17 Şubat 2009, Salı 14:56:48

THY'NİN ÜNİFORMALARI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri personeli için hazırlattığı yeni üniformaları görücüye çıkıyor.
  • Paran yoksa kardesim, internette ne isin var senin? Burda para dilenecegine, bir is arasan diyorum... THY iscilerine böyle bi iyilik yapmis, helal olsun.
  • Türkiye'nin tüm havayolu şirketleri bayraktaşıyıcıdır, tüm çalışanları ürkiye'yi temsil eder. Yanısıra THY her ne kadar özerk olsa da Türk insanının vergisinden de kendine sermaye edinmiştir. En azından diğer özel havayollarına kıyasla daha özel ve düşük maliyetli hizmetleri alabilmektedir. Bu sebeple THY ve Teknik yöneticileri veçalışanları bu ülkeye ve çalışanına karşı daha çok sorumludur. O yüzden şirket yöneticilerinin aldığı kararlarda ve uygulamalarında bu perspektifi de görmek gerekir. Şirketler karlılıkla ayakta dururken sosyal ve milli sorumluluklarını da göz ardı etmemelidir. Ayrıca Cemil İpekçi Bey'e tasarlatılan kıyafetler hem eski moda hem de soluk görünümlü idi. Umarım daha günün modasına uygun ve şık kıyafetler seçilmişitr
  • EVET YONETIMIN YAPTIGI GUZELLIKLER VAR TABIKI AMA YAPTIKLARI BAZI HATALAR VARKI ONLAR BASKA.BIZLER ZATEN SADECE KENDIMIZI DUSUNMUYORUZ SONUCTA ULKEMIZI TEMSIL EDEN BIR SIRKET VAR KARSIMIZDA ISTERIZKI DENEME YANILMAYLA DEGIL DAHA MANTIKLI ATILAN ADIMLARLA BUYUTELIM BU SIRKETI.SONUCTA BIZLER AILEYIZ VE AILE REISLERIMIZINDE BU DURUMA DUSMESINI ISTEMEYIZ.BIZIM TEPKILERIMIZ HEPBERABER BUYUMEK /BUYUTMEK VE BAYRAGIMIZI VE GOREVLERIMIZI BIZDEN SONRAKI EMEK VERECEKLERE DAHA IYI TESLIM ETMEK.INSANLAR OLARAK HERHALIMIZE SUKRETMELIYIZ.BENCIL OLMAMAK GEREK .KENDI CIKARLARIMIZ ICIN BASKALARINIDA MAGDUR ETMEMEK GEREK.
  • BU YENİ KIYAFETLERİ KİM GİYİCEK ? TURKISH GROUND SERVICE PERSONELİ İÇİNMİ TASARLANMIŞ YOKSA HALA MEVCUTTA ÇALIŞAN THY YER İŞLETME PERSONELİ İÇİNMİ BİLEN VARMI VARSA EĞER YAZARSA SEVİNİRİM .
  • tebrik ederim yazın için. tamamen aynı fikirdeyim. bazıları şükretmesini hiç bilmiyor. saygılar
  • Bu personel bu şirkete nekadar çalışsa azdır. Allah bu şirkete de, devlete de zeval vermesin. Ücret yönünden en az alan bir 25 yıllık Milli Eğitim İl Müdürü kadar maaş alıyor, sosyal imkanlar yeterince veriliyor, herkes yılda bir takım alamazken, şirket yenisi yanısıra model değişikliğine gidiyor. THY böylesi yakışır, ancak personelde lütfen ŞÜKRÜNÜ bilsin ve bu şirkete fedakarca ve vefalı şekilde çalışsın.
  • Kasap et derdinde koyun can derdinde birkaç aya kadar yer personeli kalacak sanki.
  • hayrına bizede üst bas verin.Paramız yok açık yoksuluz sefiliz.Zengin Üniforması zürütün the donunu delermiş

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri personeli için hazırlattığı yeni üniformaları görücüye çıkıyor. Atatürk Havalimanında yapılacak tanıtım defilesinin hazırlıkları bu gün öğlen saatlerinde başladı.

Ünlü modacı Faruk Saraç imzası taşıyan yeni üniformaları, koreografisini Uğurkan Erez’in hazırlayacağı THY’nin hizmetleri personeli için hazırlattığı yeni üniformaları yarın saat 14.00’te görücüye çıkıyor. Yeni üniformalar Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminali gidiş katında düzenlenecek olan defileyle tanıtılacak.

Yarın yapılacak defile için bugün öğlen saatlerinden itibaren hazırlıklar başladı. Dış hatlar gidiş katına ünlü mankenlerin yeni üniformalar tanıtacağı podyum kurularak, gerekli ışık sistemleri kuruldu. Hazırlıkların gece boyunca süreceği öğrenilirken, Ebru Güzel, Tuba Karaca, Atilla Saral ve Murat Mısırlı’nın aralarında bulunduğu 20 manken yarın sabah saat 08.00’de prova yapacak.

Defilenin seçenekli olarak tasarlanan ve defile sonunda yapılacak oylamayla izleyicilerin ve basın mensuplarının yeni üniformalarla ilgili fikirlerinin alınacak.

THY-HAZIRLIK

THY-HAZIRLIK

THY-HAZIRLIK

THY'NİN ÜNİFORMALARI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Paran yoksa kardesim, internette ne isin var senin? Burda para dilenecegine, bir is arasan diyorum... THY iscilerine böyle bi iyilik yapmis, helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'nin tüm havayolu şirketleri bayraktaşıyıcıdır, tüm çalışanları ürkiye'yi temsil eder. Yanısıra THY her ne kadar özerk olsa da Türk insanının vergisinden de kendine sermaye edinmiştir. En azından diğer özel havayollarına kıyasla daha özel ve düşük maliyetli hizmetleri alabilmektedir. Bu sebeple THY ve Teknik yöneticileri veçalışanları bu ülkeye ve çalışanına karşı daha çok sorumludur. O yüzden şirket yöneticilerinin aldığı kararlarda ve uygulamalarında bu perspektifi de görmek gerekir. Şirketler karlılıkla ayakta dururken sosyal ve milli sorumluluklarını da göz ardı etmemelidir. Ayrıca Cemil İpekçi Bey'e tasarlatılan kıyafetler hem eski moda hem de soluk görünümlü idi. Umarım daha günün modasına uygun ve şık kıyafetler seçilmişitr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EVET YONETIMIN YAPTIGI GUZELLIKLER VAR TABIKI AMA YAPTIKLARI BAZI HATALAR VARKI ONLAR BASKA.BIZLER ZATEN SADECE KENDIMIZI DUSUNMUYORUZ SONUCTA ULKEMIZI TEMSIL EDEN BIR SIRKET VAR KARSIMIZDA ISTERIZKI DENEME YANILMAYLA DEGIL DAHA MANTIKLI ATILAN ADIMLARLA BUYUTELIM BU SIRKETI.SONUCTA BIZLER AILEYIZ VE AILE REISLERIMIZINDE BU DURUMA DUSMESINI ISTEMEYIZ.BIZIM TEPKILERIMIZ HEPBERABER BUYUMEK /BUYUTMEK VE BAYRAGIMIZI VE GOREVLERIMIZI BIZDEN SONRAKI EMEK VERECEKLERE DAHA IYI TESLIM ETMEK.INSANLAR OLARAK HERHALIMIZE SUKRETMELIYIZ.BENCIL OLMAMAK GEREK .KENDI CIKARLARIMIZ ICIN BASKALARINIDA MAGDUR ETMEMEK GEREK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU YENİ KIYAFETLERİ KİM GİYİCEK ? TURKISH GROUND SERVICE PERSONELİ İÇİNMİ TASARLANMIŞ YOKSA HALA MEVCUTTA ÇALIŞAN THY YER İŞLETME PERSONELİ İÇİNMİ BİLEN VARMI VARSA EĞER YAZARSA SEVİNİRİM .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tebrik ederim yazın için. tamamen aynı fikirdeyim. bazıları şükretmesini hiç bilmiyor. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu personel bu şirkete nekadar çalışsa azdır. Allah bu şirkete de, devlete de zeval vermesin. Ücret yönünden en az alan bir 25 yıllık Milli Eğitim İl Müdürü kadar maaş alıyor, sosyal imkanlar yeterince veriliyor, herkes yılda bir takım alamazken, şirket yenisi yanısıra model değişikliğine gidiyor. THY böylesi yakışır, ancak personelde lütfen ŞÜKRÜNÜ bilsin ve bu şirkete fedakarca ve vefalı şekilde çalışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kasap et derdinde koyun can derdinde birkaç aya kadar yer personeli kalacak sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayrına bizede üst bas verin.Paramız yok açık yoksuluz sefiliz.Zengin Üniforması zürütün the donunu delermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000