29 Haziran 2011, Çarşamba 08:30:07

THY'YE KARŞI 'GÜÇLÜ OLMA' İDDİASI

THY ile rekabet etmek isteyen Air France Pegasus ile işbirliği arayışı içinde...
  • Cok guzel bir atasozumuz var bu durumu ozetliyor ; Ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus !!!
  • Dünya firmaları artık bizim firmalarımızla beraber olmak zorunda hissediyorlar kendilerini, THY nin başarısı ortada, Pegasus da umarım dünya devleri arasında yerini alır, neticede ülkemiz kazanıyor. Dünyamız her alanda dönüşüm içinde ve Türkiye yeni yüzyılın parlayan yıldızı! Bunu görebilenler yönlerini ülkemize çeviriyorlar.
  • ot koymak tabiri de neymiş ? yaşadığınız yer neye benziyor sizin ? anladınız siz onu !
  • Bu yolda başarılar pegasus ailesi ile olsun.O da Bayrak taşıyıcısı umarım birgün dünyanın heryerine uçar ve işte o zaman görün bak uçmayan kalmayacak.....Yolunuz açık olsun.
  • fransızlar boşuna önünüze ot koymaz... :) dikkat
  • reklam kokan hareketler bunlar...:)
  • pegasusda çalışmıyorum başka bir özel havayolu çalışanıyım ama helal osun önü bahtı açık olsun Pegasusun!eskiden sadece thy geçmek için insanlar şartlarını zorluyordu şimdi pegasus çalışanına değer vererek,mutlu ederek,çalışan sirkülasyonunu azaltarak ve insanları kendisini tercih ettirerek en başarılı havayolu ve THy na alternatif oldu!Hepimiz pegasusa geçme yollarını arıyoruz.Çalışanına değer verdiği için.Para verdiği için değil!
  • Air France'ın Pegasus ile ortaklık arayışının sebebi daralan ve rekabetçi Avrupa piyasasının doyuma ulaşması ve daha karlı pazarlara yönelebilmek için Türkiye'yi bir sıçrama tahtası olarak görmesidir.
  • fransizlar cok lobbyci ve kendilerini begenen bir toplumdur ama yabanci sermayelerin ulkemize gelmesine her zaman sicak yaklasmisimdir, bu arada pegasus low cost felan degil yurtdisi ucuslarinda....
  • Turkleri egzotik bir grup olarak goren Fransizlarla yapilacak isbirligi Pegasus'a ne kadar yarar getirir bilemiyorum. Iyi dusnumeleri gerekir bence. Su anda Pegasus'un biraz daha genislemesi gerek. Bir de beyond Turkey yolcularina daha onem verilmeli. Siteleride fiyat baktiginizda her zaman fiyat sunmuyor. Belki site gelistirilmeli.
Fransız La Tribune gazetesine göre, Air France-KLM THY ile rekabet edebilmek amacıyla bir Türk ortak arıyor ve bu kapsamda Pegasus ile bir ortaklık kurmayı umuyor.

Haberde Pegasus ile görüşmelerin yapıldığı ancak henüz bir anlaşma sağlanmadığı, Pegasus’un öncelikle Air Berlin Plc ile bir ortaklık tesis etmeyi planladığı belirtiliyor.

THY'YE KARŞI 'GÜÇLÜ OLMA' İDDİASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
Cok guzel bir atasozumuz var bu durumu ozetliyor ; Ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünya firmaları artık bizim firmalarımızla beraber olmak zorunda hissediyorlar kendilerini, THY nin başarısı ortada, Pegasus da umarım dünya devleri arasında yerini alır, neticede ülkemiz kazanıyor. Dünyamız her alanda dönüşüm içinde ve Türkiye yeni yüzyılın parlayan yıldızı! Bunu görebilenler yönlerini ülkemize çeviriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ot koymak tabiri de neymiş ? yaşadığınız yer neye benziyor sizin ? anladınız siz onu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yolda başarılar pegasus ailesi ile olsun.O da Bayrak taşıyıcısı umarım birgün dünyanın heryerine uçar ve işte o zaman görün bak uçmayan kalmayacak.....Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fransızlar boşuna önünüze ot koymaz... :) dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
reklam kokan hareketler bunlar...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasusda çalışmıyorum başka bir özel havayolu çalışanıyım ama helal osun önü bahtı açık olsun Pegasusun!eskiden sadece thy geçmek için insanlar şartlarını zorluyordu şimdi pegasus çalışanına değer vererek,mutlu ederek,çalışan sirkülasyonunu azaltarak ve insanları kendisini tercih ettirerek en başarılı havayolu ve THy na alternatif oldu!Hepimiz pegasusa geçme yollarını arıyoruz.Çalışanına değer verdiği için.Para verdiği için değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Air France'ın Pegasus ile ortaklık arayışının sebebi daralan ve rekabetçi Avrupa piyasasının doyuma ulaşması ve daha karlı pazarlara yönelebilmek için Türkiye'yi bir sıçrama tahtası olarak görmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fransizlar cok lobbyci ve kendilerini begenen bir toplumdur ama yabanci sermayelerin ulkemize gelmesine her zaman sicak yaklasmisimdir, bu arada pegasus low cost felan degil yurtdisi ucuslarinda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkleri egzotik bir grup olarak goren Fransizlarla yapilacak isbirligi Pegasus'a ne kadar yarar getirir bilemiyorum. Iyi dusnumeleri gerekir bence. Su anda Pegasus'un biraz daha genislemesi gerek. Bir de beyond Turkey yolcularina daha onem verilmeli. Siteleride fiyat baktiginizda her zaman fiyat sunmuyor. Belki site gelistirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000