13 Ağustos 2009, Perşembe 08:56:17

THY'nin yeni feel like starı kim?

THY, 49 yıllık uğraş sonrasında uçmayı başardığı İstanbul-Toronto hattının tanıtımı için çok ünlü bir ismi kullanacak. Peki, THY tanıtımda dünyaca ünlü Türk yıldızı kullanacak?
  • Uluslarası marka olmak isteniyor ve reklam ona göre yapılmak isteniyorsa Hidayet yanlış isim. Bize göre büyük olabilir ama bir alman, bir ingiliz veya bir meksikalıya göre büyük mü kaç kişi tanır ???
  • gercek türkleri derken?hidayet TÜRKOGLU sence gercek türk degil yani??
  • lütfen amsterdam seferlerini iptl edin çünkü bir kevin costner reklamda oynadı allah muhafaza...sen dünya devisin THY (sözde) senin reklama ihtiyacınmı var :))
  • BEN THY NIN ISLEMLERINI THY´NIN KENDI PERSONELININ YAPTIGINI SANIYORDUM.DEMEKKI ODA ÖZELLESMIS.AYRICA DÜNYANIN HERYERINDE COK KEZ PASAPORT KONTROL EDILIYOR AMERIKA UCUSLARI ICIN.ILK ÖNCE BAGAJ ISLEMINDEN ÖNCE ÖN KONTROL VIZE VE DIGER ISLEMLERI TAMMI.VIZE GEREKCESI DOGRUMU DIYE.SONRA BAGAJ VERIRKEN BILETTEKI ISIM DOGRUMU DIYE.SONRA NORMAL PASAPORT ISLEMI.SONRADA UCAGA BINIS ÖNCESI BINIS KARTINDAKI ISIMLE PASAPORT TUTUYORMU DIYE.
  • keşke muslum gurses yada angaralı namık gıbı has vatan evladı ınsanları gerçek turklerı yada mustafa yıldızdoğan kardeşımı koysalarmış keşşşke ama
  • dünyada o kadar ünlü insan varken bula bula kevin costner gibi siyonist herifin tekini bulmuşlardı ya uyuz olmuştum.. şimdi inşallah daha iyi olacak.
  • Toronto'da en iyi reklam Turkiye'nin bulundugu cografyadan gelen ulkelerin insanlarina yonelik olmalidir, bu da yerel Ingilizce ve etnik radyo TV istastonlarina kendi dillerinde reklam vererek olur, Istanbul boylece guzel bir hub olacaktir. Bir de yolcuyu yildirmayalim, THY ile Toronto'ya uctum, Gozen'in calisanlari 5 kez pasaport kontrolu yapti, ahiret sorulari soruldu, bu sadece bize degil, ortadogu kokenli yolculara da yapildi, bu dogru degil, Istanbul'dan gecen yolcuya Avrupalilarin yaptigi gibi potansiyel terorist muamelesi yapilmasin, en iyi uygulama, yolcularin sivil guvenlikle gozlenmesi psikolojik durumlarinin incelenerek suphelilerin sorgulanmasidir.

Türk Hava Yolları, 11 Temmuz’da başladığı İstanbul-Toronto uçuşlarına olan talepten şimdilik memnun görünüyor. Ancak THY, buna rağmen İstanbul-Toronto hattındaki yolcu sayısını artırmak için tanıtım çalışmalarını da sürdürüyor.

Brezilya’daki Sao Paolo hattının tanıtımı için Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos ile anlaşmanın yollarını arayan Türk Hava Yolları, Toronto hattı için ise çok ünlü bir ismi kullanacak.
Hidayet Türkoğlu
NBA’deki başarılı performansıyla tüm dünyanın tanıdığı Türk basketbol yıldızı Hidayet Türkoğlu’nun Kanada takımı Toronto Raptors ile anlaşması THY’yi harekete geçirdi.

Tanıtım kampanyası çerçevesinde Türkoğlu’nun fotoğraflarının yer aldığı dev bilboardlar Toronto sokaklarına yerleştirilecek.

Hidayet Türkoğlu, bu yaz transfer döneminde NBA'nın köklü takımlarından Toronto Raptors'a transfer olmuştu.

THY'nin yeni feel like starı kim?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Uluslarası marka olmak isteniyor ve reklam ona göre yapılmak isteniyorsa Hidayet yanlış isim. Bize göre büyük olabilir ama bir alman, bir ingiliz veya bir meksikalıya göre büyük mü kaç kişi tanır ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gercek türkleri derken?hidayet TÜRKOGLU sence gercek türk degil yani??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lütfen amsterdam seferlerini iptl edin çünkü bir kevin costner reklamda oynadı allah muhafaza...sen dünya devisin THY (sözde) senin reklama ihtiyacınmı var :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BEN THY NIN ISLEMLERINI THY´NIN KENDI PERSONELININ YAPTIGINI SANIYORDUM.DEMEKKI ODA ÖZELLESMIS.AYRICA DÜNYANIN HERYERINDE COK KEZ PASAPORT KONTROL EDILIYOR AMERIKA UCUSLARI ICIN.ILK ÖNCE BAGAJ ISLEMINDEN ÖNCE ÖN KONTROL VIZE VE DIGER ISLEMLERI TAMMI.VIZE GEREKCESI DOGRUMU DIYE.SONRA BAGAJ VERIRKEN BILETTEKI ISIM DOGRUMU DIYE.SONRA NORMAL PASAPORT ISLEMI.SONRADA UCAGA BINIS ÖNCESI BINIS KARTINDAKI ISIMLE PASAPORT TUTUYORMU DIYE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keşke muslum gurses yada angaralı namık gıbı has vatan evladı ınsanları gerçek turklerı yada mustafa yıldızdoğan kardeşımı koysalarmış keşşşke ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dünyada o kadar ünlü insan varken bula bula kevin costner gibi siyonist herifin tekini bulmuşlardı ya uyuz olmuştum.. şimdi inşallah daha iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Toronto'da en iyi reklam Turkiye'nin bulundugu cografyadan gelen ulkelerin insanlarina yonelik olmalidir, bu da yerel Ingilizce ve etnik radyo TV istastonlarina kendi dillerinde reklam vererek olur, Istanbul boylece guzel bir hub olacaktir. Bir de yolcuyu yildirmayalim, THY ile Toronto'ya uctum, Gozen'in calisanlari 5 kez pasaport kontrolu yapti, ahiret sorulari soruldu, bu sadece bize degil, ortadogu kokenli yolculara da yapildi, bu dogru degil, Istanbul'dan gecen yolcuya Avrupalilarin yaptigi gibi potansiyel terorist muamelesi yapilmasin, en iyi uygulama, yolcularin sivil guvenlikle gozlenmesi psikolojik durumlarinin incelenerek suphelilerin sorgulanmasidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000