20 Haziran 2013, Perşembe 16:36:30

THY'YE ŞOK HABER

THY'nin, grevin yasal olmadığına ilişkin başvurusu mahkeme tarafından reddedildi.
  • Yönetim çıkıp 24. Dönem sözleşmede Sendikanın önerdiği hangi maddeleri kabul ettiğini açıklasın. Öyle para vermekle olmuyor. Yönetim istese bu grevi dakkasına bitirir. Çıkar önerdiğiniz tüm maddeleri kabul ediyorum; 305 hariç der işte o zaman dananın kuyruğu kopar.
  • thy kendine bi çeki düzen ver yoksa Allah C.C sana öyle bir ceza verecekki aklın şaşacak hayalin almayacak ..hani bunu senin yanındayken söylüyorum uzaktayken artık ne soylerım sen dusun
  • Sen adam olsaydin ismini yazar acik acik Tartisirdin. Ama merak etme hicbirsey gizli kalmaz bizim grevimizde senin kim oldugunda kalmicak. Tekrar soyluyorum git ic kardesim sen oksijen yaramamis sana
  • İlahi adalet tecelli ediyor bunlara....
  • Emekliye sen işine bak canım dardan genişden sanane? Emekli olmuşsun tadını çıkar.:::::)
  • Uçucuların ne istediğini biliyorum canım ama umrumda değil . Takip ediyorsan daha öncede yazmıştım ben teknisyenim daha önce grevi biz yapardık parsayı siz toplardınız bedelinide biz öderdik şimdi biz yokuz hadi alabiliyorsanız alında görelim. Birsürü meslektaşım işinden olduğunda neredeydiniz ey grevdeki uçucular. Derneğinize kadar geldik destek istedik bizi avutup yolladınız belkide arkamızdan güldünüz. Şimdi gülme sırası bizde. Anca gidersiniz. Hak tecelli etti ettiniz buldunuz. Sizin içinizdeki meslektaşlarımdan özür diliyorum bu sözlerimin muhatabı onlar değil.
  • Bu karar greve çıkan arkadaşlar için kötü olmuş çünkü şirkete dönme şansları olacaktı. Şimdi inatlaşan iki yönetim arasında (sendika-thy) kalmaya devam edecekler. Hazırada dağ dayanmayacağına göre maddi düzensizliklerde başlar.ve malesef hamdi topçu greve çıkanları yalvartmadan geri almaz.
  • şirkete dönmek isteseydim dönerdim zaten kardeşim hiç merak etme! ama grev demek namus demektir sonuna kadar devam edilmeli lakin siz 305ler ve sendika fedailerinin yaptıklarından sonra ortada kirlenmiş bir namus var ama olsun. daha dün grevdeki en çalışkan iki arkadaşımız (isimleri tweeter'dan paylaştım) uçuşa döndü sizin gibi art niyetli küfürbazlar yüzünden ve onların ardından etmediğiniz hakaretler kalamadı, hepsini veda/özür yazılarını bile hemen sildiniz kimse görmesin de rahatça küfüredilebilsin diye. ne zaman sendika yanlış yapıyor çok az kişi kaldık anlaşmamız lazım desek anında susuturuluyor grev kırıcı ilan ediliyor sonrada şerefsizler oluyoruz. yeter artık! sendika egonu bırak ve THY ile anlaş!
  • Sn. aviator greve katılanların şirketini sevmeme gibi bir durumları yok.Şirketini sevmek başka birşey greve katılarak kendi hakkını aramak başka birşey ve greve katılanlar bence şirketlerini senden fazla seviyorlar ayrıca kimsede sevmek zorunda değil ama sevmesede işini iyi yapmak zorunda kim işini iyi yapmazsa bence o işi haketmiyordur ama sevgi başka birşey bence sende öncelikle aileni,arkadaşlarını ve kendini sev.şirketinin çıkarlarını koru ama maaş alıyorum diye köle olmayacağım diyenlerin greve katılma sebeplerini şirketlerini sevmemeye bağlama.Oku öğren grev nedir niye yapılır thyde çalıştığını söylüyorsun ben thy de çalışmamama rağmen katılma sebeplerini biliyorum şirketi sevmeme,daha çok para kazanma,şirketi zora sokmak gibi amaçları yok madem ne için grevde olduklarını anlamadığını söylüyorsun bilmediğin şeyler hakkında konuşma
  • Abi bir yeter yaa ne oldugun ortada her yerden bu karalama neyin nesidir. Twitter da basladin buraya sardin. Grevci olmadigin ortada. Ajansin sen ortaligi karistirmak icin. Madem sikayetcisin sirketin kapilari acik neden gitmiyorsun?? Madem bu kadar sirketciydin neden grevdesin?? Yapma etme sinirlerimizi ziplatma senle ugrasamayacagiz.

Türk Hava Yolları'nın, grevin uygulanması sırasında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle grevin durdurulması istemiyle yaptığı başvuru mahkeme tarafından reddedildi.

Hava İş Sendikası'nın, 24. dönem toplu iş sözleşmesinin imzalanması için 29 Mayıs 2012 tarihinde işten çıkarılan 305 kişinin işe alınması koşulunu öne sürdüğünü ve bunun da grev için doğrudan bir sebep olmadığını öne sürerek 15 Mayıs 2013 tarihinde başlatılan grevin durdurulmasını isteyen THY, geçtiğimiz günlerde İstanbul İş Mahkemesi'ne başvuruda bulunmuştu.

Bir önceki duruşmada mahkeme başkanının emekli olması sebebiyle görüşülemeyen davanın bugünkü oturumunda karar çıktı. İstanbul İş Mahkemesi, THY'nin gerekçelerini yetersiz buldu ve grevin sonlandırılması istemini reddetti.

Böylelikle THY'nin grevin usulsüz olduğu ve durdurulmasını istediği hamlesi sonuçsuz kalırken THY'nin karara itiraz etmeye hazırlandığı öğrenildi.

THY işte bu gerekçelerle mahkemeye başvuruda bulunmuştu:

Airporthaber.com

THY'YE ŞOK HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Yönetim ~ 11 yıl önce
Yönetim çıkıp 24. Dönem sözleşmede Sendikanın önerdiği hangi maddeleri kabul ettiğini açıklasın. Öyle para vermekle olmuyor. Yönetim istese bu grevi dakkasına bitirir. Çıkar önerdiğiniz tüm maddeleri kabul ediyorum; 305 hariç der işte o zaman dananın kuyruğu kopar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oc ~ 11 yıl önce
thy kendine bi çeki düzen ver yoksa Allah C.C sana öyle bir ceza verecekki aklın şaşacak hayalin almayacak ..hani bunu senin yanındayken söylüyorum uzaktayken artık ne soylerım sen dusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiminkininkimine ~ 11 yıl önce
Sen adam olsaydin ismini yazar acik acik Tartisirdin. Ama merak etme hicbirsey gizli kalmaz bizim grevimizde senin kim oldugunda kalmicak. Tekrar soyluyorum git ic kardesim sen oksijen yaramamis sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri... ~ 11 yıl önce
İlahi adalet tecelli ediyor bunlara....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Emekliye sen işine bak canım dardan genişden sanane? Emekli olmuşsun tadını çıkar.:::::)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Uçucuların ne istediğini biliyorum canım ama umrumda değil . Takip ediyorsan daha öncede yazmıştım ben teknisyenim daha önce grevi biz yapardık parsayı siz toplardınız bedelinide biz öderdik şimdi biz yokuz hadi alabiliyorsanız alında görelim. Birsürü meslektaşım işinden olduğunda neredeydiniz ey grevdeki uçucular. Derneğinize kadar geldik destek istedik bizi avutup yolladınız belkide arkamızdan güldünüz. Şimdi gülme sırası bizde. Anca gidersiniz. Hak tecelli etti ettiniz buldunuz. Sizin içinizdeki meslektaşlarımdan özür diliyorum bu sözlerimin muhatabı onlar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belli ~ 11 yıl önce
TALPA sadece sizi mi avuttu yoksa pilotları da avutuyor mu? Bak daha yeni Sky battı, o kadar üyesi işsiz kaldı. Aylardır söyledik ama Talpa'dan malesef ses çıkmadı. Hala ses yok.
Kotu olmuş ~ 11 yıl önce
Bu karar greve çıkan arkadaşlar için kötü olmuş çünkü şirkete dönme şansları olacaktı. Şimdi inatlaşan iki yönetim arasında (sendika-thy) kalmaya devam edecekler. Hazırada dağ dayanmayacağına göre maddi düzensizliklerde başlar.ve malesef hamdi topçu greve çıkanları yalvartmadan geri almaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KiminKininKimi ~ 11 yıl önce
şirkete dönmek isteseydim dönerdim zaten kardeşim hiç merak etme! ama grev demek namus demektir sonuna kadar devam edilmeli lakin siz 305ler ve sendika fedailerinin yaptıklarından sonra ortada kirlenmiş bir namus var ama olsun. daha dün grevdeki en çalışkan iki arkadaşımız (isimleri tweeter'dan paylaştım) uçuşa döndü sizin gibi art niyetli küfürbazlar yüzünden ve onların ardından etmediğiniz hakaretler kalamadı, hepsini veda/özür yazılarını bile hemen sildiniz kimse görmesin de rahatça küfüredilebilsin diye. ne zaman sendika yanlış yapıyor çok az kişi kaldık anlaşmamız lazım desek anında susuturuluyor grev kırıcı ilan ediliyor sonrada şerefsizler oluyoruz. yeter artık! sendika egonu bırak ve THY ile anlaş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OVERQ ~ 11 yıl önce
Sn. aviator greve katılanların şirketini sevmeme gibi bir durumları yok.Şirketini sevmek başka birşey greve katılarak kendi hakkını aramak başka birşey ve greve katılanlar bence şirketlerini senden fazla seviyorlar ayrıca kimsede sevmek zorunda değil ama sevmesede işini iyi yapmak zorunda kim işini iyi yapmazsa bence o işi haketmiyordur ama sevgi başka birşey bence sende öncelikle aileni,arkadaşlarını ve kendini sev.şirketinin çıkarlarını koru ama maaş alıyorum diye köle olmayacağım diyenlerin greve katılma sebeplerini şirketlerini sevmemeye bağlama.Oku öğren grev nedir niye yapılır thyde çalıştığını söylüyorsun ben thy de çalışmamama rağmen katılma sebeplerini biliyorum şirketi sevmeme,daha çok para kazanma,şirketi zora sokmak gibi amaçları yok madem ne için grevde olduklarını anlamadığını söylüyorsun bilmediğin şeyler hakkında konuşma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiminkininkimi ne ~ 11 yıl önce
Abi bir yeter yaa ne oldugun ortada her yerden bu karalama neyin nesidir. Twitter da basladin buraya sardin. Grevci olmadigin ortada. Ajansin sen ortaligi karistirmak icin. Madem sikayetcisin sirketin kapilari acik neden gitmiyorsun?? Madem bu kadar sirketciydin neden grevdesin?? Yapma etme sinirlerimizi ziplatma senle ugrasamayacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000