11 Mart 2017, Cumartesi 09:27:24

THY'ye ITB Berlin'de 'en iyi' ödülü

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda, PATWA tarafından düzenlenen etkinlikte "en iyi uçak içi ikram veren havayolu" ödülü THY'ye verildi.
  • İlk okul arkadaşım Ahmet senin başarılarinla gurur duyuyorum kabına sığamıyan bu büyük enerjiyle bul7ndun yerlerden çok daha iyi yerlere gideceğini biloyorum.ekip arkadaşlarında tebrik ederim
  • laf söylediğimiz,hakaret ettiğimiz ama parasına,turistine,icadına muhtaç olduğumuz adamların gazımızı almak için verdiği ödüle toz kondurmayan çıkarcı şakşakçılar, almanya'ya önce tepki verip sonra alman dostlarımızı bekliyoruz, rotterdam'a geliyoruz geri çevirsinler de görelim diyenler sayesinde daha da geri gidiyoruz hem itibar hem maddi olarak hem de ülke olarak...
  • Bunlar bizim haberimiz kanallarımız medyamız tarafından neden yayınlanmıyor
  • Yorum yazmadan önce ıtb ne ödülüymüş bi bakın.. gurur duyuyorum şirketimle... Bu zor şartlarda bile aldığımız bu ödülün çok daha iyilerini alacagız.. burada kıskançlıktan kuduranlar ne yapacak acaba o zaman..
  • Olmuştuuuuurla çok ödül alır daha THY
  • Kala kala Srilanka ödülleri kaldi. Ne kadar para verdiniz bu ödülü almak icin.? Sirket batmis siz güzel güzel poz verin bakalim
  • Çok önemli bir ödül mü bu ,ip gibi dizilmişler ? Ödül thy ye mi verilmeli yoksa o ikramları yapana mı o bile belirsiz? Thy ikram firmasına parasını veriyor,kaliteyide alırsın. Ne kadar ekmek ,o kadar köfte. Parasıylan değil mi argadaş:)
  • Tekrar düzenleme yapıp en azından eski seviyenin yakalanması gerekiyor ,
  • körler sağırlar birbirini ağırlar. sık uçan bir yolcu olarak söylüyorum thynin yemekleri son derece lezzetsiz hale geldi. neyin ödülü bu ve neyin kafası!!!
  • ya arkadaş GM de bu kadar çalışna yok:) gez dolaş yalan dolan!

Türk Hava Yolları (THY), ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda, Pacific Area Travel Writers Association (PATWA) tarafından düzenlenen etkinlikte "en iyi uçak içi ikram veren havayolu" ödülüne layık görüldü.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, 1998'de Sri Lanka'daki Pasifik Alanı Seyahat Birliği (PATA) Konferansı'nda kurulan PATWA, bölgenin önemli seyahat yazarlarından oluşan profesyonel bir organizasyon olarak faaliyet gösteriyor.

Turizm organizasyonları bünyesinde düzenlediği etkinliklerle 1999'dan itibaren yılda üç kez başarılı kurum ve kuruluşları ödüllendiren PATWA'nın bu yılki etkinliklerinden biri, dün ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda yapıldı.

Etkinlikte, THY "en iyi uçak içi ikram veren havayolu" ödülüne layık görüldü. Ödülü, THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur teslim aldı.

THY'ye ITB Berlin'de 'en iyi' ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Abdurrahman ~ 7 yıl önce
İlk okul arkadaşım Ahmet senin başarılarinla gurur duyuyorum kabına sığamıyan bu büyük enerjiyle bul7ndun yerlerden çok daha iyi yerlere gideceğini biloyorum.ekip arkadaşlarında tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 7 yıl önce
laf söylediğimiz,hakaret ettiğimiz ama parasına,turistine,icadına muhtaç olduğumuz adamların gazımızı almak için verdiği ödüle toz kondurmayan çıkarcı şakşakçılar, almanya'ya önce tepki verip sonra alman dostlarımızı bekliyoruz, rotterdam'a geliyoruz geri çevirsinler de görelim diyenler sayesinde daha da geri gidiyoruz hem itibar hem maddi olarak hem de ülke olarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medya ~ 7 yıl önce
Bunlar bizim haberimiz kanallarımız medyamız tarafından neden yayınlanmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DD ~ 7 yıl önce
Yorum yazmadan önce ıtb ne ödülüymüş bi bakın.. gurur duyuyorum şirketimle... Bu zor şartlarda bile aldığımız bu ödülün çok daha iyilerini alacagız.. burada kıskançlıktan kuduranlar ne yapacak acaba o zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzel kardesim ~ 7 yıl önce
bu odulun sahibi doco dur. o yuzden kasma fazla
Akıllı kardeşim ~ 7 yıl önce
Doco atillanın hayrına babannem için çalışmıyor.. ( en basit anlatımla )
A9 ~ 7 yıl önce
Yandaş , sen git sarayda kedicikler ile eğlen.. Thy de olup bitenden haberin yok.. Herkes cebini doldurmaya bakıyor, şirket batmış, kimsenin umurunda değil ..
A9 ~ 7 yıl önce
Dönün Çöplüğünüze, bırakın vatandaşları , niye rahatsız ediyorsunuz??
Olmuştur ~ 7 yıl önce
Olmuştuuuuurla çok ödül alır daha THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Srilanka ~ 7 yıl önce
Kala kala Srilanka ödülleri kaldi. Ne kadar para verdiniz bu ödülü almak icin.? Sirket batmis siz güzel güzel poz verin bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooaaa ~ 7 yıl önce
Çok önemli bir ödül mü bu ,ip gibi dizilmişler ? Ödül thy ye mi verilmeli yoksa o ikramları yapana mı o bile belirsiz? Thy ikram firmasına parasını veriyor,kaliteyide alırsın. Ne kadar ekmek ,o kadar köfte. Parasıylan değil mi argadaş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikram bozuldu ~ 7 yıl önce
Tekrar düzenleme yapıp en azından eski seviyenin yakalanması gerekiyor ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lezzetsiz ~ 7 yıl önce
körler sağırlar birbirini ağırlar. sık uçan bir yolcu olarak söylüyorum thynin yemekleri son derece lezzetsiz hale geldi. neyin ödülü bu ve neyin kafası!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuhhh ~ 7 yıl önce
ya arkadaş GM de bu kadar çalışna yok:) gez dolaş yalan dolan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000