04 Eylül 2015, Cuma 08:19:20

THY'ye İzmir-Muş talebi

Muş Kalkındırma Dayanışma ve Güzel Yaşam Derneği, Türk Havayolları Genel Müdürlüğü’ne İzmir-Muş direkt uçuş seferleri için müracaatta bulundu.
  • İzmir - Antalya uçuşu bekliyoruz Pegasus ve ya Türk hava yollarından
  • Butun pkk noktalarina ucun aferin
  • Biz de Antalya-Gazipasa istiyoruz, sabah aksam 1 sefer yeterli.
  • Van bursa. Yokmu. Bizde van bursa istiyoruz. Bizide duyun
  • bizce mevcut seferlerde iptal edilmeli dogudaki havaalanları sadece askeri amaçla kullanılmalıdır hiç birşeyi haketmiyorlar
  • Izmir den tokat seferleri istiyoruz..
  • K.maraşlılar yıllardır İzmir-K.maraş seferlerini bekliyor SunExpress veya Pegasusdan
  • İzmir muş arası b777 seferi koysa iyi olur bence biletleri ucuza satar
  • İzmir Muş 777 lerle günde 5 kez yapılsa olur mu. Oldu başka

Muş Kalkındırma Dayanışma ve Güzel Yaşam Derneği, Türk Havayolları Genel Müdürlüğü’ne İzmir-Muş direkt uçuş seferleri için müracaatta bulundu.

Bursa-Muş direkt uçak seferleri için daha önce girişimlerde bulunarak başvuruda bulunan Muş Derneği, bu defa Türk Havayolları Genel Müdürlüğü’ne İzmir- Muş direkt uçuş seferleri için müracaatta bulundu. 25 Ekim’den sonra kış tarifesinde Bursa-Muş uçuşu gözükmediğinin de yer aldığı başvuru ile ilgili açıklama yapan Muş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç, Türk Havayolları’nın göstermiş olduğu duyarlılığından dolayı da teşekkür etti. İsteklerine ses verilmesi ricasında bulunan Koç, “Bursa-Muş uçak seferleri yıllardır süren bir eksikliğimizdi ve bu sorun çok şükür 2015 Mayıs ayında direkt uçak seferlerini başlatmanızla son buldu. Ayrıca fiyatları çok pahalıydı 290 TL’ye kadar çıktığına şahit olduk ve halkımız bilet fiyatlarının düşmesini beklerken, karşımıza seferlerin olmaması çıkınca büyük şok yaşadık. Müşteri doluluk oranının çok yüksek olmasına rağmen neden bu seferlerin kış tarifesine girmediğini öğrenmek, bilet fiyatlarına müdahale edilmesini ve aralıksız yılın 12 ayında da uçuşların devam etmesini büyük bir umutla bekliyoruz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİRLERDEKİ MUŞLULARIN ORANI AZIMSANMAYACAK KADAR ÇOKTUR”

Muş’un direkt uçuşlarındaki ikinci sorununda İzmir, Balıkesir, Manisa ve Aydın gibi büyükşehir illerinde yaşayan Muşluların oranlarının azımsanmayacak kadar çok fazla olduğunun altını çizen Koç, “Doluluk oranının tam kapasite olduğu aşikardır. Birbirlerine yakın olan bu büyükşehirler ve çevre illerdeki halkımızın sorununu ortadan kaldırmak, saatlerce aktarma çilesini ortadan kaldırmak, ekonominin kalkınması adına adım atmak için İzmir -Muş uçak seferlerini direkt başlatırsanız minnettar oluruz. Son olarak hac ve Umre zamanında Mekke ve Medine’ye Muş’tan direkt uçuşlar olsa; yaşlılarımız, engellilerimiz, hastalarımız, bayanlarımız saatlerce havaalanında beklemese, rahatça yolculuğunu yapsa, Türk Havayolları’nın gücünü daha fazlasıyla hissetse, devletine ve de siz değerli yöneticilerimize dua etse her şey daha güzel olmaz mı? Hem THY’nın hem de ilimizdeki potansiyelle birlikte havayolları müdürlüğümüzün buna olan gücü ve uygunluğu gerçektir. Yaşadığımız coğrafyadan ötürü uzaklığımız malumunuzdur. Lütfen bu isteğimize ses verip, önemli sorunlarımızı ortadan kaldırıp, hizmet eksikliğini giderin” ifadelerini kullandı.

Türk Havayolları Genel Müdürlüğü’ne gönderdikleri başvuru dilekçelerinden umutlu olduklarını vurgulayan Koç, “Muş Doğu Anadolu Bölgesi’nin coğrafi konumu bakımından incisidir. Bu bakımdan Türk Havayolları Genel Müdürlüğümüzde havaalanımızın ne kadar önem arz ettiğinin farkındadır. İlimize bu hizmetlerin çok görülmemesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

THY'ye İzmir-Muş talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Alican ~ 9 yıl önce
İzmir - Antalya uçuşu bekliyoruz Pegasus ve ya Türk hava yollarından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 9 yıl önce
pegasus'un yaklaşık 2 senedir izmir-antalya uçuşu var :)
Pkk ~ 9 yıl önce
Butun pkk noktalarina ucun aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 9 yıl önce
Biz de Antalya-Gazipasa istiyoruz, sabah aksam 1 sefer yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vanburslu ~ 9 yıl önce
Van bursa. Yokmu. Bizde van bursa istiyoruz. Bizide duyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 9 yıl önce
bizce mevcut seferlerde iptal edilmeli dogudaki havaalanları sadece askeri amaçla kullanılmalıdır hiç birşeyi haketmiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istiyoruz ~ 9 yıl önce
Izmir den tokat seferleri istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 9 yıl önce
K.maraşlılar yıllardır İzmir-K.maraş seferlerini bekliyor SunExpress veya Pegasusdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ams. ~ 9 yıl önce
Maraş Amsterdam seferleri yolda.
.... ~ 9 yıl önce
Easy come, easy go.
B777 ~ 9 yıl önce
İzmir muş arası b777 seferi koysa iyi olur bence biletleri ucuza satar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya Airport ~ 9 yıl önce
İzmir Muş 777 lerle günde 5 kez yapılsa olur mu. Oldu başka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Muş ve 777 - TK sabihadan JF serisi ile Avrupa'ya uçuyor 777 hayaldi hayal olur !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000