04 Nisan 2014, Cuma 12:41:27

THY'NİN TEPESİNE İKİ YENİ İSİM

Türk Hava Yolları yönetim kurulundan ayrılan iki isim yerine yeni iki isim atandı.
  • Thy de cemaat ve dış devletlerin ağırlığı var gibi. Akp değil
  • Şu hale bakın ya... İçler acısı
  • Asıl merak konusu, dünyanın öteki en büyük hukukçusu Cemal Şanlı. Neden aniden istifa etti? Bilen var mı? Hani Topçunun kankasıydı! Nooldi? Burnuma iğrenç bir örtbas kokusu geliyor! Çıkar nasılsa, bekleyelim görelim.
  • Ilker bey sirket icin buyuk kazanim. Fazla gecmez kendinden soz ettirir. Basarilar
  • En çok "eleştiri sınırını aşan" yorumları merak ediyorum. Bunca sınır aşılıp bu vatandaşlar YK Üyesi yapılmışken hemde:) Siniri aşmış ahvalimiz, sınırımı aşamayacak..
  • kimsenin ne inancı ile ne de baş örtüsü bir sorunumuz yoktur, bize dayatılan bu yeni moda baş örtüsü adı altında artık gizlenmesine bile gerek duyulmayan bir düşüncedir ve elbette bunun karşısında olacağız. bugün bu boşalan yönetim kademesine atanan beyler içinde o zaman övgüler düzmüştünüz. şimdi arkalarından teneke çalıyorsunuz, bizim ahlakımız bu değildir. yarın da bunlar için söylenmedik laf bırakmayacaksınız, yanar döner olmayın, mercimeğin bile yönü bellidir.
  • Fotoğraf manidar. Başka kimse bulamamşlar mı
  • deve kesmeyi unutmayin sakin.
  • esinin basi acik olan bi vatandas olaeak sunu solemek istiorum. basi kapali olanlara sirf inancindan oturu yobaz diyen zihniyete medeni ve cagdas bir zihniyet demek nekadar dogru olabilir..birakalim bunlari artik, kim nasil yasamak isterse yasasin..gercek ozgurluk bu degilmidir zaten.kimsenin yasayis tarzindan dolayi sorgulanmadigi bir ulke.insallah birgun basarabiliriz
  • arzu hanımın başbakanın avukatı olduğunu yazmayı unutmuşsunuz.merak ediyorum thy yönetim kuruluna ne zaman havacılığa yıllarını vermiş sektörün içinden gelen bir kişi atanacak acaba?başbakanın yakını olmak farklı bir şey havacılığın içinden gelmek farklı şey olsa gerek.türbanlı olabilir elbette ama sektörün içinden gelen bir türbanlı olmalıydı.bu hanımın herhangi bir yönetim tecrübeside yok yazılanlara bakılırsa....

THY'de geçen hafta sürpriz şekilde istifa eden İcra Kurulu Başkan vekili Cemal Şanlı ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Nuri Yazıcı'dan boşalan yönetim kuruluna iki yeni isim atandı.

Cemal Şanlı'nın yürüttüğü Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan vekilliğine mevcut yönetim kurulu üyesi Mecit Eş atanırken, iki yeni isim yönetime girdi.

İşte THY'den yapılan o açıklama:

"Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, istifa suretiyle boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine,  Sermaye Piyasası Kurulu görüşü alınarak, Sn. İlker Aycı ve Sn. Arzu Akalın'ın, ilk Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine ve Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Prof. Dr. Mecit EŞ'in Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili olarak atanmasına karar verilmiştir."

İLKER AYCI KİMDİR?
1971 İstanbul doğumlu olan İlker Aycı, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’nde lisans eğitimi aldıktan sonra, Leeds Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde araştırmalarını tamamlayarak Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler masteri yaptı.

İngilizce ve Rusça bilen Aycı,  daha önce Universal Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü, Asal Dış Ticaret Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı, Kurtsan İlaç sanayi Ortadoğu ve Orta Asya bölge temsilciliği, Başak Sigorta Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Aycı evli ve bir çocuk babası.

ARZU AKALIN KİMDİR?
Akalın Hukuk Ofisi kurucusu olan Arzu Akalın 1973 Almanya doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini dereceyle tamamlamış, aynı üniversitede mezuniyeti sonrası yüksek lisans çalışmalarına başlamıştır. Halen Almanya Bremen’de doktora çalışmalarını yürütmektedir. Avrupa Patent Vekili olmasının yanı sıra Türkiye’de Marka ve Patent vekilidir. Fikri ve sınaî mülkiyet hakları hukukunda 13 yıllık deneyimi olup, ana dili düzeyinde Almanca bilmektedir. Özellikle Alman marka hukuku konusunda çalışmaları bulunmaktadır.

 

THY'NİN TEPESİNE İKİ YENİ İSİM

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy de cemaat ve dış devletlerin ağırlığı var gibi. Akp değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu hale bakın ya... İçler acısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Asıl merak konusu, dünyanın öteki en büyük hukukçusu Cemal Şanlı. Neden aniden istifa etti? Bilen var mı? Hani Topçunun kankasıydı! Nooldi? Burnuma iğrenç bir örtbas kokusu geliyor! Çıkar nasılsa, bekleyelim görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ilker bey sirket icin buyuk kazanim. Fazla gecmez kendinden soz ettirir. Basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En çok "eleştiri sınırını aşan" yorumları merak ediyorum. Bunca sınır aşılıp bu vatandaşlar YK Üyesi yapılmışken hemde:) Siniri aşmış ahvalimiz, sınırımı aşamayacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
kimsenin ne inancı ile ne de baş örtüsü bir sorunumuz yoktur, bize dayatılan bu yeni moda baş örtüsü adı altında artık gizlenmesine bile gerek duyulmayan bir düşüncedir ve elbette bunun karşısında olacağız. bugün bu boşalan yönetim kademesine atanan beyler içinde o zaman övgüler düzmüştünüz. şimdi arkalarından teneke çalıyorsunuz, bizim ahlakımız bu değildir. yarın da bunlar için söylenmedik laf bırakmayacaksınız, yanar döner olmayın, mercimeğin bile yönü bellidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fotoğraf manidar. Başka kimse bulamamşlar mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salih ~ 10 yıl önce
deve kesmeyi unutmayin sakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
esinin basi acik olan bi vatandas olaeak sunu solemek istiorum. basi kapali olanlara sirf inancindan oturu yobaz diyen zihniyete medeni ve cagdas bir zihniyet demek nekadar dogru olabilir..birakalim bunlari artik, kim nasil yasamak isterse yasasin..gercek ozgurluk bu degilmidir zaten.kimsenin yasayis tarzindan dolayi sorgulanmadigi bir ulke.insallah birgun basarabiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet güven ~ 10 yıl önce
arzu hanımın başbakanın avukatı olduğunu yazmayı unutmuşsunuz.merak ediyorum thy yönetim kuruluna ne zaman havacılığa yıllarını vermiş sektörün içinden gelen bir kişi atanacak acaba?başbakanın yakını olmak farklı bir şey havacılığın içinden gelmek farklı şey olsa gerek.türbanlı olabilir elbette ama sektörün içinden gelen bir türbanlı olmalıydı.bu hanımın herhangi bir yönetim tecrübeside yok yazılanlara bakılırsa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000