06 Şubat 2009, Cuma 08:01:22

"THY'ye şimdi çekici bir kadın lazım"

THY önemli bir Hollywood oyuncusuyla proje üreterek bana göre önemli bir adım attı.
  • Evet ya dikkat diyorumda son birkaç senedir hostesler dökülüyo orta yaşlı balık etli hatta şişman ve en fazla 1.60 boy şaşırıyorum ya bence hostesler bir havayolunun vitrinidir THY iyi güzelde vitrini bozuyor işi.
  • Bu şirkette çalışıyorsak doğruları alkışlayıp yanlışları eleştireceğiz tabiki..1 60 boyunda hostes alınmasınımı desteklicez yoksa sınırın 38 yaşında mı olmasını..adam gibi presantabl hosteslerle buyuyemezmi bu şirket..yada boyu uzun yaşı genç işsiz kalmadımı piyasada?? desteklemek le yalakalık ince bir çizgidir..sen çizginin dışına çıkmışın arkadasım..
  • THY başarılı ve büyüyen bir şirket. Sürekli eleştirilmesine rağmen hep ileri adım atıyor ve en iyi şekilde ülkemizi temsil ediyor.
  • Bence yeni hostesler oynasın..1 60 boy , 38 yaş..Kalite gitgide artıyor hamdolsun.. Utanmasalar Yemekteyiz programındaki teyzeleri hostes yapacaklar.. Çekici kadın Thy nin neyine? Genel Müdürlüğün bahçesinde kadın kalmadı, siz hala çekicilik arıyosunuz..Şakacılar sizi...
  • Dogru valla Allahtan yasakli , birde ucsa , upgrade listesine birde Fetosh eklenecek... Korkak adam birde liderlik tasliyor..
  • Fetuş ne der sonra Kevin'i gönderdim, yeter der, nede olsa kadının yeri evidir bunların mantığında hiç olurmu? Cık cık cık..
  • Alicia Keys bu krizde 200.000 dolar ver uçakta hostes yaparsın 1 saatliğine...Al ablayı çevir ufak çaplı bir reklam filmi,gör etkiyi...Yaşlı Costner kalitelidir,iyi bir abimizdir ama gel gör ki o kadar...

Ayrıca THY asıl faaliyet alanındaki hizmet kalitesiyle zaten uluslar arası rekabette çok iyi bir yere yerleşmiş durumda. THY, Costner’dan sonra bir de kadın film oyuncusuyla benzer bir proje yaparsa yapılmak istenen etki güçlendirilmiş olur.

Costner işin karizma tarafında iyi oturdu. Güzel ve çekici bir kadın oyuncuyla bu serinin algıyı yükseltme ve heyecan yapma boyutu da karşılanmış olur diye düşünüyorum.

Bu arada Kevin Costner’în kapak olduğu THY’nin Skylife dergisinin Şubat ayı sayısında ilginç bir tesadüfle benim de yazım çıktı. Yıllardır beğerenek okuduğum Skyfife’da ayın konuğu olmaktan gurur duydum.

Hakan Çelik
POSTA

"THY'ye şimdi çekici bir kadın lazım"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Evet ya dikkat diyorumda son birkaç senedir hostesler dökülüyo orta yaşlı balık etli hatta şişman ve en fazla 1.60 boy şaşırıyorum ya bence hostesler bir havayolunun vitrinidir THY iyi güzelde vitrini bozuyor işi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu şirkette çalışıyorsak doğruları alkışlayıp yanlışları eleştireceğiz tabiki..1 60 boyunda hostes alınmasınımı desteklicez yoksa sınırın 38 yaşında mı olmasını..adam gibi presantabl hosteslerle buyuyemezmi bu şirket..yada boyu uzun yaşı genç işsiz kalmadımı piyasada?? desteklemek le yalakalık ince bir çizgidir..sen çizginin dışına çıkmışın arkadasım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY başarılı ve büyüyen bir şirket. Sürekli eleştirilmesine rağmen hep ileri adım atıyor ve en iyi şekilde ülkemizi temsil ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence yeni hostesler oynasın..1 60 boy , 38 yaş..Kalite gitgide artıyor hamdolsun.. Utanmasalar Yemekteyiz programındaki teyzeleri hostes yapacaklar.. Çekici kadın Thy nin neyine? Genel Müdürlüğün bahçesinde kadın kalmadı, siz hala çekicilik arıyosunuz..Şakacılar sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dogru valla Allahtan yasakli , birde ucsa , upgrade listesine birde Fetosh eklenecek... Korkak adam birde liderlik tasliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fetuş ne der sonra Kevin'i gönderdim, yeter der, nede olsa kadının yeri evidir bunların mantığında hiç olurmu? Cık cık cık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Alicia Keys bu krizde 200.000 dolar ver uçakta hostes yaparsın 1 saatliğine...Al ablayı çevir ufak çaplı bir reklam filmi,gör etkiyi...Yaşlı Costner kalitelidir,iyi bir abimizdir ama gel gör ki o kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000