03 Mart 2014, Pazartesi 15:24:11

THY'NİN YENİ ROTASI: ROTTERDAM

Türk Hava Yolları (THY), uçuş ağına yeni bir nokta daha ekliyor...
  • Çok mutlu oldum! Mükemmel ötesi! üniversite okuduğum bir şehre bu tarz bir hizmetin gelmesine gerçekten çok sevindim:D Amsterdam Rotterdam arası yaklaşık 80 kilometre, ama rotterdam the hague havaalanı daha yoğun çalışacaktır, zaten british ve transavia da yine buradan sefer düzenliyor.
  • Amsterdam Rotterdam arası istersen IST SAW kadar kısa olsun ne farkeder? Yolcu potansiyeli varsa sorun yok. Bir şehirdeki 2. Havalimanı gibi düşün... Senin mantığınla Londra da LHW veya LGW ye uculmasin... Londra yolcuları STN'nin bile açılmasını bekliyorlar. Hem Zaten THY aktarmalı yolcularla doldurur o hattı...
  • verin gazı::)) Amsterdam-Roterdam arası kaç km babalar? Ya iki havalimanı arası?? Holanda nüfusu? Amannn boşverin, sizin için thy uçsun yeter.
  • THY HABOM çalışanlarına yapılan haksızlıkları asla unutmuyacağız....
  • Karşılaştırma yapılmış ama thy emirates ile rekabet etmesi söz konusu değil thy sürümden kazanıyor şimdilik herşeye atlıyor her gördüğü uçağı batmış şirketi her şehri yani ölüyü diriyi uçanı kaçanı mantığı thy'ninki stratejisi bu çok açık esasen bu strateji falan değil 3 yıl gider 5 yıl gider bilemedin 10 yıl gider sonunda çark dişlilerin zayıflığı yüzünden dağılır gider emirates böyle değil analiz sistemi 5 5 gibi birden fazla teori ile planlama yapıyor bildiğim kadarıyla zaten kendi bünyelerinden çalışan portföyüne bakıncada anlaşılıyor durum thy teknikte yönetim kadrolarından sürekli sorun ve eleştiri içinde istikrar yok kabinde insanlar limit üstü üstü uçuruluyor ve son tis ile kabin aldığı ücret dünya ortalamasının zaten altındaydı ancak ülke şartlarına göre iyiydi şimdi onuda aşağıya çektiler böyle devam edersede 110 saatinde üstüne çıkılacak emirateste ise max 50 saat uçar insanlar eğer isterlerse bu düşürülür yada arttırılır yolcuya çalışanına saygı esastır ve herşey planlıdır.
  • Edelerimi kutluyorum kahramanmarasa THY yüksek fiyatla ucuyor arti ucak full. Aksama sefer farz diyoruz . THY Pegasus aksam seferlerine baslarsa engel olmazsin lütfen. Thy widen your domestic station K.maras ;-)
  • IPhone uygulamasi, sen glasgow a gidilsin istiyorsun ama belki thy orayla anlasamadi ? Tabi senin acilsin demen kolay. Baskalarinida dusun!! Dubai nin yogunluguna bakarsan tabi gunde 2 sefer duzenlerler. O hat i thy acsa sen oraya gidecekmisin ?! Thy nin ingilterede bircokhatti var zaten. Oyle glasgow a hat ac demeyle hat acilmaz! Nufus yogunlugu,talep, airport un sartlari, anlasmalar var..
  • Roterdam denilen yer Hollandanın Wall Streeti saylır . muhteşem büyüklükte ticaret ve liman kenti . Thy için çok geç alınmış bir karar kesinlikle
  • Slovakya, İzlanda, Rodos, Kandiye, Mallorca, Ibiza, Porto, Newcastle, Cardiff, Belfast, Malmö, Bergen, Cluj Napoca, Graz, Sardinya, Korsika, Krakow, Kharkiv, Samara, Mahaçkale, Suhumi, Nalçık, Grozni..
  • Son zamanlarda ciddi bir biçimde emirates ile kıyaslama yapılmaya başlandı. Evet her iki hava yolunun da birbirinden üstün olduğu taraflar var ancak, havalimanı dezavantajı dışında yarışı THY önde götürüyor. THY'Nin stratejisi her yere girmek ve girdiği yerlerde frekans derinliğini yakalmak, uçtuğu ülkede yabancı menşeyli en çok yolcu taşıyan havayolları arasına girmek ki bu hedefinde de gayet başarılı. Almanya iç hatlara döndü, rotterdama 2015 de günde 2 kez sefer düzenlenecek, israilde neredeyse el al kadar yolcusu var, suudi arabistan, italya, londra, orta asya birçok pazarda lider. Emirates ise sadece magakentlere sefer düzenliyor. THY'nin afrika ve latin amerika atağı ile de inanılmaz bir sıçrayış yapacağına inanıyorum.

Skytrax tarafından 3 yıldır üstüste Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları, Avrupa'da bir noktayı daha uçuş ağına ekliyor.

THY, yarından itibaren Hollanda'nın ikinci büyük kenti olan Rotterdam kentine uçmaya başlayacak. Türk Hava Yolları, İstanbul-Rotterdam arasında karşılıklı olarak haftada 4 gün sefer düzenleyecek.

Rotterdam, Türk Hava Yolları'nın Hollanda'daki Amsterdam'dan sonraki ikinci uçuş noktası olacak.

ROTTERDAM'I TANIYALIM

Rotterdam, Hollanda'nın Güneybatısında bulunur. Amsterdam'dan sonra nüfus olarak 2. büyük şehirdir, fakat Rotterdam'ın yüzölçümü daha büyüktür. Rotterdam, Avrupa'nın en büyük limanını bünyesinde barındırır. Dünyanın dört bir yanından getirilen kargoların kıtaya kuzeyden giriş noktasıdır. İsmini Rotte ırmağından almaktadır. Nüfusun yaklaşık yarısının Hollanda kökenli olmadığı bu şehirde, yüzde 8'in üzerinde bir Türk nüfusu da yaşamaktadır.

GEZİLEBİLECEK YERLER

Rotterdam'da seyahat edenlerin gezebileceği başlıca yerler; Boijmans Van Beuningen Müzesi, Diergaarde Blijdorp Hayvanat Bahçesi, Thermen Sauna, Witte Huis, Doğal Tarih Müzesi, Wereld Müzesi, Sonneveld Evi, Erasmus Köprüsü, Willemsburg köprüsü, Maritime Museum (Denizcilik Müzesi), Hollanda Mimarlık Enstitüsü (NAI), Het Schielandshuis Müzesi, Euromast Kulesi'dir.

İŞTE THY'NİN YENİ UÇUŞ NOKTASI ROTTERDAM'DAN GÖRÜNTÜLER



















AirportHaber.com

THY'NİN YENİ ROTASI: ROTTERDAM

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Enver ~ 10 yıl önce
Çok mutlu oldum! Mükemmel ötesi! üniversite okuduğum bir şehre bu tarz bir hizmetin gelmesine gerçekten çok sevindim:D Amsterdam Rotterdam arası yaklaşık 80 kilometre, ama rotterdam the hague havaalanı daha yoğun çalışacaktır, zaten british ve transavia da yine buradan sefer düzenliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Amsterdam Rotterdam arası istersen IST SAW kadar kısa olsun ne farkeder? Yolcu potansiyeli varsa sorun yok. Bir şehirdeki 2. Havalimanı gibi düşün... Senin mantığınla Londra da LHW veya LGW ye uculmasin... Londra yolcuları STN'nin bile açılmasını bekliyorlar. Hem Zaten THY aktarmalı yolcularla doldurur o hattı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
verin gazı::)) Amsterdam-Roterdam arası kaç km babalar? Ya iki havalimanı arası?? Holanda nüfusu? Amannn boşverin, sizin için thy uçsun yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 10 yıl önce
Tam 56km. THY icin cok basarili bir istasyon. Mart/Nisan/Mayis 89% doluluk var.
thy habom ~ 10 yıl önce
THY HABOM çalışanlarına yapılan haksızlıkları asla unutmuyacağız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates - Thy ~ 10 yıl önce
Karşılaştırma yapılmış ama thy emirates ile rekabet etmesi söz konusu değil thy sürümden kazanıyor şimdilik herşeye atlıyor her gördüğü uçağı batmış şirketi her şehri yani ölüyü diriyi uçanı kaçanı mantığı thy'ninki stratejisi bu çok açık esasen bu strateji falan değil 3 yıl gider 5 yıl gider bilemedin 10 yıl gider sonunda çark dişlilerin zayıflığı yüzünden dağılır gider emirates böyle değil analiz sistemi 5 5 gibi birden fazla teori ile planlama yapıyor bildiğim kadarıyla zaten kendi bünyelerinden çalışan portföyüne bakıncada anlaşılıyor durum thy teknikte yönetim kadrolarından sürekli sorun ve eleştiri içinde istikrar yok kabinde insanlar limit üstü üstü uçuruluyor ve son tis ile kabin aldığı ücret dünya ortalamasının zaten altındaydı ancak ülke şartlarına göre iyiydi şimdi onuda aşağıya çektiler böyle devam edersede 110 saatinde üstüne çıkılacak emirateste ise max 50 saat uçar insanlar eğer isterlerse bu düşürülür yada arttırılır yolcuya çalışanına saygı esastır ve herşey planlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 10 yıl önce
Subjektif olmuş biraz. "Emirates dünyanın en iyi yönetilen havayolu" zaten THY Genel Müdürünün erdem dolu cümlesidir; ama bu THY'nin Emirates'in gerisinde olduğunu veya daha kötü işlediğini göstermez. THY'nin küçümsenmeyecek avantajları var Emirates'e göre. Bunların başında coğrafi konum geliyor. Avrupa'nın %60'ı THY'nin dar gövde filosunun ideal menzilinde kalıyorken, Emirates buralara hiç ideal olmayan geniş gövdelerle uçmak zorunda kalıyor. Sonra Türkiye'nin hiçbir şeyi olmasa 70 milyonluk dinamik bir iç potansiyeli var, Dubai'nin nüfusu ise sadece 2 milyon. THY'nin stratejisini çingenelik olarak nitelesen de, bu THY'nin imza stratejisi geldi ve gayet de başarılı. Her açılan "dandik" hat network sayesinde 2 sene içinde para basmaya başlıyor.
K.marasli ~ 10 yıl önce
Edelerimi kutluyorum kahramanmarasa THY yüksek fiyatla ucuyor arti ucak full. Aksama sefer farz diyoruz . THY Pegasus aksam seferlerine baslarsa engel olmazsin lütfen. Thy widen your domestic station K.maras ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilkay ~ 10 yıl önce
IPhone uygulamasi, sen glasgow a gidilsin istiyorsun ama belki thy orayla anlasamadi ? Tabi senin acilsin demen kolay. Baskalarinida dusun!! Dubai nin yogunluguna bakarsan tabi gunde 2 sefer duzenlerler. O hat i thy acsa sen oraya gidecekmisin ?! Thy nin ingilterede bircokhatti var zaten. Oyle glasgow a hat ac demeyle hat acilmaz! Nufus yogunlugu,talep, airport un sartlari, anlasmalar var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IPhone uygulamasi ~ 10 yıl önce
Anlasma konusunda hakli olabilirsin arkadasim ona bisey diyemem, ben istedim diyede kimse acmaz sen rahatsiz olma ama yogunluk diyorsun THY ALmanya da Kassel e ucmak istiyor senin haberin yok ama ben burda yasadigim icin biliyorum. Kassel e günde iki üc tane ucak geliyor, Almanya da son on yilin en gereksiz yatirimi olarak secildi o hava alani, Ryan Air bile ucmuyor sen düsün!!!Münster de cok farkli degil!! Glasgow un Santiago de Compostela kadardami potensiyali yok???
ilkay ~ 10 yıl önce
arkadaşım sende haklısın . kassel şehrini bilmiyordum. şimdi öğrendim . bencese Glasgow daha mantıklı. fakat bunun bir denenmesi gerekiyor. mesela 2-3 sefer uçuş yapsalar ve yolcu yoğunluğuna baksalar ve olumlu sonuç alırlarsa glsgow u tercih etseler daha iyi olur.
IPhone uygulamasi ~ 10 yıl önce
Benim demek istedigim cok basit lafa gelince Avrupa en iyi hava yolu ise THY, o adamlarin günde iki defa B777 ile gelecek kadar potansiyeli varsa ve THY ninde günde bir defa B737 ile gidecek kadar potansiyeli yoksa ozaman hersey bosuna zaten!! Tartismaya gerek yok!!!
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Roterdam denilen yer Hollandanın Wall Streeti saylır . muhteşem büyüklükte ticaret ve liman kenti . Thy için çok geç alınmış bir karar kesinlikle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalanlar ~ 10 yıl önce
Slovakya, İzlanda, Rodos, Kandiye, Mallorca, Ibiza, Porto, Newcastle, Cardiff, Belfast, Malmö, Bergen, Cluj Napoca, Graz, Sardinya, Korsika, Krakow, Kharkiv, Samara, Mahaçkale, Suhumi, Nalçık, Grozni..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY - Emirates ~ 10 yıl önce
Son zamanlarda ciddi bir biçimde emirates ile kıyaslama yapılmaya başlandı. Evet her iki hava yolunun da birbirinden üstün olduğu taraflar var ancak, havalimanı dezavantajı dışında yarışı THY önde götürüyor. THY'Nin stratejisi her yere girmek ve girdiği yerlerde frekans derinliğini yakalmak, uçtuğu ülkede yabancı menşeyli en çok yolcu taşıyan havayolları arasına girmek ki bu hedefinde de gayet başarılı. Almanya iç hatlara döndü, rotterdama 2015 de günde 2 kez sefer düzenlenecek, israilde neredeyse el al kadar yolcusu var, suudi arabistan, italya, londra, orta asya birçok pazarda lider. Emirates ise sadece magakentlere sefer düzenliyor. THY'nin afrika ve latin amerika atağı ile de inanılmaz bir sıçrayış yapacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000