21 Mayıs 2013, Salı 10:19:17

THY'NİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Türk Hava Yolları Santiago De Compostela seferleri başladı...
  • rotterdama uçsun THY , amsterdama bağlantılı yolcu dışındaki yolcular tenezzül etmez zaten.
  • Keske Hollanda'nin Rotterdam kentinede ucus gerceklestirse.
  • thy gerçekten güzel şeyler yapıyor yeni bir şehire uçuşa başlıyor her yönden güzel bir sefer olacaktır..
  • İspanya'nın kuzeybatısındaki Galicia bölgesine uçmayı planlıyorlardı zaten. Daha önce Coruna diye açıklanmıştı, daha sonra Compostela'da karar verdiler. Büyük seyahat gemilerinin duraklarından birisi de burada. Uzakdoğu'lu turistler gemi seyahatlerine kendilerine uygun tarihlerde başlayabilmeleri için rota üzerindeki birçok tarihi şehre uçuşlar var. 100. ülke olacak olan Malta da bu bakımdan önemli. THY aynı stratejide devam ederse Majorca ve Sicilya taraflarındaki liman şehirlerine uçuş yapmaya başlarsa hiç şaşırmayalım. Hırvatistan'ın kıyılarındaki Zagreb'e uzak şehirler de günün birinde yıl boyu destinasyon olabilir. Kanarya adalarının kış aylarındaki trafiği yüksek, Rusya'dan gelecek turistler ve turizm sektöründe çalışan Bulgaristan ve Romanya vatandaşları yeterli doluluğu sağlayabilir.
  • Burasi hristiyanlar icin kutsal bir sehirdir, ortacagdaki hac yolunun sona erdigi katedral buradadir ve hala ibadet amacli ziyaret edilmektedir. Ayrica galicyanin baskentidir burasi.
  • böyle uzak ve kücük yerlere ucarak ucuza bilet satacagina, daha yakin yerlere ucmasi daha iyi olur bence. bu ucus icin bir ucagi 10 saat trafikten cekecegine varna, köstence ve esb git gel yapabilirdi...
  • buranin özelligi nedir bilen var mi? ispanyol arkadaslarima sordum. oraya kimi tasiyacaklar acaba dediler. nasil bir is bekleniyor acaba? ben de merak ettim dogrusu.

Dünyada en çok ülkeye uçan “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” Türk Hava Yolları, 99 ülkede 226. nokta olan Santiago De Compostela’yı uçuş ağına kattı…

İspanya’da Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga ve Bilbao’nun ardından uçuş sağlanan 6. destinasyon Santiago De Compostela (İspanya)’ya ilk sefer bugün gerçekleştirildi. İstanbul - Santiago De Compostela seferleri Salı, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak icra ediliyor.

THY'NİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

rotterdam ~ 11 yıl önce
rotterdama uçsun THY , amsterdama bağlantılı yolcu dışındaki yolcular tenezzül etmez zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NLD ~ 11 yıl önce
Keske Hollanda'nin Rotterdam kentinede ucus gerceklestirse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
thy gerçekten güzel şeyler yapıyor yeni bir şehire uçuşa başlıyor her yönden güzel bir sefer olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
İspanya'nın kuzeybatısındaki Galicia bölgesine uçmayı planlıyorlardı zaten. Daha önce Coruna diye açıklanmıştı, daha sonra Compostela'da karar verdiler. Büyük seyahat gemilerinin duraklarından birisi de burada. Uzakdoğu'lu turistler gemi seyahatlerine kendilerine uygun tarihlerde başlayabilmeleri için rota üzerindeki birçok tarihi şehre uçuşlar var. 100. ülke olacak olan Malta da bu bakımdan önemli. THY aynı stratejide devam ederse Majorca ve Sicilya taraflarındaki liman şehirlerine uçuş yapmaya başlarsa hiç şaşırmayalım. Hırvatistan'ın kıyılarındaki Zagreb'e uzak şehirler de günün birinde yıl boyu destinasyon olabilir. Kanarya adalarının kış aylarındaki trafiği yüksek, Rusya'dan gelecek turistler ve turizm sektöründe çalışan Bulgaristan ve Romanya vatandaşları yeterli doluluğu sağlayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SdC ~ 11 yıl önce
Burasi hristiyanlar icin kutsal bir sehirdir, ortacagdaki hac yolunun sona erdigi katedral buradadir ve hala ibadet amacli ziyaret edilmektedir. Ayrica galicyanin baskentidir burasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
too far ~ 11 yıl önce
böyle uzak ve kücük yerlere ucarak ucuza bilet satacagina, daha yakin yerlere ucmasi daha iyi olur bence. bu ucus icin bir ucagi 10 saat trafikten cekecegine varna, köstence ve esb git gel yapabilirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sili mi sandin? ~ 11 yıl önce
Sili mi sandin burasi Ispanyada ve hristiyanlar icin cok onemli bir merkezdir, ucaklar full olur burada bakin yakinda frekans da artar hangi 10 saatten bahsediyorsun?
neden? ~ 11 yıl önce
buranin özelligi nedir bilen var mi? ispanyol arkadaslarima sordum. oraya kimi tasiyacaklar acaba dediler. nasil bir is bekleniyor acaba? ben de merak ettim dogrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000