28 Haziran 2022, Salı 10:51:25

THY'ye sürdürülebilirlik ödülü

Türk Hava Yolları uluslararası finans dünyasının kuruluşlarından olan World Finance tarafından 2022 Yılı Sürdürülebilirlik Ödülü'ne layık görüldü.
  • Sıcak sıcak paralar akıyor ay sonunda bizide görmenizi bekliyoruz..
  • Böyle bir genel müdürle olan ilişkinizi nası bu kadar sürdürdünüz valla helal diyip vermişler
  • Sayın başkan bizden de uzman çalışma arkadaslarimiz diye bahsetmiş vay be 5 bin tlye çalışıyoruz başkan haberin varmi
  • BAYRAM IKRAMIYESI YATICAK MI BASKANIM
  • Ahmet bey tum dunya genelinde alanlarda kaos var ve turkiyenin 3 de biri yogunluk yok alanlarda turkiyede her sefer- de her gecen gun daha da artiyor vardiya boyunca yemek bile yiyemiyoruz erkene mesai devama mesai eksik personelle daha da cok is yuku sirket kazandikca personelde kazanacak demistiniz ama lafta turkiyenin en degerli markasi memuruna 7 iscisine 5 bin veriyorsunuz isisttigimiz hakaretin mobing gecim derdini bilmiyorsunuz midyeci ahmet 13 bin oduyor calisanina euro dolarla kazanc saglayan sirket piyasanin en dusuk maasini veriyor utanc verici bi durum biz elimizi tasin altina koydukca siz daha da fedakarlik istiyorsunuz...

Türk Hava Yolları uluslararası finans dünyasının kuruluşlarından olan World Finance tarafından 2022 Yılı Sürdürülebilirlik Ödülü'ne layık görüldü.

Sürdürülebilirlik odaklı faaliyetlerle adından söz ettiren Türk Hava Yolları (THY), ‘’Most Sustainable Flag Carrier Airline’’ (En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu) kategorisinde ‘’2022- Sustainability Award’’ ödülünün sahibi oldu.

THY’nin modern ve en genç uçak filosuna sahip olması, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında uyguladığı yakıt tasarrufu ve emisyon azaltım projeleri, biyoyakıt kullanımının yanı sıra bu konuda ar-ge projelerine sağladığı destek, pandemi sürecinin yönetimindeki esneklik ve güçlü finansal performansıyla dikkat çekti.

"Dünyanın geleceğine odaklanmaya devam edeceğiz"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak sürdürülebilirliği büyüme stratejimizin en önemli odak noktalarından biri olarak görüyoruz. Geleceğin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış operasyon merkezlerimiz, genç ve modern uçak filomuz, alanında uzman çalışma arkadaşlarımız çevresel etkimizi azaltarak bu büyüme yolculuğumuzda birer anahtar oluyor" diye konuştu.

Bolat, sürdürülebilir operasyonların çerçevesinde attılan adımların World Finance tarafından ödüle layık görülmesi stratejilerinin doğruluğunu kanıtlar nitelikte olduğunu ifade ederek, "Türk Hava Yolları ailesi olarak dünyamızın geleceğine odaklanmaya devam edeceğiz” dedi.

THY'ye sürdürülebilirlik ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

BAYRAM PARASI ~ 2 yıl önce
Sıcak sıcak paralar akıyor ay sonunda bizide görmenizi bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslan payı ekşi'nin ~ 2 yıl önce
Böyle bir genel müdürle olan ilişkinizi nası bu kadar sürdürdünüz valla helal diyip vermişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Sayın başkan bizden de uzman çalışma arkadaslarimiz diye bahsetmiş vay be 5 bin tlye çalışıyoruz başkan haberin varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERKAN ~ 2 yıl önce
BAYRAM IKRAMIYESI YATICAK MI BASKANIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Ahmet bey tum dunya genelinde alanlarda kaos var ve turkiyenin 3 de biri yogunluk yok alanlarda turkiyede her sefer- de her gecen gun daha da artiyor vardiya boyunca yemek bile yiyemiyoruz erkene mesai devama mesai eksik personelle daha da cok is yuku sirket kazandikca personelde kazanacak demistiniz ama lafta turkiyenin en degerli markasi memuruna 7 iscisine 5 bin veriyorsunuz isisttigimiz hakaretin mobing gecim derdini bilmiyorsunuz midyeci ahmet 13 bin oduyor calisanina euro dolarla kazanc saglayan sirket piyasanin en dusuk maasini veriyor utanc verici bi durum biz elimizi tasin altina koydukca siz daha da fedakarlik istiyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000