14 Mayıs 2014, Çarşamba 21:12:59

THY'NİN SPONSORLARINDAN SOMA'YA DESTEK!

Türk Hava Yolları'nın 2010 yılından bu yana isim sponsoru olduğu Euroleague, İtalya'da oynanacak dörtlü finallerde Soma'da meydana facia ile ilgili saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
  • 2 gundur tv acamıyorum uzuntuden.. bu arada; o kayıtsız kaldı bu kayıtsız kaldı.. yahu siz bu adamların 1000lerce km otede oturup aksam haberlerinde "bugun bana gecen sene sponsor olan fırmanın oldugu ulkede neler olmus bi bakayım" dediğini filan mı sanıyorsunuz? komik olmayalım..
  • çok önemlide değil kayıtsız kalan bu ünlülerin vereceği mesajlara...nekadarda meraklıyız?? milletimiz sağolsun yeter....
  • somadaki bir ölü yakınına tekme atan bir başbakanlık çalışanını gördüm ve utandım acı olan başbakanınyanında gezdirdigi bir müsvette şimdi bu yılan bizlerin vergisiyle maaş mı alıyorben hakkımı haram ediyorum ve onu yanında gezdiren insanlardanda utanç duyuyorum bu zatın ailesinede bakmak lazım yılandan yılan dogar somanın acısı var oldukça bu yılanıda türkiye unutmayacaktır
  • Yaziklar olsun bunlarin aldigi paralara.
  • Başbakan müsteşarı olacak adamın yerdeki madenci yakınını tekmelerken Barcelona FC takım olarak bayrağımız önünde üzüntülerini bildirdiler.
  • Niye onlardan tık bekliyoruzki.Olayı geziye bağlayanlar,güzel bir ölüm diyen gerizekalı proflar var.Bunlardan tık gelse ne olacak.

Manisa'nın Soma ilçesindeki madende dün meydana gelen ve yüzlerce can yitirdiğimiz facia sonrası dünyanın dört bir yanından taziyeler gelmeye devam ediyor.

Türk Hava Yolları'nın (THY) 2010 yılında 5 yılı opsiyonlu 10 yıllık isim sponsorluğu için anlaşma imzaladığı ve geçtiğimiz yıl sponsorluk süresini 2020 yılına kadar uzattığı Euroleague de Soma'da meydana gelen faciaya duyarsız kalmadı.

Euroleague'den resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda Manisa'nın Soma ilçesindeki madende meydana gelen facia için taziyede bulundu ve İtalya'nın Milano kentinde 15-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Final Four mücadelelerindeki maçlardan önce saygı duruşu yapacağını açıkladı.

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz dönemlerde ve halihazırda sponsoru olduğu dünyanın önde gelen futbol kulüpleri de Soma'yı unutmadı. 

THY'nin 2009-2013 yılları arasında dünyanın en önemli kulüplerinden İspanyol Barcelona takımı ile sponsorluk anlaşması yapmıştı. Barcelona takımı sosyal medya hesaplarından Soma ile ilgili açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları geçtiğimiz Alman devi Borussia Dortmund takımıyla sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Dortmund takımı da Soma'yı unutmadı ve sosyal medya hesabından şu iletiyi paylaştı; "Türkiye’de meydana gelen maden ocağı kazasını öğrenmekten büyük üzüntü duymaktayız. Böyle üzücü bir zamanda Türkiye’ye en iyi dileklerimizi sunarken, tüm yaralı madencilere acil şifalar dileriz."

2010-2013 yılları arasında THY'nin sponsor olduğu İngiliz devi Manchester United ise Soma'da yaşanan faciaya kayıtsız kaldı.

Öte yandan geçtiğimiz yıl Türk Hava Yolları'nın Business Class yüzü olarak anlaşılan tenis dünyasının önemli isimlerinden Caroline Wozniacki de Soma ile ilgili bir paylaşımda bulunmazken, THY'nin Amerikalı basketbolcu ve Arjantinli futbolcu süper yıldızları Kobe Bryant ve Lionel Messi de Soma'daki faciaya kayıtsız kalanlar arasında.

AirportHaber Detay

THY'NİN SPONSORLARINDAN SOMA'YA DESTEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

???? ~ 10 yıl önce
2 gundur tv acamıyorum uzuntuden.. bu arada; o kayıtsız kaldı bu kayıtsız kaldı.. yahu siz bu adamların 1000lerce km otede oturup aksam haberlerinde "bugun bana gecen sene sponsor olan fırmanın oldugu ulkede neler olmus bi bakayım" dediğini filan mı sanıyorsunuz? komik olmayalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 10 yıl önce
çok önemlide değil kayıtsız kalan bu ünlülerin vereceği mesajlara...nekadarda meraklıyız?? milletimiz sağolsun yeter....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
somadaki bir ölü yakınına tekme atan bir başbakanlık çalışanını gördüm ve utandım acı olan başbakanınyanında gezdirdigi bir müsvette şimdi bu yılan bizlerin vergisiyle maaş mı alıyorben hakkımı haram ediyorum ve onu yanında gezdiren insanlardanda utanç duyuyorum bu zatın ailesinede bakmak lazım yılandan yılan dogar somanın acısı var oldukça bu yılanıda türkiye unutmayacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yaziklar olsun bunlarin aldigi paralara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Başbakan müsteşarı olacak adamın yerdeki madenci yakınını tekmelerken Barcelona FC takım olarak bayrağımız önünde üzüntülerini bildirdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Niye onlardan tık bekliyoruzki.Olayı geziye bağlayanlar,güzel bir ölüm diyen gerizekalı proflar var.Bunlardan tık gelse ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000