05 Temmuz 2010, Pazartesi 14:34:35

THY'nin yolcu sayısı daha da düşecek!

İsrail'in Haaretz gazetesi, Türk Hava Yolları'nın İsrail'e düzenlediği uçak seferlerini önemli oranda azalttığını yazdı.
  • hala full full gıdıyoruz herkes uyduruyo bı tarafından bı haftada 3kere gıttım bırı 340 dı hepsi full du
  • bu yahudi gazetesi sadece yalancı değil,aynı zamanda salak."sefer sayısı haftada 6(altı) iken;günde 3(üç)e bazı günler 2(iki)ye düştü"diyor.günde 2 ye düşerse haftada 12(oniki);günde 3e düşerse haftada21(yirmibir)sefer eder.bu salak gazeteye göre6 sayısı hem 12den hemde 24 ten büyük.ne diyelim"HEM HESAP BİLMİYOR,HEM DE DAYAK YEMEMİŞ.
  • THY sizde almanya ya ek sefer koyun ozaman birde oraya buraya siponzor olmayi birakin barcelona ve manchester united mis bune ya 9 milyon euro yu nerden buldubuz cok senginsiniz paralari oralara yatiriyorsunuz havaya bizi de yoluyorsunuz ama . Ucak fiyatlarini düsürün insaf biraz tanitiyorsaniz fenerbahce yi galatasara yi besiktas si tanidin .
  • Arasi yokmu dur bu isin kardesim? Bir gun Telavive 4 seferin var, bazilari buyuk ucaklarla, sonra yok Yahudiye ihtiyacimiz zaten yok, yok Arap sayisinda patlama var, falan felan..Ya herkezle kardes gibi gecinecen, ya da herkezlere savas ilan edicen. Ikisinin arasini ogrenemedikmi binlerce senedir? Ortadogululuk iste bu, hisimla kalkip zararla oturmak.
  • züğürt tesellisi pardon yahudi tesellisi.
  • haretz gazetesine biri söylesin, arap ülkelerindeki yolcu sayılarında da acayip bir artış var. thy şuan frekans artış taleplerini karşılayamıyor. tel aviv hattı kendiliğinden kapansa da uçakları kaydırsak.
  • Ben 6 yıl otelde çalıstım. Israel milletini iyi tanırım. Yahudi den dost olmaz. THY yerinde olsam ısrael e kesinlikle uçmam !
  • lanet olası yahudilerin olduğu ülkeye uçak göndermeyin, amele israilliler sizi yolcu sayısı düşmez,düşerse siz düşersiniz dikkatli olun...
  • bizim uçaklarımız bir tanesi bütün işarillilerden daha değerli. zaten uçaklar yetmiyor ben olsam hiç gitmem
  • İsrail'liler THY uçaklarına binmiyorsa ne yapalım, İsrail'li yolcu sayısı düşüyor diye kapatalım mı THY'yi yada İsrail'in sevmediği başbakanı mı değiştirelim. Bu ticaret kardeşim arz var talep yoksa uçaklar başka yere kayar. 150 uçaklık filosu olan 30 milyon yolcu taşımayı hedeflemiş havayolu şirketi kendine başka hat açar. Bir sürü hat isteniyor uçak olmadığı için açılamiyor. İsrail vatandaşlarının hepsi THY uçaklarına binse yolcu sayısı 50 milyon mu olacak?

Gazete, Mavi Marmara olayından sonra THY tarafından taşınan İsrailli yolcu sayısının da üçte bir düştüğünü bildirdi.

Haaretz'in haberine göre THY, Mavi Marmara olayına kadar Türk havaalanlarıyla Tel Aviv'deki Ben Gurion uluslararası havaalanı arasında haftada ortalama altı uçak seferi düzenlemekteydi. Ancak son olaydan sonra sefer sayısı günde üçe ve hatta bazen ikiye kadar düştü.

İsrail Havacılık Dairesi'nin rakamlarına göre, geçen yılın Ocak-Mayıs döneminde Türkiye ile İsrail arasında 153 bin İsrailli yolcu taşıyan THY, bu yıl aynı dönemde 107 bin yolcu taşıdı.

Havacılık Dairesi, yaz döneminde bu rakamın yüzde 10 daha düşmesinin beklendiğini bildirdi.

İsrailli yetkililer, Mavi Marmara olayından sonra Türkiye'den kesilen İsrailli yolcu akışının Doğu Avrupa ile Kuzey Amerika'ya yönlendiğini kaydetti.

(CnnTürk)

THY'nin yolcu sayısı daha da düşecek!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
hala full full gıdıyoruz herkes uyduruyo bı tarafından bı haftada 3kere gıttım bırı 340 dı hepsi full du

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu yahudi gazetesi sadece yalancı değil,aynı zamanda salak."sefer sayısı haftada 6(altı) iken;günde 3(üç)e bazı günler 2(iki)ye düştü"diyor.günde 2 ye düşerse haftada 12(oniki);günde 3e düşerse haftada21(yirmibir)sefer eder.bu salak gazeteye göre6 sayısı hem 12den hemde 24 ten büyük.ne diyelim"HEM HESAP BİLMİYOR,HEM DE DAYAK YEMEMİŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY sizde almanya ya ek sefer koyun ozaman birde oraya buraya siponzor olmayi birakin barcelona ve manchester united mis bune ya 9 milyon euro yu nerden buldubuz cok senginsiniz paralari oralara yatiriyorsunuz havaya bizi de yoluyorsunuz ama . Ucak fiyatlarini düsürün insaf biraz tanitiyorsaniz fenerbahce yi galatasara yi besiktas si tanidin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arasi yokmu dur bu isin kardesim? Bir gun Telavive 4 seferin var, bazilari buyuk ucaklarla, sonra yok Yahudiye ihtiyacimiz zaten yok, yok Arap sayisinda patlama var, falan felan..Ya herkezle kardes gibi gecinecen, ya da herkezlere savas ilan edicen. Ikisinin arasini ogrenemedikmi binlerce senedir? Ortadogululuk iste bu, hisimla kalkip zararla oturmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
züğürt tesellisi pardon yahudi tesellisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haretz gazetesine biri söylesin, arap ülkelerindeki yolcu sayılarında da acayip bir artış var. thy şuan frekans artış taleplerini karşılayamıyor. tel aviv hattı kendiliğinden kapansa da uçakları kaydırsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben 6 yıl otelde çalıstım. Israel milletini iyi tanırım. Yahudi den dost olmaz. THY yerinde olsam ısrael e kesinlikle uçmam !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lanet olası yahudilerin olduğu ülkeye uçak göndermeyin, amele israilliler sizi yolcu sayısı düşmez,düşerse siz düşersiniz dikkatli olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizim uçaklarımız bir tanesi bütün işarillilerden daha değerli. zaten uçaklar yetmiyor ben olsam hiç gitmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İsrail'liler THY uçaklarına binmiyorsa ne yapalım, İsrail'li yolcu sayısı düşüyor diye kapatalım mı THY'yi yada İsrail'in sevmediği başbakanı mı değiştirelim. Bu ticaret kardeşim arz var talep yoksa uçaklar başka yere kayar. 150 uçaklık filosu olan 30 milyon yolcu taşımayı hedeflemiş havayolu şirketi kendine başka hat açar. Bir sürü hat isteniyor uçak olmadığı için açılamiyor. İsrail vatandaşlarının hepsi THY uçaklarına binse yolcu sayısı 50 milyon mu olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000