02 Mart 2011, Çarşamba 14:48:58

THY'YE DENETİM BASKINI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden gelen denetçi ekipler bu sabahtan itibaren Türk Hava Yolları’nın bir çok biriminde denetleme yaptı.
  • Denetleme IK ya da ugrarmi? Ugrarsa ne yapar?
  • Aman Allahım ne tipler var buralarda yazı yazıyorlar, adamlar işlerini yapıyo sen de kalkmışsın fake diyosun, yok efendim tk ceza yazmasın da falan filan olm adamlar aoc denen üç harfli kağıt parçasını veriyo vermesin de görem o övündükleri uçaklarının hareket kabiliyetlerini.Dünyanın her yerinde bu iş böyledir.
  • kendine krallık kurmuş florya karargahında. ben görmedim öyle diyolar.bi bakılsın bence
  • SHGM Sivil Havacılığın emniyetli yapılabilmesi için kurulmuş bir kurum. Ne kadar çok denetleme o kadar iyi...Bişi çıkarmaya çalışmayın boşuna herkes işini yapmakta yani.Bir THY yeli olarak mutluyuz biz.
  • Nerede çokluk varsa orada mutlaka sorun vardır, hele bir de bakımcı olursan adım attığın suçtur. Yorum yapanlar, 100 adet uçak, milyonlarca yolcu, binlerce çalışan içinde kalkmışlar 3 kilo fıstık, 2 şişe içki götürülmesini eleştiriyorlar. Bu kadar ucuz eleştiriye ne gerek var, eline yazık yazma.
  • begenmeyen uçmuyo işte negüzel ortada bir sorun yok zaten şirketin umruda deilsiniz
  • Madem gerk görülmüş bırakın yapsınlar denetimlerini belki böylelikle biz yolculara bir iyilik yapmış olurlar ve süslü kendini beğenmiş kokonaları alır servisten anlayanları alırlar ve uçak biletierinde indirim yaparlar. Bu ne böyle bir yerden bir yare uçmak için babasının nıkahını istiyorlar. Ne kadar doyumsuzsunuz böyle.....
  • Temel Kotil siyasete girecek.. siyasete girdiğinde kimi zorlayacak dersiniz?? o bizi zorlamdan biz onu bir zorlayalım da belki siyasete girmekten vazgeçer veya populeritesini düşürebiliriz diye yapılmış bir denetleme gibi geldi bana.. Not: zahuha gibi ben de TK ile uçamayı tercih etmeyenlerdenim.. TK özellerin denetlendiği gibi denetlense ne AOC kalır, ne 145
  • Denetim de neler çıkdı...
  • Dikkat ettim bu sitede her ne haber olursa olsun 1.THY ye giremeyen lerin .2.THY den ihrac edilenlerin 3.baska sirketlerden olan ve ozellıkle bu kızıstırmaları yapan.4.yolcu adı altında thy ye saldıranların yeri olmuş.sivil havacılık hepimizin .burada mahallenin muhtarları edasıyla ve düzeyi ile konuşmak sizi tatmin edebilir fakat esas gayemiz Türk havacılığının gelişiminde şirket gözetmeden havacılık kalitesiyle her gün daha iyiye gitmektir.THY ve diğer şirketler ülkemizin milli servetidir unutmayın.saygılarımla.
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne bağlı Ankara’dan gelen 25 kişilik denetçi grubu, THY’nin bir çok birimine ani denetim baskını düzenledi.

Denetçilerin hafta başından itibaren teknik, operasyon ve yer işletmede iğneden ipliğe denetimlerde bulunduğu öğrenildi. Büyüt titizlikle yapılan denetiminin bu hafta boyunca süreceği öğrenildi.

Denetçilerin hazırladığı rapora göre, tespit edilen bulgularla ilgili SHGM tarafından işlem yapılacağı bildirildi.

Airporthaber.com Özel
THY'YE DENETİM BASKINI

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Misafir ~ 13 yıl önce
Denetleme IK ya da ugrarmi? Ugrarsa ne yapar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman Allahım ne tipler var buralarda yazı yazıyorlar, adamlar işlerini yapıyo sen de kalkmışsın fake diyosun, yok efendim tk ceza yazmasın da falan filan olm adamlar aoc denen üç harfli kağıt parçasını veriyo vermesin de görem o övündükleri uçaklarının hareket kabiliyetlerini.Dünyanın her yerinde bu iş böyledir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendine krallık kurmuş florya karargahında. ben görmedim öyle diyolar.bi bakılsın bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM Sivil Havacılığın emniyetli yapılabilmesi için kurulmuş bir kurum. Ne kadar çok denetleme o kadar iyi...Bişi çıkarmaya çalışmayın boşuna herkes işini yapmakta yani.Bir THY yeli olarak mutluyuz biz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nerede çokluk varsa orada mutlaka sorun vardır, hele bir de bakımcı olursan adım attığın suçtur. Yorum yapanlar, 100 adet uçak, milyonlarca yolcu, binlerce çalışan içinde kalkmışlar 3 kilo fıstık, 2 şişe içki götürülmesini eleştiriyorlar. Bu kadar ucuz eleştiriye ne gerek var, eline yazık yazma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
begenmeyen uçmuyo işte negüzel ortada bir sorun yok zaten şirketin umruda deilsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Madem gerk görülmüş bırakın yapsınlar denetimlerini belki böylelikle biz yolculara bir iyilik yapmış olurlar ve süslü kendini beğenmiş kokonaları alır servisten anlayanları alırlar ve uçak biletierinde indirim yaparlar. Bu ne böyle bir yerden bir yare uçmak için babasının nıkahını istiyorlar. Ne kadar doyumsuzsunuz böyle.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Temel Kotil siyasete girecek.. siyasete girdiğinde kimi zorlayacak dersiniz?? o bizi zorlamdan biz onu bir zorlayalım da belki siyasete girmekten vazgeçer veya populeritesini düşürebiliriz diye yapılmış bir denetleme gibi geldi bana.. Not: zahuha gibi ben de TK ile uçamayı tercih etmeyenlerdenim.. TK özellerin denetlendiği gibi denetlense ne AOC kalır, ne 145

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Denetim de neler çıkdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dikkat ettim bu sitede her ne haber olursa olsun 1.THY ye giremeyen lerin .2.THY den ihrac edilenlerin 3.baska sirketlerden olan ve ozellıkle bu kızıstırmaları yapan.4.yolcu adı altında thy ye saldıranların yeri olmuş.sivil havacılık hepimizin .burada mahallenin muhtarları edasıyla ve düzeyi ile konuşmak sizi tatmin edebilir fakat esas gayemiz Türk havacılığının gelişiminde şirket gözetmeden havacılık kalitesiyle her gün daha iyiye gitmektir.THY ve diğer şirketler ülkemizin milli servetidir unutmayın.saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000