı süreç biter diye ümit ediyorum.keşke tercih hakkımız olabilse.artık kararlar onanırken sendika grev lafı edip başkalarınında canını yakmaz umarım.yok çalışma şartları yok mesailer yok bilmem ne..umrumda değiller...bir yıldır umurlarında olmadığımız gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo Samet ~ 11 yıl önce
Helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samet ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar herkes bildiğini okumuş yine ... Her zaman ki gibi anca klavye delikanlılığı yapmaktasınız.. Merak etmeyin üniformalarımı verdim kuru temizlemeye.. İsteseniz de istemesenizde geliyorum!!!!!!!!!! THY sizin olduğu kadar benimde şirketim ve benimde bu şirketde emeğim var.; Hayallerim var.. Bunu beğenmeyebillirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız.... Buraya tekrar yazmıcam ekip odasında yüz yüze konuşuruz artık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen e !!! ~ 11 yıl önce
Sevgili aynen arkadasım !! Ben Ogün orada değildim bir akşamki uçuşundan dolayı 2,5 senede uçuş hayatımdan dolayı edindiğim bel fıtığından dolayı evde iki buklum yatmaktaydim!!! Devletin hipokrat yemini etmiş doktorundan 2 günlük raporum vardı .. Rapor gercekti ki Sirket doktoruda bu raporumu onayladı ... Sicilim tertemizdi geçim dahi yoktu!!! Servis yetişsin ve yolcu memnun kalsın diye kendimi yiprattigim için aldım o raporuda!!! Simdi sana soruyorum aylarca egitim aldım ben o kuruma girebilmek için !!! Ayagimdaki nasır lar kulak iltihabı ve geçici hafıza kayıplarımı anlatmıyorum bile!!! Geri donmem merak etme!!! Yargıtay suçsuz desede senin gibiler yüzünden donmem ama elini bir vicdanına koy öyle konus!!! Benim yerime sende olabilirdin!!!! Ozge Zengin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 11 yıl önce
samet kardeşim en kısa zamanda aramıza dönersin inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece imza.. ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar şu anda gelinen noktada sadece imzalar kalmıştır.305 konusunda thy yönetimi ole mutabakat sağlanmıştır.sadece sözleşmedeki bir iki pürüz giderilmeye çalışılıyor..305 arkadaşımızın geri dönmemesi yönünde görüş yazan ,yalaka arkadaşlara da şunu soylıyım.maalesef hasetinizden çatlıcaksınız ama bizler geliyoruz..yakında yanınızda olucaz..ama bakarsınız biz geldiğimizde ,sizler çoktan gitmiş olursunuz..bunu tükürdüğünü yalamak olarak gören düşük seviyeli arkadaşım ,hatırlarsan hükümette tükürdüğünü yaladı,grev hakkını BİZİM sayemizde geri vermek zorunda kaldı..bunuda sana yazdım sakla kapak yaparsın..305 e selam olsun,onurlu,gururlu,yürekli insanlara selam olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
bu bilgiyi neye dayanarak veriyosunuz ?yanlış anlamayın bende 305 den biriyim yazdıklarınız sevindirici ama umutlanıp sonra kafamızı eğmekten yorulduk ? neymiş bu pürüzler bunca zmandır çözülemeyen ?
İnşallah ~ 11 yıl önce
İnsallah dedıklerın doğrudur kardesım. İnsallah artık anlasmıslardır, sizde dönersiniz işinize. Ayrıca tükürüğünü yalar dıyen arkadaslara; mahkeme kararı ve Yargıtay onamasıyla haklılığı tescıllenmıs arkadasları tekrar işe almak tükürüğünü yalamak degıl sadece adaleti olmak anlamına gelır. Her insan hata yapıp yanıla bılır ama büyüklük hata yapınca hatada ınat etmekle degıl, hatayı fark Edince , hatadan donebılmekle ve gerektıgınde özür dılemekle olur. Üç günlük dünyada ınat ve gurur uğruna insanlara haksızlık etmenın neresı büyüklük oluyor ayrıca. Üç yasında cocuklar gıbı bana ne bana ne ben haklıyım benım dedıgım olacak demek büyüklük degıl sadece cocukluktur, bu ınatla yaptıkların da sadece adaletsızlıktır. Hatta büyüklük , karşı taraf haksız oldugunda bıle , affede bılmek, ona doğru yolu gosterebılmek ıcın sevkat gosterebılmektır. Buyukluk herzaman vermekle olur, almakla, dovmekle, sovmekle degıl.Hadı bakalım hayırlısı ınsallah anlasmıslardır.
Teknik ~ 11 yıl önce
Konuyla alakasız ama mayıs ayı maaşıyla beraber tüm personele yüklü miktarda kar payı yatırılacak. Mahkemeyi kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede mağduriyetleri giderilir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacma ~ 11 yıl önce
Komik olmayin yok oyle birsey.
push back ~ 11 yıl önce
eee zamanında sendıkanın yanında durmayın ondan sonra kurtarın bızı sendıka dıye yalvarın.Sızler değilmiydiniz bızlere bırşey olmaz bızler ucucuyuzz bak bakın bır ata sozu vardır SAP DÖNER KSER DÖNER BIR GUN BU HESAP GERI DÖNER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
white ~ 11 yıl önce
Başbakanımız İçişleri Bakanını iş gereği nasıl değiştirdiyse, burada da tepedeki 2 kişiden birisini değiştirmesi gerekmektedir. Bunun zamanı gelmiş ve geçmeye başlamıştır. Bunda değiştirilmesi gerekenlerin de payı büyüktür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bende varım ~ 11 yıl önce
Thy buyukluk yapacak ve yakinda aramizda olacaksiniz.Hayirlisi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
THY büyüklük mü yapacak? Sen ne dion kardeş?? THY yaptığı kanunsuzluğun terbiyesizliğin kanun önünde bedelini ödeyecek... Kapişş ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000