02 Şubat 2011, Çarşamba 10:34:40

THY'NİN YENİ HATLARININ TARİFELERİ BELLİ OLDU

Türk Hava Yolları’nın yeni başlatacağı Valencia, Malaga ve Toulouse seferlerinin tarifesi belli oldu...
  • bir an önce sabiha gökçen'den parise uçmaya başlamalılar..
  • ispanta ne yahu yazdigini bir kontrol et
  • Irlandanin batisinda Ireland West Knock diye bir havaalani var, yazin haftada 2 seferle THY orayada baslasin kisa zamanda full ucmazsa masraflari ben odeyecegim, demedi demeyin.
  • AB vizeyi kaldırırsa bu hatların hepsi fazlasıyla tutar... Türk insanı seyahat edebilecek parayı her zaman bulur :) ne de olsa ruslar gibi aç değiliz :)))
  • IRANDAN GEKEN TRANSITLER BASTA WASHINGTIN VE NEWYORKA VE KANADAYA TURKIYEDEN UCUYORLAR IRAN UCAGI OLMAYAN OLANIN AVRUPAYA KUZEY AVRUPYA UCAMADIGI BIR ULKE COK GUZEL BIR PAZAR DAHA DA ONEM VERILMELI
  • 10. sınıf isim dediğin iran hattı ful çekiyor ama. Avrupa gibi rekabet yüksek olmayan hatlar bunlar.Bu arada valencia hattı bence yüzde 80 dolulukla uçar
  • Ikisi de cok ilginc ve guzel kentler. Bir de Ispanyol mutfagi ile birlesince. Valensiya mimari harikalarla dolu. Hem oradan buraya Turkiye ve Turkiye otesi yolcu gelecektir, hem de Turkiye'den oraya turist gidecektir. Dogru secim.
  • tutmaz bu hatlar...fransa tutar.ama ıspanta tutmaz... kolay gele..
  • Oh bee..Millet Turkiye'de böyle seferleri istiyor..Uuzn zamandır hasret kalmıştı insanlar Valencia,Malaga gibi isimlere,yerlere..Son 2-3 aydır okuduğumuz isimler belli..Yok Yemen yok Afganistan yok İran...İçimiz kararmıştı 10.sınıf ülke isimlerini duymaktan.

Planlanan uçuş programına göre Türk Hava Yolları, Valencia’ya (İspanya) ilk seferini 27 Mart tarihinde gerçekleştirecek, seferler Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün icra edilecek.

Türk Hava Yolları ayrıca 27 Nisan’da başlatacağı İstanbul-Malaga (İspanya) seferlerini de Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 sefer gerçekleştirecek. Valencia ve Malaga uçuşlarının başlaması ile birlikte Türk Hava Yolları yolcuları, Barcelona ve Madrid’ten sonra İspanya’da 4 uçuş noktasına direkt ulaşma imkanı bulacaklar.

Uçuş ağını İstanbul-Toulouse (Fransa) hattını 16 Nisan tarihinde açarak genişletmeye devam edecek Türk Hava Yolları, bu hatta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada 3 gün hizmet verecek. 3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren haftada 4 sefere arttırılacak Toulouse seferleri, Lyon, Nice ve Paris’den sonra Türk Hava Yolları’nın Fransa’da sefer gerçekleştirdiği 4’üncü uçuş noktası olacak.

Valencia, Malaga ve Toulouse hatlarının açılması ile birlikte Türk Hava Yolları, tüm dünyada 175 destinasyona ulaşacak. Tarifeli uçuş saatleri şöyle olacak;

THY'NİN YENİ HATLARININ TARİFELERİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
bir an önce sabiha gökçen'den parise uçmaya başlamalılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ispanta ne yahu yazdigini bir kontrol et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Irlandanin batisinda Ireland West Knock diye bir havaalani var, yazin haftada 2 seferle THY orayada baslasin kisa zamanda full ucmazsa masraflari ben odeyecegim, demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AB vizeyi kaldırırsa bu hatların hepsi fazlasıyla tutar... Türk insanı seyahat edebilecek parayı her zaman bulur :) ne de olsa ruslar gibi aç değiliz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IRANDAN GEKEN TRANSITLER BASTA WASHINGTIN VE NEWYORKA VE KANADAYA TURKIYEDEN UCUYORLAR IRAN UCAGI OLMAYAN OLANIN AVRUPAYA KUZEY AVRUPYA UCAMADIGI BIR ULKE COK GUZEL BIR PAZAR DAHA DA ONEM VERILMELI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10. sınıf isim dediğin iran hattı ful çekiyor ama. Avrupa gibi rekabet yüksek olmayan hatlar bunlar.Bu arada valencia hattı bence yüzde 80 dolulukla uçar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ikisi de cok ilginc ve guzel kentler. Bir de Ispanyol mutfagi ile birlesince. Valensiya mimari harikalarla dolu. Hem oradan buraya Turkiye ve Turkiye otesi yolcu gelecektir, hem de Turkiye'den oraya turist gidecektir. Dogru secim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tutmaz bu hatlar...fransa tutar.ama ıspanta tutmaz... kolay gele..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Oh bee..Millet Turkiye'de böyle seferleri istiyor..Uuzn zamandır hasret kalmıştı insanlar Valencia,Malaga gibi isimlere,yerlere..Son 2-3 aydır okuduğumuz isimler belli..Yok Yemen yok Afganistan yok İran...İçimiz kararmıştı 10.sınıf ülke isimlerini duymaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000