06 Ağustos 2019, Salı 15:05:53

THY'nin yeni üniformaları kullanılmaya başlandı

Türk Hava Yolları (THY) kabin ekipleri, uzun menzilli rotalarda yeni üniformalarını kullanmaya başladı. İstanbul Havalimanı THY Kabin Terminali'nde düzenlenen etkinlikte, İtalyan tasarımcı Ettore Bilotta'nın hazırladığı kabin kıyafetleri tanıtıldı.
  • 1.55 boy il. o kilolar ile torpille işe alınan kabin memurlarının ayrımı daha kolay yapılacak bu kıyafetlerle
  • Yahu bir İtalyan tasarımcı, Boğazın akışını, geleneksel Türk sanatlarını nasıl bilir de tasarımına yansıtır vicdansızlar
  • Bence Dünya Hava Yolları arasındaki en güzel yakişir üniformalar tebrik ederim THY .Sağlicakli giyin güzel günlerde .
  • Özellikle erkek göbekli amirler şirin baba gibi geziyor diğer bayan hosteslerinde kilolu basenli olanları çok itici duruyorsunuz . Thy bence kilo boy konusunda durumu ciddi bir şekilde ele almalı .
  • Giyecek olan onlar ne çok konuşmuşsunuz nedir bu kendini bilmezlik ya? Maaşlarına takarsınız, giydiklerine bir şey bulmaya çalışırsınız. Daha havacılık alfabesini bilmeyen insanlar konuşur olmuş.
  • Italyan modaci ayni uniformayi aitaly de yapmis aitaly 3 yil sonra tekrar degistirmis Bu kadar kullanilmasi zor bir secim kim yapmissa tebrikler, Kabin deki arkadaslara gecmis olsun derim.
  • Ben thy elimden geldiği kadar kullanmıyorum. Hatta son 20 uçuşu da kullanmadım. Uçak bileti satmıyor sanki uçak satıyor. Yurtdışı uçuşlarda diğer firmaların 5 katından pahalıya bilet satıyor.
  • Dış meydanlarda birisi bana arabasının anahtarını uzatıp güzel bir yere parket demesinden korkuyorum
  • Benzemis.
  • amirlerin yelekleri ve bayanların çorapları olmamis
Türk Hava Yolları (THY) kabin ekipleri, uzun menzilli rotalarda yeni üniformalarını kullanmaya başladı. İstanbul Havalimanı THY Kabin Terminali'nde düzenlenen etkinlikte, İtalyan tasarımcı Ettore Bilotta'nın hazırladığı kabin kıyafetleri tanıtıldı. 

THY'nin  85. yılı nedeniyle tasarlattığı, farklı iklimlerdeki uzun menzilli uçuşlarda sıkı testlerden geçirilen, bayrak kırmızısı ve antrasit gri renklerindeki yeni kabin kıyafetleri, 25 bin personel için birebir ölçü alınarak kişiye özel dikildi. 

THY'nin kabin, kokpit, yer hizmetleri personeli ve uçan şef üniformalarında İstanbul Boğazındaki ahenkli akıştan, geleneksel sanatlara kadar Türk kültüründeki birçok klasik detaydan esinlenilerek ortaya çıkarılan "flow (akış)" deseni yer alıyor.

Kabin memurlarından Eda Akar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni üniformaları çok beğendiğini, kıyafetlerin hem şık hem rahat ve kullanışlı olduğunu belirtti.

Akar, THY ailesinin bu üniformalarla yepyeni bir sayfa açtığını ifade ederek, "Bugün göklerde çok daha fazla dikkat çekici hale geldik. Bence, gözler bundan sonra daha fazla üzerimizde olacak" dedi.Kabin memurlarının gri üniformaları giydiğini, amirlerin ise kırmızı kıyafet tercih edeceğini dile getiren Akar, yeni dönemde yolculara daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

THY kabin amiri Emre Yeşildağ ise dünyadaki hava yolları arasında fark edilecek bir üniforma tasarlandığına dikkati çekerek, "Kullanım açısından yeni kıyafetler gayet rahat. Daha önce de deneme uçuşlarımız oldu. Uzak Doğu uçuşuna yeni üniformalarla gitmiştik" ifadelerini kullandı.

Kabin amiri Gamze Değer de giydikleri yeni üniformaların kendilerini çok iyi hissettirdiğini, kullanışlı olmaları nedeniyle içerisinde rahat ettiklerini belirtti.

Değer, yeni kıyafetlerin tanıtımı yapıldığı andan itibaren birçok hava yolu görevlisinin üniformalar hakkında olumlu değerlendirmeler yaptığını, kırmızı ve gri üniforma renkleriyle diğer firmalar arasında fark edileceklerini sözlerine ekledi.THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ise rakipsiz hizmet kalitelerinin en önemli unsurunu oluşturan kabin ekiplerinin şıklığı ve rahatlığının, sektörünün zirvesine yürüyen THY markası açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Aycı, Türk kültüründeki birçok unsurdan izler taşıyan yeni kabin kıyafetleri, ekiplerin zarafeti birleştiğinde, markalarının göklerdeki temsilinin çok daha etkileyici olacağına inandıklarını bildirdi.











THY'nin yeni üniformaları kullanılmaya başlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

Torpillilere gitmiyicek bu kıyafet ~ 5 yıl önce
1.55 boy il. o kilolar ile torpille işe alınan kabin memurlarının ayrımı daha kolay yapılacak bu kıyafetlerle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Italy ~ 5 yıl önce
Yahu bir İtalyan tasarımcı, Boğazın akışını, geleneksel Türk sanatlarını nasıl bilir de tasarımına yansıtır vicdansızlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok çok güzel ~ 5 yıl önce
Bence Dünya Hava Yolları arasındaki en güzel yakişir üniformalar tebrik ederim THY .Sağlicakli giyin güzel günlerde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
Özellikle erkek göbekli amirler şirin baba gibi geziyor diğer bayan hosteslerinde kilolu basenli olanları çok itici duruyorsunuz . Thy bence kilo boy konusunda durumu ciddi bir şekilde ele almalı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hosteslerin Avukatı ~ 5 yıl önce
Giyecek olan onlar ne çok konuşmuşsunuz nedir bu kendini bilmezlik ya? Maaşlarına takarsınız, giydiklerine bir şey bulmaya çalışırsınız. Daha havacılık alfabesini bilmeyen insanlar konuşur olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne ya? ~ 5 yıl önce
Italyan modaci ayni uniformayi aitaly de yapmis aitaly 3 yil sonra tekrar degistirmis Bu kadar kullanilmasi zor bir secim kim yapmissa tebrikler, Kabin deki arkadaslara gecmis olsun derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 5 yıl önce
Ben thy elimden geldiği kadar kullanmıyorum. Hatta son 20 uçuşu da kullanmadım. Uçak bileti satmıyor sanki uçak satıyor. Yurtdışı uçuşlarda diğer firmaların 5 katından pahalıya bilet satıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 5 yıl önce
Thy de sana yalvarıyor sanki benimle uç diye
Jason ~ 5 yıl önce
Dış meydanlarda birisi bana arabasının anahtarını uzatıp güzel bir yere parket demesinden korkuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 5 yıl önce
Benzemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iğrenc ~ 5 yıl önce
amirlerin yelekleri ve bayanların çorapları olmamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000