21 Mart 2013, Perşembe 13:07:07

THY'YE FIRST CLASS GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Türk Hava Yolları, filosuna kattığı ilk Boeing 777 -300 tipi uçakları kiraladığı Hintli Jet Airways’ten bir kez daha aynı tipte uçak kiralayacak.
  • umarim birisi bu konfigrasyon ucaga binip, aa cok guzelmis first class yapalm bizde diye yeni maceraya atilmis. comfort class tan az zarar etmiyor TK (kastim kardan zarar -business yerine-)
  • Bu uçaklar daha önce tc-jja ,tc-jjb , tc-jjc, tc- jjd olarak thy ye kiralanmıştı. 2 yıl önce geri verilmişti ama demekki ihtiyaç hala bitmemiş geri kiralandığına göre. Keşke hiç geri vermeselerdi geri teslim edilirken yapılan bakımlar gerçekten ciddi masraf tutuyor.
  • Umarım genç ve az saat almış vukuatsız uçaklardır.. Bir de dry lease yapıp kendi 777 pilotlarımızın sayısını artırsak iyi olur.. 15 tane daha gelecek bu uçaklardan fabrika teslimi o zaman ihtiyaç artacaktır..
  • 2 uçak thai de 2 uçak da jet airways e verilmişti
  • İki tane A330 un da geldigini goruyorum airfleets.net te. Biri 2002 biri 2006 çıkışlı. Bu uçaklarla uçan var mıdır?
  • Bu uçaklar şu anda Thai Airways altında uçan Jet Airways uçaklarımı ?

Türk Hava Yolları’nın ilk gözağrısı Boeing 777-300 tipi uçakların kiralandığı Jet Airways, bir kez daha THY’ye aynı tipte uçak kiralayacak.

Boeing 777-300 tipi üç uçak Haziran ve Temmuz aylarında filoya dahil edilecek. Uçaklar tıpkı önceki gibi weatlease olarak yani uçuş ekibiyle birlikte kiralanacak. THY’nin 2008 yılının sonlarında Jet Airways’ten kiralayarak filosuna kattığı uçaklar uzun süre THY için uçmuştu. THY bu uçaklarla ilk kez first class hizmetini sunmaya başlamış ancak bu uçaklar filodan çıkarıldıktan sonra first class hizmetini de sona erdirmişti.

THY’nin yeni kiralanacaklar uçaklarda first class sınıfı olmasına rağmen kullanmayacağı, business, comfort ve ekonomi sınıflarında uçağı konfigre edeceği öğrenildi.

Bu arada bu kiralamaya Jet Airways’in yeni ortağı Etihad Havayolları’nın pek de sıcak bakmadığı iddia edildi.

©AirportHaber

THY'YE FIRST CLASS GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

a ~ 11 yıl önce
umarim birisi bu konfigrasyon ucaga binip, aa cok guzelmis first class yapalm bizde diye yeni maceraya atilmis. comfort class tan az zarar etmiyor TK (kastim kardan zarar -business yerine-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc-jja ~ 11 yıl önce
Bu uçaklar daha önce tc-jja ,tc-jjb , tc-jjc, tc- jjd olarak thy ye kiralanmıştı. 2 yıl önce geri verilmişti ama demekki ihtiyaç hala bitmemiş geri kiralandığına göre. Keşke hiç geri vermeselerdi geri teslim edilirken yapılan bakımlar gerçekten ciddi masraf tutuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ENES ~ 11 yıl önce
Umarım genç ve az saat almış vukuatsız uçaklardır.. Bir de dry lease yapıp kendi 777 pilotlarımızın sayısını artırsak iyi olur.. 15 tane daha gelecek bu uçaklardan fabrika teslimi o zaman ihtiyaç artacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gidenler ~ 11 yıl önce
2 uçak thai de 2 uçak da jet airways e verilmişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 A330 gelmiş ~ 11 yıl önce
İki tane A330 un da geldigini goruyorum airfleets.net te. Biri 2002 biri 2006 çıkışlı. Bu uçaklarla uçan var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THAI DE ~ 11 yıl önce
Bu uçaklar şu anda Thai Airways altında uçan Jet Airways uçaklarımı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtemelen ~ 11 yıl önce
THAI'deki uçakların kiralık kontratları dolmak üzere.
777 ~ 11 yıl önce
ewet aynen öyle. Thai de uçanlar bu uçakların kabinlerinin hurda olduğunu söylüyorlar, nasıl bir yenileme yapılacak göreceğiz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000