09 Şubat 2013, Cumartesi 10:35:52

THY’NİN YENİ KIYAFETLERİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ünlü modaca Barbaros Şansal, Türk Hava Yolları’nın yeni kabin ekibi kıyafetlerine ait fotoğrafları paylaştı, twitter karıştı.
  • Bu kadar kepazelik olmaz doğrusu. Lise ilkokul kıyafetlerini serbest bırakacaklarina hosteslik gibi uluslararasına hitap eden bir mesleğe saygı istirham ediyorum. avmlerdede personel kıyafeti giydiriyorlar sonra müşterilerin çoğu ezici hakaret içerici tavırlar sergiliyorlar. Personel olmayan bu durumu bilemez. Ayrıca o kadar sapıksan disi sinek görsen sarkarsin. Atatürkun yokluğu ne kadar belli. Ayrıca mankenlikte bir sanattır. Herkes manken olamaz.
  • çalışanlara danışarak fikirlerini alarak tasarlansa daha güzel giysiler tasarlanabilirdi.madem muhafazakar tarafımızı ortaya koyacağız bari komik olmasın.bir de kumaşlar cok ucuz görünüyor.biraz daha önemseyin çalışanları.düşünsene sevdiğin uçağa binmiş ikram veriyorsun bi tarafıyla güler..kapatı lacaksa da tamamen kapatalım daha şık kumaşlar seçilsin.arada derede kalmasın kostümler de çalışanlar da.yolda bir sürü türbanlı hatun var açıklara beş basar.hem sıklar hem modernler.artık açıklara bakmıyolar bile.
  • Bence bu kıyafetleri Prada Vakkodan devralsın:)
  • Benim bildiğim THY kıyafetleri vakko tarafından tasarlanıyordu bence bunları artık prada tasarlamalı :))
  • Ben bu kiyafetlecagakesinlikle binmem.. Tam anlami ile ezalet..
  • günümüzde bazı insanlar yalakalığın sınırlarını zorluyorlar bunlar yalakalıktan başka bir şey değil
  • SON DERECE BASARILI INCE CALISMA OLMUS. TEBRIK EDIYORUM . THY`NA YAKISIR
  • Sayın Hanif, Bir tasarımcı, modacı olarak bu tür bir kıyafeti eskiz olarak bile olsa hazırlamanızı ve paylaşmanızı size yakıştıramadığımı söylemeliyim. Yaranmak için mi yaptınız, sizden bumu istendi bilemiyorum. Ama bir çok modacı tanırım ki, böyle bir isteği yapmaktan ve benm tasarımım diyerek imzalamaktansa o parayı kazanmamayı tercih ederler. Bu işten vazgeçmeniz, bu sahneden çekilmeniz ve işin devamını getirmemeniz için uçucu ekipler THY' nin size ödeyeceği miktarı aralarında toplayıp gönderebilirler. Ben uçucu değilim ama, bende böyle bir kampanyaya zevkle iştirak ederim. Hem THY yönetimini küçülttünüz, hemde kendinizi. Ayıp ettiniz. Çok ayıp ettiniz.
  • Sayın Hanif, yaptıklarınızı görünce, görmediklerimizden korkar olduk. Fotoğrafları yayınlanan ve 4 yıldızlı otellerde kahveci güzellerine giydirip gezdirebileceğiniz kıyafetlerin, dünyanın sayılı havayollarından birinin kabin ekiplerine giydirilmek istenmesi ve bunların tarafınızdan tasarlanmış olması üzücüdür. Dilek Hanif markası THY'nı bir yere getirmez, THY'na üniforma tasarlamak Dilek Hanif için en önemli reklamdır. Daha önce denenmiş Türk tasarımcı rezaletinden sonra artık THY yöneticilerinin, Chanel, YSL, Gaultier, Dior, Castelbajac, Prada gibi markalarla çalışması, uluslararası olmak için kaçınılmazdır
  • sagdaki kadinin fesi nedense bana Aladdin cizgi filmindeki Apu'yu hatirlatti :)

Barbaros Şansal’ın paylaştığı Türk Hava Yolları’nın yeni kabin ekibi kıyafetleri tepki çekti. Uzun etek boyları, fesi ve Ortadoğu çizgileri taşıyan tarzı ile sosyal medyada tartışma konusu olan kıyafetler sert eleştirilere maruz kaldı.

THY'DEN AÇIKLAMA

Bu arada yeni kıyafetlere gelen tepkiler sonrası Türk Hava Yolları, twitter üzerinden kısa bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bir süre önce başlayan kabin kıyafeti tasarımlarımız henüz sonuçlanmamıştır. Sonuçlandığında sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız." ifadeleri kullanıldı.

İşte THY’nin yeni kıyafetleri ve gelen tepkiler:

-Yuh artik malesia airlines gibiiii

Yok canım şaka mı ? Kim dikmiş ???

21.yüzyıl'da muhteşem yüzyıl etkisi olmuş daha çok, kim bu manasızlığın arkasındaki

21. Yüzyıl THY Uçuş Ekipleri Kostümleri ! pic.twitter.com/BiNvpfCF” Ucagida sultan kullaniyor heralde?

THY'nin yeni uçuş kıyafetlerinin ideolojik göndermesini geçtim gram zevk barındırmıyor.

E yuh artik ama ya.. Zevksizligin tanimi olmuş.

THY’NİN YENİ KIYAFETLERİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (150)

Rüya ~ 11 yıl önce
Bu kadar kepazelik olmaz doğrusu. Lise ilkokul kıyafetlerini serbest bırakacaklarina hosteslik gibi uluslararasına hitap eden bir mesleğe saygı istirham ediyorum. avmlerdede personel kıyafeti giydiriyorlar sonra müşterilerin çoğu ezici hakaret içerici tavırlar sergiliyorlar. Personel olmayan bu durumu bilemez. Ayrıca o kadar sapıksan disi sinek görsen sarkarsin. Atatürkun yokluğu ne kadar belli. Ayrıca mankenlikte bir sanattır. Herkes manken olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay vay vay ~ 11 yıl önce
çalışanlara danışarak fikirlerini alarak tasarlansa daha güzel giysiler tasarlanabilirdi.madem muhafazakar tarafımızı ortaya koyacağız bari komik olmasın.bir de kumaşlar cok ucuz görünüyor.biraz daha önemseyin çalışanları.düşünsene sevdiğin uçağa binmiş ikram veriyorsun bi tarafıyla güler..kapatı lacaksa da tamamen kapatalım daha şık kumaşlar seçilsin.arada derede kalmasın kostümler de çalışanlar da.yolda bir sürü türbanlı hatun var açıklara beş basar.hem sıklar hem modernler.artık açıklara bakmıyolar bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Kıyafetler ~ 11 yıl önce
Bence bu kıyafetleri Prada Vakkodan devralsın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vakko ~ 11 yıl önce
Benim bildiğim THY kıyafetleri vakko tarafından tasarlanıyordu bence bunları artık prada tasarlamalı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet. ~ 11 yıl önce
Ben bu kiyafetlecagakesinlikle binmem.. Tam anlami ile ezalet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilhan günaydın ~ 11 yıl önce
günümüzde bazı insanlar yalakalığın sınırlarını zorluyorlar bunlar yalakalıktan başka bir şey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
COK BASARILI ~ 11 yıl önce
SON DERECE BASARILI INCE CALISMA OLMUS. TEBRIK EDIYORUM . THY`NA YAKISIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MODACI HANIMEFENDİ ~ 11 yıl önce
Sayın Hanif, Bir tasarımcı, modacı olarak bu tür bir kıyafeti eskiz olarak bile olsa hazırlamanızı ve paylaşmanızı size yakıştıramadığımı söylemeliyim. Yaranmak için mi yaptınız, sizden bumu istendi bilemiyorum. Ama bir çok modacı tanırım ki, böyle bir isteği yapmaktan ve benm tasarımım diyerek imzalamaktansa o parayı kazanmamayı tercih ederler. Bu işten vazgeçmeniz, bu sahneden çekilmeniz ve işin devamını getirmemeniz için uçucu ekipler THY' nin size ödeyeceği miktarı aralarında toplayıp gönderebilirler. Ben uçucu değilim ama, bende böyle bir kampanyaya zevkle iştirak ederim. Hem THY yönetimini küçülttünüz, hemde kendinizi. Ayıp ettiniz. Çok ayıp ettiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denenmişi Varken ~ 11 yıl önce
Sayın Hanif, yaptıklarınızı görünce, görmediklerimizden korkar olduk. Fotoğrafları yayınlanan ve 4 yıldızlı otellerde kahveci güzellerine giydirip gezdirebileceğiniz kıyafetlerin, dünyanın sayılı havayollarından birinin kabin ekiplerine giydirilmek istenmesi ve bunların tarafınızdan tasarlanmış olması üzücüdür. Dilek Hanif markası THY'nı bir yere getirmez, THY'na üniforma tasarlamak Dilek Hanif için en önemli reklamdır. Daha önce denenmiş Türk tasarımcı rezaletinden sonra artık THY yöneticilerinin, Chanel, YSL, Gaultier, Dior, Castelbajac, Prada gibi markalarla çalışması, uluslararası olmak için kaçınılmazdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
r.b ~ 11 yıl önce
sagdaki kadinin fesi nedense bana Aladdin cizgi filmindeki Apu'yu hatirlatti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000