05 Eylül 2015, Cumartesi 14:41:41

THY'nin yeni uçakları hazır

Türk Hava Yolları (THY), Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan bir A321'ini daha teslim almaya hazırlanıyor.
  • Alın bi 747 ;)
  • Cogu ucakta şehir isimleri yok neden ?
  • maşallah kırmızı beyaz parlıyor. Cok begendim herzaman ki gibi! Kelimeler THY bir başka! Her ucusu kazasiz belasiz inşallah
  • değişik boyaması olan JIZ ve LNB bir uçamadı gitti. bozuk uçakmı aldınız hemşerim?
  • Adı Rize olsun!
  • arkadaslar teknıke alım var mı?
  • hayırlı olsun thy
  • Dar gövdeden yabancı pilotların ayrıldığı veya ayrılacağı doğru mu? Euro 3,3 olunca bu şirketteki yabancı pilotları nasıl etkiler? Şirket bu konuda ne düşünüyor?
  • Teknikci arkadaşlar allah askina su eski boyamalari yenisiyle boyayin artik. Eski ve yeni olarak logo 2 te ayrilmis durumda. THY olduğunu anlayamiyor çoğu kisi
  • Türk bayrağı ile registrationu aynı hizada tutmak zor olmasa gerek. Birde şu yarım yamalak kiralik a319 ve a320 boyama lar var ya.... Birinde lale yok Obüründe karın bölgesi gri boyayla boyanmaz. Kimisinin de wingletleri (737-800) birinde eski diğerinde yeni logo ile ucar. Ya tam Livery uygulayin yada boyasız ucurtun. Yoksa boyamı kalmıyor?

Türk Hava Yolları (THY), filosundaki Airbus A321 tipi uçak sayısını artırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta filosuna iki yeni Airbus A321 ekleyerek, bu tipteki uçak sayısını 52'ye yükselten Türk Hava Yolları, yeni uçağı için gün sayıyor.

TC-JSZ tescili alan Türk Hava Yolları'nın yeni Airbus A321 tipi uçağı, önümüzdeki günlerde filoya dahil olacak. TC-JSZ'nin gelişi ile birlikte THY filosundaki A321 tipi uçak sayısı da 53'e yükselmiş olacak.

İLK KEZ A330'A STAR ALLIANCE GİYDİRİLDİ
Türk Hava Yolları, DAE Capital firmasından kiraladığı Airbus A330-200 tipi uçağına Star Alliance boyaması uyguladı. Daha önce hiç A330-200 tipi uçağa yapılmayan Star Alliance boyamasıyla bir ilk daha gerçekleşmiş oldu. TC-LNB tescilli A330'un kısa süre içerisinde uçuşlara başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan DAE Capital'den kiralanan TC-LNB tescili alan A330-200 tipi uçak, ilk uçuşunu 2008 Temmuz ayında gerçekleştirdi. Kingfisher Airlines ile yolcu taşımaya başlayan uçak, daha sonra Aigle Azur şirketinde görev yaptı. 



©AirportHaber

THY'nin yeni uçakları hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

bngarbs61 ~ 9 yıl önce
Alın bi 747 ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Cogu ucakta şehir isimleri yok neden ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 9 yıl önce
299 tane sehriniz yok da ondan
Germany ~ 9 yıl önce
maşallah kırmızı beyaz parlıyor. Cok begendim herzaman ki gibi! Kelimeler THY bir başka! Her ucusu kazasiz belasiz inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne iş? ~ 9 yıl önce
değişik boyaması olan JIZ ve LNB bir uçamadı gitti. bozuk uçakmı aldınız hemşerim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ad aranıyorsa.. ~ 9 yıl önce
Adı Rize olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
arkadaslar teknıke alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 9 yıl önce
hayırlı olsun thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 9 yıl önce
Dar gövdeden yabancı pilotların ayrıldığı veya ayrılacağı doğru mu? Euro 3,3 olunca bu şirketteki yabancı pilotları nasıl etkiler? Şirket bu konuda ne düşünüyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 9 yıl önce
Yabancı pilotların ayrılacagı dogrudur. Adamların gelırı euro artınca %10 dustu bu da sırket ıcerısınde tartısmalar baslattı. Sırket ıcerısınde Turklesme polıtıkası devam etmektedır. Bundan sonra sadece Turk ve Musluman olan bır Turk Hava Yolları gormek yakındır.
Ya dar gövde ya... ~ 9 yıl önce
Dar gövdeyi beğenmeyen yabancı gitsin kendi ülkesinde çalışsın. Sırf uçuş yapıp tekrar memleketine dönen yabancıdan ne hayır gelir nede başka birşey. Bundan sonra türk pilotlar geniş gövdeye upgrade edilmeli kesinlikle.
Başka derdi kalmamış!!! ~ 9 yıl önce
Tek Derdin bu mu bu dünyada?
cevaba cevap ~ 9 yıl önce
Yaklasik yuzde otuza yakin bir maas kaybi kumulatif anlamda soz konusu. Ayrica yapmis oldugunuz ayrimci tavri da size yakistiramadim, zira oyle muslumanlik olayi tabu olsa idi yetmisten fazla bati uyruklu ucan pilot da uculan onca islam ulkesine, onca muslumani tasiyip, bu sirkete para kazandirmazdi. Meslek uluslararasi oldugundan, ucagi sirket kurallarinca hangi uyruktan ve inanctan bagimsiz kimseler sevk ve idare edebilirler. Cok sukur onlar sizler gibi dusunmuyor da adamlar " musluman yolcu almam, musluman pilotla ucmam " demiyor.
Adalet ~ 9 yıl önce
Gavurun gavura yapmadığını müslüman müslümana yapıyor
Teknikciler ~ 9 yıl önce
Teknikci arkadaşlar allah askina su eski boyamalari yenisiyle boyayin artik. Eski ve yeni olarak logo 2 te ayrilmis durumda. THY olduğunu anlayamiyor çoğu kisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Yeni kuyruk logosu ne kadar hoşsa, koca beyaz boyalı gövdede thy yazısı bir o kadar küçük ve basit kalıyo.bence yeni tasarıma gidilse iyi olur
Tekniğe 2 ~ 9 yıl önce
Türk bayrağı ile registrationu aynı hizada tutmak zor olmasa gerek. Birde şu yarım yamalak kiralik a319 ve a320 boyama lar var ya.... Birinde lale yok Obüründe karın bölgesi gri boyayla boyanmaz. Kimisinin de wingletleri (737-800) birinde eski diğerinde yeni logo ile ucar. Ya tam Livery uygulayin yada boyasız ucurtun. Yoksa boyamı kalmıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senol ~ 9 yıl önce
Türk hava yollari bir numara Yolun acik olsun Kiskananlar catlasin Sen Benim Milli gururumsun herzaman Türk Hava Yollari
fs9 ~ 9 yıl önce
sen git fs9 icin livery hazirla hizali olsun ok
mahallenin muhtarı ~ 9 yıl önce
Sana mı sorcak thy nasıl boyayacağını?
Muhtara ~ 9 yıl önce
Evet. Yoksa sende işini yarım yarım mı yapıyorsun
Sanalpilotcu ~ 9 yıl önce
Sende git önce kendine bir gözlük al.
. ~ 9 yıl önce
Yorum cok dogru. THY ucak boyama konusunda cok cok kotu. Lufthansaya bakin her ucak standarttir, altarindaki gri boyanin orani bile degismez. THY de ise sadece fabrika cikisli ucaklarlar standart. Teknik'in boyadiklari guzel degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000