03 Mayıs 2011, Salı 10:30:48

THY'NİN SKANDAL YABANCI PİLOTLARI!

AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem, Türk Hava Yolları pilotlarının nasıl usulsüzlük yaptığını kaleme aldı. Peki, Herdem nelere değindi? İşte o yazı...
  • geçti o senin dediğin günlerrrr....biliyorsun artık paşa paşa yatıyorlar :))
  • İçimizdeki yabancılar kendilerine YABANCI olanlara der ki: "Senin batılı bir ülkede bu mesleği icra etmen gerekir. Burda yapamazsın." Niye? Kardeşim bizim söğüşümüze mani olursun. Seni bile bile işinden etmek durumunda kalırız. Sen git ABD' ye. Şimdi ben diyorum ki, THY' nda çalışan yabancı pilotlarda geçmişinde en az T.C' nde ikamet etme mecburiyeti getirelim. Çalışabilmesi için. Nasıl? Size bir şeyler hatırlattı mı?
  • Onca işsiz pilot varken devletin kurumu yabancı pilot istihdam ediyor, kimsenin sesi çıkmıyor, itiraz etmiyor, protesto etmiyor, durmak yok, koyun gibi yaşamaya devam.
  • Pilotlar isterlerse demokrasiyi bile geri getirirler.
  • Bir kelime hatali yazilmis.Editorden rica etsek belki yayinlamaz.Dogrusu soyle: HERDEM THY aleyhine yazanlardan ricam Turkiyedeki sirketlerde ucan yabanci pilotlarin yuzdesini biliyorsa aciklasinlar biz de bilelim.Pegasus ve Onurda cok fazla yabanci pilot var.THY de ucak cok o nedenle yabanci pilot sayisi fazla gorulebilir.Ama pilotlarin icinde yabancilarin orani havayollarinda birbirine yakin.Yani manset tarafli olmus.THY yakalamis isine son vermis ya oburleri.Olay THY olayi degil.Onurda Pegasusta ucanlar ne yapmislar acaba.Bu onemli bir uluslararasi sorun.Ama dedim ya HERDEM THY aleyhinde olacaksaniz o zaman baska.
  • Sevgili Kardeşlerim! Bırakın PART-A, B,C, Ç, D, E, F, G, Ğ, H,..... okumayı. Kur' an okuyun acık. Anlamıyor musunuz? BÖLÜK BÖLÜK GELECEKSİNİZ!... Okuyanlar da maaşallah Kur' an' ı menfaatlerine pek güzel alet etmeyi öğrenmişler. Bakalım daha neler görecez?
  • HERDEM THY aleyhine yazlardan ricam Turkiyedeki sirketlerde ucan yabanci pilotlarin yuzdesini biliyorsa aciklasin biz de bilelim.Pegasus ve Onurda cok fazla yabanci pilot var.THY de pilot cok o nedenle sayi fazla gorulebilir.Ama pilotlarin icinde yabancilarin orani birbirine yakin.Yani manset tarafli olmus.THY yakalamis isine son vermis ya oburleri.Olay THY olayi degil.Onurda Pegasusta ucanlar ne yapmislar acaba.Bu onemli bir uluslararasi sorun.Ama dedim ya HERDEM THY aleyhinde olacaksaniz o zaman baska.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bu topraklarda Kanuni, oğlu Şehzade Mustafa' yı boğdurtmuştur. Neden? Ders almak bu kadar mı zor?
  • Pilotlar kendilerini "elit kesim" diye görürler. Anlaşılır değil. COPY-PASTE sistemin önüne geçmemiz; daha şeffaf, daha gerçekçi olmamız gerekir diye söyleseniz, kim bilir "biz şeffaf olma yolunda ilerliyoruz"' un arkasına sığınabiriler.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Uçucu Ekip Uçuş Görev ve Dinlenme Süreleri ile Uygulama Esasları Talimatı’na göre, uçucu ekiplerin görev süreleri belirli bir saat esasına dayandırılmıştır.

Buna göre,  her bir uçuş ekip üyesi için, uçuş süresi bir takvim ayında 110 saati, birbirini takip eden üç takvim ayında 300 saati, bir takvim yılı içinde 1000 saati aşamaz.

Dinlenme süreleri de, günlük uçuşlar sonrası en az 8 saat kesin dinlenme süresi, uçuş saati sekiz saati geçtiğinde, dokuz saat uçuş için 10 saat, 10 saatlik uçuş için ise en az 11 saat kesin dinlenme süresi olarak belirlenmiştir.  Bu sürelerin kesilerek uçucu personele görev verilmesi ise kesinlikle yasaklanmıştır.

AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem'in kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

THY'NİN SKANDAL YABANCI PİLOTLARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
geçti o senin dediğin günlerrrr....biliyorsun artık paşa paşa yatıyorlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İçimizdeki yabancılar kendilerine YABANCI olanlara der ki: "Senin batılı bir ülkede bu mesleği icra etmen gerekir. Burda yapamazsın." Niye? Kardeşim bizim söğüşümüze mani olursun. Seni bile bile işinden etmek durumunda kalırız. Sen git ABD' ye. Şimdi ben diyorum ki, THY' nda çalışan yabancı pilotlarda geçmişinde en az T.C' nde ikamet etme mecburiyeti getirelim. Çalışabilmesi için. Nasıl? Size bir şeyler hatırlattı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onca işsiz pilot varken devletin kurumu yabancı pilot istihdam ediyor, kimsenin sesi çıkmıyor, itiraz etmiyor, protesto etmiyor, durmak yok, koyun gibi yaşamaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pilotlar isterlerse demokrasiyi bile geri getirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kelime hatali yazilmis.Editorden rica etsek belki yayinlamaz.Dogrusu soyle: HERDEM THY aleyhine yazanlardan ricam Turkiyedeki sirketlerde ucan yabanci pilotlarin yuzdesini biliyorsa aciklasinlar biz de bilelim.Pegasus ve Onurda cok fazla yabanci pilot var.THY de ucak cok o nedenle yabanci pilot sayisi fazla gorulebilir.Ama pilotlarin icinde yabancilarin orani havayollarinda birbirine yakin.Yani manset tarafli olmus.THY yakalamis isine son vermis ya oburleri.Olay THY olayi degil.Onurda Pegasusta ucanlar ne yapmislar acaba.Bu onemli bir uluslararasi sorun.Ama dedim ya HERDEM THY aleyhinde olacaksaniz o zaman baska.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili Kardeşlerim! Bırakın PART-A, B,C, Ç, D, E, F, G, Ğ, H,..... okumayı. Kur' an okuyun acık. Anlamıyor musunuz? BÖLÜK BÖLÜK GELECEKSİNİZ!... Okuyanlar da maaşallah Kur' an' ı menfaatlerine pek güzel alet etmeyi öğrenmişler. Bakalım daha neler görecez?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HERDEM THY aleyhine yazlardan ricam Turkiyedeki sirketlerde ucan yabanci pilotlarin yuzdesini biliyorsa aciklasin biz de bilelim.Pegasus ve Onurda cok fazla yabanci pilot var.THY de pilot cok o nedenle sayi fazla gorulebilir.Ama pilotlarin icinde yabancilarin orani birbirine yakin.Yani manset tarafli olmus.THY yakalamis isine son vermis ya oburleri.Olay THY olayi degil.Onurda Pegasusta ucanlar ne yapmislar acaba.Bu onemli bir uluslararasi sorun.Ama dedim ya HERDEM THY aleyhinde olacaksaniz o zaman baska.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu topraklarda Kanuni, oğlu Şehzade Mustafa' yı boğdurtmuştur. Neden? Ders almak bu kadar mı zor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pilotlar kendilerini "elit kesim" diye görürler. Anlaşılır değil. COPY-PASTE sistemin önüne geçmemiz; daha şeffaf, daha gerçekçi olmamız gerekir diye söyleseniz, kim bilir "biz şeffaf olma yolunda ilerliyoruz"' un arkasına sığınabiriler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000