03 Aralık 2008, Çarşamba 10:28:41

THY'YE AÇIK DAVET

Atlasjet Havayolları'nın Tokat uçuşlarını durduracağı yönünde çıkan haberlerin ardından Tokat Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Müslehiddinoğlu, THY'ye açık davette bulundu.
  • Sayın Doktor.İşin ticari yönünü unutalım.Anadolujetin elinde Tokat pistine inebilecek uçak yok...Pistinizin 1925 X 30 metre olan boyutları bir yana piste paralel yamaçlar,tepeler yani coğrafi yapısı ve ayrıca yöresel ve mevsimsel meteorolojik oluşumları dolayısiyle Tokat Havaalanı pek kullanışlı değil.THY RJ lerle Atlasjet de CRJ lerle indi kalktı ama şimdi Bu havayollarının elinde bu uçaklar yok. Hiçbir uçak buraya inemez mi derseniz.O meydana her uçak inebilir ama senede bir kere asla tarifeli sefer yapılamaz.
  • Duyarlılık örneği gösterilecekse düzenlenen seferlerin %70'ine tekabül eden bilete satış garantisi versinler madem... Uçak gelsin herkes iniş kalkış seyretsin kimse binmesin, uçuş iptal edilince de duyarlılık ve açık davet )) Zaten Thy taşın suyunu çıkartan bir firma çok çok az hatta sıfır karla bile sefer yapar demek ki çok zarar ediyorlar...
  • duyarlılığınızdan dolayı size teşekkür ediyorum.saygılar

İşte Tokat Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müslehiddinoğlu tarafından yapılan o açıklama:

Son günlerde, halen haftada 3 gün devam eden Tokat-İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin durdurulacağına dair bazı haberler basın ve yayın organlarında yer almıştır. Atlasjet tarafından yalanlanmayan bu haberlerin doğru olma ihtimali yüksek görünmektedir.

Yaklaşık 2 yıldan bu yana zaman zaman ara verilerek sürdürülen Atlasjet, Tokat uçak seferlerinin durdurulma durumu Odamız üyeleri açısından da olumsuz bir gelişmedir. Tokat’a gerek Öğretim Üyesi Hekim ve gerekse Hastanelerimize Uzman Hekim bulunması yönünden en önemli unsurlardan biri hava ulaşımıdır. İlimize gelmeyi düşünen hekimler öncelikle odamızı arayarak hava ulaşımını sormaktadırlar.

Öte yandan her hekimin yılda 2-3 sefer Tıp kongresi, toplantısı ve seminerler için il dışına çıktığı düşünülürse hava ulaşımı daha büyük önem kazanmaktadır.

Bu aşamada artık Türk Hava Yolları'nın ve Anadolu Jet'in Tokat’ı kapsama alanına alması ve düzenli sefer düzenlemesi Oda üyelerimizin ve Tokat Kamuoyunun ortak dileğidir. İlimizin gelişmesi açısından tartışılmaz önemi bulunan hava ulaşımında,  uçak seferlerinin artırılması, aksamadan sürdürülmesi ve Türk Hava Yolları ile Anadolu Jet’in İlimize sefer düzenlemesini talep ediyoruz.

Dr. Ahmet MÜSLEHİDDİNOĞLU
Tokat Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı

 

THY'YE AÇIK DAVET

Yorumlar

Demirkuş ~ 15 yıl önce
Sayın Doktor.İşin ticari yönünü unutalım.Anadolujetin elinde Tokat pistine inebilecek uçak yok...Pistinizin 1925 X 30 metre olan boyutları bir yana piste paralel yamaçlar,tepeler yani coğrafi yapısı ve ayrıca yöresel ve mevsimsel meteorolojik oluşumları dolayısiyle Tokat Havaalanı pek kullanışlı değil.THY RJ lerle Atlasjet de CRJ lerle indi kalktı ama şimdi Bu havayollarının elinde bu uçaklar yok. Hiçbir uçak buraya inemez mi derseniz.O meydana her uçak inebilir ama senede bir kere asla tarifeli sefer yapılamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Death Grind ~ 15 yıl önce
Duyarlılık örneği gösterilecekse düzenlenen seferlerin %70'ine tekabül eden bilete satış garantisi versinler madem... Uçak gelsin herkes iniş kalkış seyretsin kimse binmesin, uçuş iptal edilince de duyarlılık ve açık davet )) Zaten Thy taşın suyunu çıkartan bir firma çok çok az hatta sıfır karla bile sefer yapar demek ki çok zarar ediyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
duyarlılığınızdan dolayı size teşekkür ediyorum.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000