27 Şubat 2011, Pazar 08:04:33

THY'YE SİS ENGELİ

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul-Denizli seferini yapan uçağı, sis nedeniyle Çardak Havaalanı'na inemedi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Trabzonlu eğitimci, şair Mehmet Kuvvet Türk Hava Yolları’ndan ve Anadolu Jet’ten şikayetçi. Kuvvet başına gelen ilginç olayı şöyle anlattı: 23 Şubat 2011 Çarşamba günü saat: 18.50’ye Ankara-Trabzon uçuşum vardı. Saatinden 40 dakika önce alandaydım. Bana sistemin uçuş kartı vermediği ve yapacakları hiçbir şeyin olmadığını söylediler. Tabi ki beni almayınca yedeklere 185 TL. karşılığında yeni bilet keserek Trabzon’a uçuşlarını sağladılar. Bana ise 23.00 uçağında yedek uçmayı önerdiler. Ama buna da garanti veremediler. İkinci önerileri Samsun’a uçurmak oldu. Samsun için bana 184 TL. karşılığında bilet kesip apar topar uçağa aldılar. Beş dakika sonra kalkacak uçağa bilet kesip beni alan ama kalkışına 40 dakika o
Çardak Havaalanı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, saat 07.00'de İstanbu lAtatürkHavalimanı'ndan Denizli'ye gitmek üzere havalanan TK 2576 sefer sayılı uçak, yoğun sis nedeniyle Çardak Havaalanı'na iniş yapamadı.

İçinde 97 yolcu bulunan uçak,İzmirAdnan Menderes Havalimanı'na yönlendirildi. Yolcular, buradan karayolu ile Denizli'yetransferedildi.

Bu arada, uçağın Çardak Havaalanı'na inememesi nedeniyle Denizli'den İstanbul'a saat 08.55'te yapılması gereken TK 2577 sefer sayılı uçuş da gerçekleştirilemedi.
THY'YE SİS ENGELİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Trabzonlu eğitimci, şair Mehmet Kuvvet Türk Hava Yolları’ndan ve Anadolu Jet’ten şikayetçi. Kuvvet başına gelen ilginç olayı şöyle anlattı: 23 Şubat 2011 Çarşamba günü saat: 18.50’ye Ankara-Trabzon uçuşum vardı. Saatinden 40 dakika önce alandaydım. Bana sistemin uçuş kartı vermediği ve yapacakları hiçbir şeyin olmadığını söylediler. Tabi ki beni almayınca yedeklere 185 TL. karşılığında yeni bilet keserek Trabzon’a uçuşlarını sağladılar. Bana ise 23.00 uçağında yedek uçmayı önerdiler. Ama buna da garanti veremediler. İkinci önerileri Samsun’a uçurmak oldu. Samsun için bana 184 TL. karşılığında bilet kesip apar topar uçağa aldılar. Beş dakika sonra kalkacak uçağa bilet kesip beni alan ama kalkışına 40 dakika o

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000