07 Nisan 2015, Salı 20:21:30

THY'NİN YENİ YÖNETİMİ İLK ATAMASINI YAPTI

Türk Hava Yolları'nın yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı. Toplantı sonunda yeni atamalar gerçekleştirildi.
  • Bence bu yeni yönetmen işimize yarayacak
  • Amacınızın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu bir kez daha ispatladığınız için teşekkürler. Zamanında Orhan Birdal, son derece şeffaf ve herkese eşit mesafede olmasına rağmen Thy yönetimine girdi diye ortalığı yıkanlar bugün yeni dhmi genel müdürü de aynı şekilde thy yönetimine girdiğinde bırak eleştirmeyi cümle içinde bile kullanmıyorlar.
  • Merhabalar; Oldum olasi su Riskin erken saptanmasini anlamis degilim.Bu sirket gelecegiyle ilgili ekonomik finansal olgular riskler ileriye donuk arastirmalar kontroller olsa gerek.Ama gercekte zaten bu sirketin basindaki mudurlerin asli gorevlerinden degilmidir? Sirketlerde neden bu ayri bir birim gibi gosterilirki ? Bence bu birim her sirketin yakin akrabag es dost tanidik icin meydana getirmis oldugu bir bolum bir birimdir.Vee gercekte gereksizdir.
  • Yeni yoneticilerimize başarılar diliyoruz. Sıra Hamdinin yandaslarinda...Dört gözle bekliyoruz.
  • Risk derken?

Türk Hava Yolları olağan genel kurulu dün THY Merkezinde gerçekleştirildi. Hamdi Topçu'nun yönetimde olmayacağını açıklamasından sonra THY Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İlker Aycı gelmişti.

Türk Hava Yolları'nın yeni yönetimi, ilk toplantısını bugün gerçekleştirdi. Toplantı sonunda üç birime yeni başkanlar ve yöneticiler arandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapan THY, Ortaklığımız Yönetim Kurulunca; Denetimden Sorumlu Komite Başkanı olarak Muzaffer Akpınar'ın, Kurumsal Yönetim Komitesi'ne komite başkanı olarak Arzu Akalın'ı ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne de başkan olarak İsmail Cenk Dilberoğlu'nu atadığını duyurdu.

THY'den KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Denetimden Sorumlu Komite'ye Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Muzaffer Akpınar'ın, Komite üyesi olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail Cenk Dilberoğlu'nun;

Kurumsal Yönetim Komitesi'ne Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Arzu Akalın'ın, Komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Mehmet Büyükekşi ve Sn. İsmail Gerçek ile Sermaye Piyasası Kurulu II-17.1 nolu Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince Yatırımcı İlişkileri Müdürü Sn. Duygu İnceöz'ün,

Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail Cenk Dilberoğlu'nun, Komite üyesi olarak Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Muzaffer Akpınar'ın

atanmalarına karar verilmiştir.

THY'NİN YENİ YÖNETİMİ İLK ATAMASINI YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence bu yeni yönetmen işimize yarayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzüm yemek ~ 9 yıl önce
Amacınızın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu bir kez daha ispatladığınız için teşekkürler. Zamanında Orhan Birdal, son derece şeffaf ve herkese eşit mesafede olmasına rağmen Thy yönetimine girdi diye ortalığı yıkanlar bugün yeni dhmi genel müdürü de aynı şekilde thy yönetimine girdiğinde bırak eleştirmeyi cümle içinde bile kullanmıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Riskin Erken S? ~ 9 yıl önce
Merhabalar; Oldum olasi su Riskin erken saptanmasini anlamis degilim.Bu sirket gelecegiyle ilgili ekonomik finansal olgular riskler ileriye donuk arastirmalar kontroller olsa gerek.Ama gercekte zaten bu sirketin basindaki mudurlerin asli gorevlerinden degilmidir? Sirketlerde neden bu ayri bir birim gibi gosterilirki ? Bence bu birim her sirketin yakin akrabag es dost tanidik icin meydana getirmis oldugu bir bolum bir birimdir.Vee gercekte gereksizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni yoneticilerimize başarılar diliyoruz. Sıra Hamdinin yandaslarinda...Dört gözle bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük Kuş ~ 9 yıl önce
Bence sana da bi yer ayarlamalarının zamanı geldi android.Yıllardır burada düzmediğin methiye kalmadı.Ha gayret z kaldı.Biraz daha......
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Risk derken?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capacity? ~ 9 yıl önce
Very limited capacitated person's comment... Yazılımını güncelle. Bir de başarabilirsen işlemcini. Belki o zaman anlarsın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000