11 Mart 2010, Perşembe 17:04:52

THY'NİN SUÇU NE?

THY’nin geçen yıl Amsterdam’da düşen uçağı popüler bir havacılık sitesinin manşetinden verildi. Onca kaza fotoğrafı arasında THY fotoğrafının kullanılması oldukça manidar bulundu.
  • Baska hangi amacla bu sekilde acikca THY nin amblemini gösterme ihtiyaci olabilir.Belkide rakip sirketler sponsor olarak yardimci olamazlarmi?
  • saçma sapan yorumlar..kazanın tek suçlusu elbette boeing olamaz. arıza ; her an, her uçakta olabilir.bunu boeing - airbus savaşına dönüştüren UCUZ zihniyetler sayesinde MANŞET oluyoruz zaten!
  • Hocam tebrikler...Son noktayı koymuşsun.! işte çifte standartın döndüğü yerdeyiz ! eyyy o çok bilmiş avrupa düşkünü arkadaşım. gözlerini aç ve gör. SEN DE UYUYANLARDANSIN.
  • kazanın suçlusu thy ve pilot yani.boeingin suçu noldu
  • THY nin suçu ne? hala bilmiyorsanız öğrenin o zaman.kazayı yapan mesul kaptanın o ay ki uçuşu:134,00(yüz- otuz -dört saat;o uçuş hariç) yasa ne diyor:maksimum 110(yüz-on)saat.sonra THY ne yapıyor biliyormusunuz?kaptanın ailesine "bu kazanın tazminatı sizin üzerinize kalabilirREDDİ MİRAS yapın"ve aile onca kaybından sonra babalarının mirasını REDDETMEK zorunda kalıyor.kimin için?THY idaresinin(uçuş işletme-ekip planlama-eğitim müdürlüğünün) hatasının bedelini, ödememek için
  • olan oldu artık ama thy kaldığı yerden devam ediyor.şubat ayı rakamlarına göre thy geçen seneye göre yolcu sayısını %25(800.000kişi) artırarak toplamda 3.9 milyon yolcu taşımış.transit yolcu sayısı da %40 artmış.doluluk oranı %69.1
  • O zaman düşmeyeceksin. Veya madem o kadar büyüksün ona göre yayınların olsun ve de söz sahibi ol. Büyüklük uçak almakla olmuyor. O zaman yayını sen yapacaksın, sen değişik resimler koyacaksın..... Bu işler sponsorlukla da olmuyor.... Söyleyince AKP düşmanı, THY düşmanı oluyoruz. Ben THY seviyorum, bu vatanı seviyorum ama yanlış yapılıyor işte....
  • Sadece THY'nin şu anki yönetimine suç atmak gereksiz. Yıllardan beri Avrupa'da her uçak kazası haberinde THY'nin uçaklarının resimleri veya görüntüleri kullanılmıştır. Bu güne kadar da hiç bir THY yetkilisi çıkıpta buna ses çıkartmamıştır. THY geleneksel kurumsal aptallığına yansın. Bir basın kuruluşu uçak kazası haberi verirken alakasız bir Lufthansa veya KLM resmi göstersin bakalım. --Volvo--
  • yorumlarda gördüğüm kadar önce "İçimizdeki İrlandalıların" bakış açılarını değiştirmesi lazım. Bu olmadan Avrupalıların bakış açısının değişeceğini zannetmiyorum.
  • Çok basit. Halkla ilişkiler sıfır. Yönetim acemi. Daha niye neden arıyoruz ki ? Afişlere ters uçakları kim yapıştırdı ?

Avrupa Komisyonu Ulaştırma Bakanları bu akşam Belçika’nın başkenti Brüksel’de bir araya gelecek.

Komisyon toplantısında kaza kırım çalışmaları ile ilgili çok önemli konular ele alınacak.

Kaza- kırım araştırması sürecinde adli makamlarla teknik makamların ayrı ayrı araştırmasına imkân tanınacak bir yasa üzerinde tartışılacak.

Üzerinde durulacak yeni yasa taslağına göre, ulusal otoriteler ve EASA, bildirilen olay ve aksaklıkları sistematik olarak değerlendirecek ve analiz ederek kaza riskleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirilecek.

Bir kaza olması halinde havayolu şirketleri, yolcu ve mürettebat manifestolarını ilgili makamlara bir saat içinde bildirmekle yükümlü olacak.

Eğitim ve destek amaçlı olması için kaza soruşturma ile ilgili bilgi ve belgeler bir ağ aracılığıyla Avrupa Birliği ülkelerinin erişimine açık olacak.

Toplantıda Bakanlar, EASA'nın kaza-kırım araştırmalarındaki rolü konusunda da tartışacaklar.

Avrupa Komisyonu'nun yeni taslağına göre EASA bir sertifikasyon ajansı olmasının yanında, bilgilere direk ulaşabilecek ancak ulusal konulara direkt müdahale edemeyecek.

Eğer taslak üzerinde anlaşılırsa, taslak yürürlüğe girmesi için oylanmak üzere bu yaz Avrupa Parlamentosu'na sunulacak.

Bu arada, dünyanın önemli havacılık siteleri arasında yer alan Flightglobal adlı internet sitesi AP Ulaştırma Bakanları toplantısını okuyucularına aktarırken THY’nin Amsterdam kazası sonrası çekilen fotoğrafını kullandı. Binlerce kaza fotoğrafı arasında THY logosunun gizlenmesine gerek duyulmadan o fotoğrafın kullanılması dikkat çekti.

Daha önce de Will Smith’in başrolünü oynadığı I’m Legend filminde THY uçağının pistten çıktığı haberi yer almış, THY konuyla ilgili inceleme başlatmıştı.

THY - FlightGlobal

©AirportHaber.com

THY'NİN SUÇU NE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 14 yıl önce
Baska hangi amacla bu sekilde acikca THY nin amblemini gösterme ihtiyaci olabilir.Belkide rakip sirketler sponsor olarak yardimci olamazlarmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saçma sapan yorumlar..kazanın tek suçlusu elbette boeing olamaz. arıza ; her an, her uçakta olabilir.bunu boeing - airbus savaşına dönüştüren UCUZ zihniyetler sayesinde MANŞET oluyoruz zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hocam tebrikler...Son noktayı koymuşsun.! işte çifte standartın döndüğü yerdeyiz ! eyyy o çok bilmiş avrupa düşkünü arkadaşım. gözlerini aç ve gör. SEN DE UYUYANLARDANSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kazanın suçlusu thy ve pilot yani.boeingin suçu noldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin suçu ne? hala bilmiyorsanız öğrenin o zaman.kazayı yapan mesul kaptanın o ay ki uçuşu:134,00(yüz- otuz -dört saat;o uçuş hariç) yasa ne diyor:maksimum 110(yüz-on)saat.sonra THY ne yapıyor biliyormusunuz?kaptanın ailesine "bu kazanın tazminatı sizin üzerinize kalabilirREDDİ MİRAS yapın"ve aile onca kaybından sonra babalarının mirasını REDDETMEK zorunda kalıyor.kimin için?THY idaresinin(uçuş işletme-ekip planlama-eğitim müdürlüğünün) hatasının bedelini, ödememek için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olan oldu artık ama thy kaldığı yerden devam ediyor.şubat ayı rakamlarına göre thy geçen seneye göre yolcu sayısını %25(800.000kişi) artırarak toplamda 3.9 milyon yolcu taşımış.transit yolcu sayısı da %40 artmış.doluluk oranı %69.1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O zaman düşmeyeceksin. Veya madem o kadar büyüksün ona göre yayınların olsun ve de söz sahibi ol. Büyüklük uçak almakla olmuyor. O zaman yayını sen yapacaksın, sen değişik resimler koyacaksın..... Bu işler sponsorlukla da olmuyor.... Söyleyince AKP düşmanı, THY düşmanı oluyoruz. Ben THY seviyorum, bu vatanı seviyorum ama yanlış yapılıyor işte....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sadece THY'nin şu anki yönetimine suç atmak gereksiz. Yıllardan beri Avrupa'da her uçak kazası haberinde THY'nin uçaklarının resimleri veya görüntüleri kullanılmıştır. Bu güne kadar da hiç bir THY yetkilisi çıkıpta buna ses çıkartmamıştır. THY geleneksel kurumsal aptallığına yansın. Bir basın kuruluşu uçak kazası haberi verirken alakasız bir Lufthansa veya KLM resmi göstersin bakalım. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorumlarda gördüğüm kadar önce "İçimizdeki İrlandalıların" bakış açılarını değiştirmesi lazım. Bu olmadan Avrupalıların bakış açısının değişeceğini zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok basit. Halkla ilişkiler sıfır. Yönetim acemi. Daha niye neden arıyoruz ki ? Afişlere ters uçakları kim yapıştırdı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000